Güncellemeler
+1 yıl
Sulalesiz seni kiz arkadasina zSahip cik once 😀😀😀
Güncellemeler
+1 yıl
Hahahaha nasil béllli ettin kendini ama kuyruk acin kiz arkadasinin bana cevap vermesi 😀😀 ya ya oglu zaten bir kiz dahi gelio buraya rahatsiz etti taciz rtti diyemez boyle bir sey yok cunku , senin kiz arkadasina guvensizligin ve yinr senin ozguven eksikligin yazdiriyor Şu an bunlari 😀😀😀 yani zaten senin gibi erkekler bu hareketleriyle kizlari hayatinda tutamaz mal mal geldin mal olecen profiline dahi bakmaadim ama adim kadar eminim 18 yasinda olduguna 😀😀😀
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Enzo77 nick'li herkese mesaj atan bir abaza olduğun için olabilir?
Yaaa hadiii bakalim su herkesii bi ortaya cikar, kuyruk acini * senin ben. Ne kalitesiz insansin sen yam
Senin kız arkadasin Ra_on galiba at kafasi seni mk salagi hadi ordan once kiz arkadasina sor sana birnsey yazdimi diye kiza son takip edenlere bak dedim diye mal gibi atlamissin mk mal ordusu seni.
Kızlara nolur bana yaz diye yalvaran bir insansın uğraşamam
Sana yazmıycağını biliyorum boş yapma
Sende yazamazsın zaten abaza
O yüzden ağlama. Zaten nerde nasıl davranacağını bilen biri dm kutusu da kapalı senin gibi sapıklar taciz etmesin diye. Hadi işine
Hahahaha nasil béllli ettin kendini ama kuyruk acin kiz arkadasinin bana cevap vermesi 😀😀 ya ya oglu zaten bir kiz dahi gelio buraya rahatsiz etti taciz rtti diyemez boyle bir sey yok cunku , senin kiz arkadasina guvensizligin ve yinr senin ozguven eksikligin yazdiriyor Şu an bunlari 😀😀😀 yani zaten senin gibi erkekler bu hareketleriyle kizlari hayatinda tutamaz mal mal geldin mal olecen profiline dahi bakmaadim ama adim kadar eminim 18 yasinda olduguna 😀😀😀
Konunun senin abaza oluşundan bana kayması senin manipüle ettiğini gösterir dostum kız sevgilim değil. Özgüven olarak da problemim yok knk 18 yaşında olmayı 30 yaşında abaza olmaya tercih ederim senin kudurduğun nokta yazamıyor olman yazık sana. Neler geçti senin gibi di*ngil mı beni özgüvensiz yapacak
Lan olm sen harbidrn canım misin taklit mi yapiyorsun? Yok hayir canım cok uzulucem ama taklit yapiyordan daha cok uzulucem lan canım nerde bahsettigin konular veya bahsettigin kizlar ne saniyorsun sen yaz bana diyincr birine asildigimi felan mi aptal? Yani seni dalgaya aldikca hala kendini ispat cabasindasin dostum canım olma kendin ol , bahsettigin tarzda konusmalarim olmadi ve yeter s. git artik 😀 tabi 18 yasinda olmayi tercih ergen statusunden faydalaniyorsun cunku.
Bu arada kardesim bi ton hakaret ettim ama KS kendi onu duzeltiyor sana canim diyecek kadar kafayi yemedim 😀 o canimlari hep s. a. l. a. k diye oku sende o kafa yok simdi gider onlarida aa bana canim dedi diye uzerine alinirsin.
Yazık 2 kere fenomen oldum birçok admin ve modu tanıyorum senin olduğun kadar ben burada hesap eskittim ötede ağla
Dhsnsjjs ya kanka bi s. git hala burayi ciddiye alip bana fenomen oldum mod oldum diyorsun lan bi s. git sal. brni ya.
Yaz diye kimseye yalvaracak kadar düşmem uza şimdi
Kardesim sen gorulmemis bi olgusun yemin ederim blani si. keyim sik. tir git artik ne olursun 😀
O selamdan sonra neler geleceğini biliyor ;)
Abi siz kafayimi yedinizzz laa selam dedim srlammm hepsi bu 😀😀😀
Şu anlık selam yazmış ola bilirsin ama devamında yazacaklarin ve profilinide beğenmemiş ola bilir
Zannnetmiyorum pforilimi begenmiceni 😀😀
Onu bilemezsin
:)) bilirsin bilirsin :)) son takip edene bak bilirsin :)
Baktım da herkese "yaz bana yaz bana " diye yürümüşsün bende olsam bende cevap vermem
Onlari nasil siliyoruz sen bilgili bi ablaya benziyorsun 😀😀
O görüşünü gizli yap işte
Sen niye buna bu kadar takıldın ki
Yaa selama engellenmek ne hshsjsjaj zoruma gitti ya la kucuk bi selam sadece 😀
Abaza olma sende canım
Ulan srlamin nasil bi abazligi olabilir hatun srlam la selammm sadece selam 😀😀😀
Yaşama herkese yani öyle ilk görüşte aşk yoktur
Asik olmadim yahu kiz guzeldi selam yazdim bu kadar amma abarttin 😀😀
Sapık mısın öyle her güzele yazsan işin zor bak demedi deme
Ablacim. sal beni ya
Bana da yürüme engellerim bak
Dua et adli işlemler başlamamış ucuz yırtmışsın: )
Sorma reis agzimiza sicsa yeridir nasil selam yazariz ya 😀
Hatta profiline bile bakamassın aman ha sakın sonra töre devreye girer. d
kız haklı dağılın