nasıl kurtulurum bundan
şirin olduklarını düşünüyorlar ama bence itici
şirin olduklarını düşünüyorlar ama bence itici
Evli çiftler her yerde. Bence sen direkt kendini imha et. Böylece karşılaşma ihtimalin kalkar ortadan.
Aha bi tane de burada varmış 😂
Neden yapıyorsunuz bunu bakalım anlat
Ne yapıyoruz mk. Anlamadım gitti.
Üsluba bak
Seviye yerlerde 😃
Bir senin seviyen arşa çıkmış zaten. Herkes vasat, herkes samimiyetsiz, herkes gösteriş meraklısı, herkes mutsuz, yalancı, düzenbaz, herkes kötü birtek siz iyisiniz. Ben senin kafa yapına sahip insanlara saygı duymuyorum kusura bakma. Sadece çekememezlik olduğunu düşünüyorum bu bakış açınızın sebebinin. Başka bir sebebi olamaz bence. Başkalarının mutluluğundan rahatsız olan insanlara nasıl saygı duyulabilir bunu da hiç anlamam zaten. Ayrıca şunu da söyleyim beyaz yakalı arabalı memur arkadaşım, bu kadar rahatsızsan sosyal medyada o tür içeriklere göz atmazsın, karşına çıkmaz. En basit yolu bu. Ya da tek tek gördüğün yerde engellersin. Ama art niyetli olduğun için gelmişsin neden böylesiniz diye soruyorsun. Bir erkek bir kadın yan yana fotoğraf gördüğünüz zaman çıldıracak seviyeye geliyorsanız bence evinizde oturun, pencereden dışarı kafanızı dahi uzatmayın. Başka bir çözüm yolu öneremiyorum maalesef. 🤦🏻♀️
Ah canım acıyorum sana yutinintunisi 😂😂😂😂
Kendi kendine neler üretmişsin öyle
Tamam sen rahat ol yeter ki ben kıskanıyor olayım yeter ki sen rahat et
Acınacak halde olan sensin. Bu saatte bu soruyu sorduran sebepleri düşün sonra kendine acı. İnsanlar işsizlikten ve yalnızlıktan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten. Bir örneği de sensin işte. 🤦🏻♀️
Alttaki kıza bile üff sana ne yazmışsın bir süre düzgün cevap verdikten sonra. Bir de bana acıyorsun. 🤦🏻♀️
Cevap
6Cevap
İnstagramı kapatıyorsun
youtube premium üyeliğine geçiyorsun
nerde ne kadar mal varsa görmekten artık kurtuluyorsun
ben böyle çözdüm
Sosyal medya gösterişleri hepsi arkasını bildiğimiz mi var
Haklısın
Samimi gelmiyor hiç
Aynen özellerini mucuk mucuk ortada yaşıyorlar. Kamera arkasında hiöde öyle değiller
Öyle mi diyorsun
Kamera arkasında biri tuvaleti temizlicek soğan soyacak... Aşırı uyumlu evlilik gmrmedim varsa da biri diğerini aldatıyordur.
Instagram baştan sona itici zaten. Samimi olmayan insanların ilgi çekmek için yapmadıkları şey kalmıyor. Aslında Tiktok da böyle
Gösteriş onlar yaaa vasıfsız çoğu zengin kocaya çelme takan tipler
Instagramı silicen tek çözüm bu. Gördükçe engelle o zaman
Engelle
Keşfette filan çıkıyor karşıma
Bilmem engellemem ki ben kimseyi
bakma o zaman
Benimde
Kıskançlık mı var yolda moralini mi bozuyor
Bilmiyorum da kıskandığımı düşünmüyorum
Kendi ayakları üzerinde durabilen beyaz yakalı memurum arabam var istediğim yere gidiyorum ama bunları görmeye tahammülüm yok
Şöyle düşünüyorum ben evli olsam neden dışarıya özelimi gösterme ihtiyacı hissedeyim ki
Samimi gelmiyor
Bence yalnızsın ondan oluyor
Olabilir ama onlara özenip de rahatımı bozamam
Zaten samimi değil
Onlar samimi değil de aşk rahatı bozmaz ki
Aşk öyle istediğinde olan bir şey mi ki
Onun beni bulması gerekmez mi
Belki sen onu bulmalısın
Belki de haklısınn
Hayatına Hiç birini aldın mı
Üff sanane
Bakmayarak