Kendisiyle bir süredir konuşuyoruz zaten bulustukta aynı zamanda.
Ben 21 yaşındayım o 28 yaşında işinde gücünde bir kadın. Haşin mi desem babacan mı desem erkek gibi bir kadın diyebilirim.
Ben de tam tersi aşırı kibar ve narinim. 4 ablayla büyüyünce böyle oluyor tabi 😀
Beni arabasıyla aldı hesap odetmedi odetmem diyor zaten. Beni gibi erkeklerden hoşlandığını daha önce söylemişti.
Seninle gelecek düşünüyorum güzelim bile dedi 😀 onun yanında kendimi çok değerli hissediyorum.
Ben de onun gibi kadınlardan hoşlanıyorum ama bilemiyorum işte. Yardımcı olsanız?
Ben 21 yaşındayım o 28 yaşında işinde gücünde bir kadın. Haşin mi desem babacan mı desem erkek gibi bir kadın diyebilirim.
Ben de tam tersi aşırı kibar ve narinim. 4 ablayla büyüyünce böyle oluyor tabi 😀
Beni arabasıyla aldı hesap odetmedi odetmem diyor zaten. Beni gibi erkeklerden hoşlandığını daha önce söylemişti.
Seninle gelecek düşünüyorum güzelim bile dedi 😀 onun yanında kendimi çok değerli hissediyorum.
Ben de onun gibi kadınlardan hoşlanıyorum ama bilemiyorum işte. Yardımcı olsanız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Senden yaşca büyük ne işin var onunla kendi yasina uygun bir kız bulsana altından her türlü pislik çıkar hiç bulaşma
Hayatımda ilk defa karşı böyle düşünen bir kadın çıktı
Canisi onla olmaz kadın kaç yaşında ayrıca hesap odetmiyor nedir nasıl kadın bu erkek demekki saçma yani böyle iş mi olur. 21 yasindasin kardeşi yaşında arada kaç yaş var kendi yasina uygun daha naif birini bulsana
Çünkü ben de kız gibi bir erkeğim o vesileyle tanıştık zaten
Olum saçmalama lan sen erkeksin hic mi gururun yok kendjne kari demeye ayyy neler gorecek gozlerim
İster inan ister inanma ama bana tektaş yüzük alacağını söyledi. Yanımda takarsın eve gideceğin zaman saklarsin dedi
Of trolllllll ne canım adamsın
Sala1kkkkk
Gerçekten trol değilim. En uç örneği verdim düşün yani diye.
Ayrıca karı çok kaba bir Kelime
Karilik aşağılanacak bir şey değil
Hahahahahahah
Komik değil 😀
Kız gibiyim der demez alay etmeye başladın hoş değil
Alay etmedim kanka sakin ol bende sana kiz olma diyorum doğru değil
Küçüklükten beri bu duygu bende var, onda da tam tersi var.
Yurutemez miyiz bu ilişkiyi?
Yürümez kanka ben sana soyliyim asla yurumez
Neden peki
Olur mu hiç sen öyle ilşkiler gördünmu bi bak bakalim annen kadınla mi evlenmiş baban adamla mi allah aşkına yapmayın ya
O farklı bu farklı. Ben ve onun hisleri istekleri farklı ama sen hemen karı dedin bana konuyu kapattın
Kanka tut kendine psikolog ona sorular sor bence sen anlamıyorsun basmıyor çünkü naparsaniz yapın banane
Yine de teşekkür ederim sohbetin için
Yani femdom dominationa çok maruz kalırsında belliki hoşunada gidiyor , ömür boyu kölesi olacaksın bu gidişle
Kölesi değil hanımı olacağım eğer olursam
Seninkisi sadece sevgi açlığı.. yapma, uyma o kadına 😄
Neden böyle dediniz
Şimdilik öyle düşünüyorsun. Sadece geçmişte göremediğin sevgiyi onda bulduğunu düşünüyorsun. Uzun sürede bunun ilerlemeyeceğini anlayacaksın zaten. Ama evlenme bari.
Neden ilerlemez ki? O erkek gibi ben de kız gibi olduğum için tanıştık zaten.
Beni sahipleniyor değer veriyor ve ilk defa oluyor bu. Böyle kadınlar çok nadirdir zaten
Alay mı ediyorsun, kafa mı buluyorsun benle 😂
Hayır gerçeği söylüyorum
Sorum net aslında ama yanlış anladınız heralde
et dene