SEVGİLİM PSİKOLOJİMİ BOZUYOR?

ben mi takıntılıyım o mu tuhaf anlamıyorum. Başbaşayken çok iyiyiz çok minnoş tatlı bir çocuk. 2 yıldır hep uğraştı benim için. Ama ben ona hiç bir şey ısmarlatmadım ikimizde üniversitede uzakta öğrenciyiz diye. Sanırım bana sadece bir kere yemek ısmarladı. Bunu en başta böyle isteyen benim ama bazen acaba değersiz mi oluyorum böyle olunca diye düşünmüyor değilim. Konu şu , çok çekingen kız ortamı olmayan biri ama kızlı erkekli ortama girince bana olan tavrı değişiyor. Normalde üç saniye elini tutmayınca kızan çocuk herkes sevgilisinin elini tuttuğu ortamda tutmamaya başlıyor. Dışarda böyle değil kimseden utanmaz ama ortamda kız olunca ben arkadaşıymışım gibi davranıyor ve bu benim gerçekten zoruma gidiyor. Ortamda ilgi bekliyorum en azından değişmesin istiyorum. Erkek arkadaşı sadece olduğunda çok bir farkı yok ama ortamda kız olunca böyle yapması değersiz hissettiriyor kaç kere dile getirdim ama ne yaptım ben diyip haklı çıkıyor. Ayrılmayı bile düşündüm çok sevdiğim halde sizce abartıyor muyum? Her erkek ortama başka kız gelince farklı mı davranır sevgilisine
SEVGİLİM PSİKOLOJİMİ BOZUYOR?