Neyse ki kankam böyle şeylere takılmaz. Haha

Her fırsatta eski sevgililerinden bahseder ise. Bir kişiye değil de, bin kişiye odaklanıp aralarından seç, beğen, al yapmaları. Bunların saçmalığın önde gideni oluyor ya neyse.
Ben liseye giderken sevgili olanlar gümüş yüzük falan takıyolardı kendi aralarında ksjfjd sahiplenen gadın erkek duruşu😄 flörtün yaptıklarından ziyade flört etmek az önce yazdığım yorum kadar saçma.3-5 kişi arasından seçiliyor olmakta baya absürt Evrimleşme süreci gibi flört ettik tamam senden sevgili olur hadi sevgili olalim bak çok iyi sevgiliymişsn bir sonraki levele gecebiliriz.
Her iki tarafında birbirlerinin aileleriyle tanışması bana aşırı saçma ve anlamsız geliyor.😒
İlk zamanlar bu kadar haşır neşir olunmasına doğru bakmıyorum.👀
Çok ciddi hava katıyor işte skkd
Ya ne gerek var, daha birbirini tanımadan ben napayım anasını, babasını skkd
El öpersin
Jjs
Yooğ istemem istemem jjs
Sakin Pelinsu, yok öyle bişi. Relax kdkkd
He tamam o zaman🤯 kdkkd
🍓🍫 dmdk
Teşekkürleeğr.🎈📌
İğneli emoji hım
Hıhıığm her an her şey olabilir diye elimde tutuyorum.📌📌🤷♀️
Valla iğneledi ckf
daha kendılerının bıle bırbırını tanıyamadan ailelerın bırbırıyle tanışma konusunu konusuyorlar yaa ama sadece konuşuyorlar ıcraat yok ((: bana saçma ve komık gelıyor
Cevap
7Cevap
Güvenilirse saçma olur.
İşte ondan sonra resim de atarlar, atar gider de atarlar.😬😬
Eski sevgilisiyle foto atmasına da okeyim ama bana flört döneminde 2 yıllık sevgiliymiş gibi gelecek planlarından bahsetmesin ya. Evlenceğimizi nerden çıkardın ABİ adını dün öğrendim daha
iç sesim 😂
Flört gidip eski sevgilisi ile konuşursa ya da seninle görüşürken bir başkası ile de konuşursa çok saçma olur. Sen mesela bütün ilgiyi ona veriyorsun ondan cevap bekliyorsun o gidip başka erkekeler kakara kikiri sohbet felan bize gelmez. Şuda saçma olur işte bir şeyleri abartırsa hiç yaşamamış gibi davranırsa
Aileyle tanışmak mı daha neler 🙄🤦🏻♀️
Kaç bilezik istersin skkd
Valla en güzeli😅
İşin içine aile olayını sokmak 🤦🏽 Bir de kırtasıyeden teneke yuzuk alıp söz kesmek. Boyle bir dönem vardı , evet 🥹
Gereksiz samimiyet içerisine girilirse saçma olur. Dün bir, bugün iki. Ne mana diye düşünüyor, sorgulamaya başlıyor insan...
Bir insan bir kişiyi beğenir sadece onunla konuşur.
Bin kişiyle konuşup birini seçmek flört döneminde yapılan en büyük saçmalıktır..
Birden fazla kişi ile konuşmak ( mavi boncuk dağıtmak)
seni seviyorum derse o an kaçarım flört mlört dinlemem 😂
Karşındaki askerlik arkadaşıymış gibi davranırsan. Bir kadına yavşama, bir enseye şaplak, sonra tekrar flört, sonra arkadaşlık ayağı, böyle bir öyle bir böyle olmaz. Her ilişkinin ayrı bir kategorisi ve enerjisi var. Bu bozulmaz.
düğün hazırlıkları sdjs
Geçen gelinlik bakıyodunuz noldu o iş dkd
arci fakirinin parası çıkışmadı sdks sonra kız kaçtı
Benden daha pintisini hiç sevmem dnd
hjsjd yoook kimse senin kadar olamaz
Gereksiz sahiplenmeler. Kırk yıllık eşi gibi trip atılıyor bazen. :D
Kekoca iltifatlar ederse çok saçma olur. Balım, gülüm, fıstığım nereye kusuyoruz..
Evlilikten bahsedilirse epey tuhaf olur
Aile ile tanıştırmak saçma olur
Kıskançlık aşırı sahiplenme
Eski sevgiliden övgüyle bahsetmek
Hemen ilanı aşk edilirse
Eski ilişkilerden konuşmak kiyaslamak vs
abazalik yaparsa
Öpüşmek
Oldukça basit.
tuzlu kaave
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?