Selam arkadaşlar sevgilim Manisa'ya gidecekti normalde İstanbul'da yaşıyoruz ben artık ciyeğnqselliğk istemediğimi söyledim O da Manisa'ya gideceğini söyledi ben sonradan istiyorum dedim ve gitmemeye karar verdi bizim eve gel dedi sizce amacı ne olabilir beni kullanıyor mu?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ee yani başka ne olabilir. Vermezsen giderim bak! Yok yoook vercem.. Tamam o zaman gitmiyorum bir yere hadi gidek sevişek sxjsxklj senin olay bundan ibaret
Bilmiyorum buluştuğumuzda vs para çok harcıyor bana onu geçtim benim ailemi tanıyor ailem onu tanıyor onun ailesi beni tanıyor benim ailem onu tanıyor yani WhatsApp profilinde falan da ben varım bilmiyorum kullansa neden böyle şeyler yapsın
Ee olabilir ben de koyarım profile foto bu onun gerçeğini değiştirmez ki. Neden istemiyorum dediğinde ben Manisa'ya gidiyorum desin tamam vericem dediğinde tamam gitmiyorum desin?
Öyle demedi ya şimdi bak olayı anlatıyorum dedi ki babam benim gelmemi istiyor dedi Manisa'ya ben de anladım falan dedim buna bayağı yalvardım hani gitme lütfen seni çok özledim falan diye sonra o da peki tamam gitmem dedi sonra konu açıldı işte öyle dedi hani bizim ev boş oluyor gelmek ister misin ederim rahat ederiz dedi ben de olur dedim olay bu
Ee böyle desene adama iki dk da etiket yapıştırdık jsdhsh cinsel muhabbet öncesi özlüyorum gitme demişsin o da tamam demiş seviyor çocuk
Şey sevgilimi deneyebilir misin önce kanka olup sonra ben olsam kullanırım falan desen tepkisine baksak olur mu benim için yapar mısın bunu
Yaz özele
İstek attım sen yaz bana
Safmisin kafami buluyon bizle. Kullaniyor evet verirsen var vermezsen yok. Ha versen bile bikinca gider
Yok dedim ki ben eve geldiğimde ne yapacağız dedim ne istersen ev senin dedi hani öyle... Yapacağız demedi Bide bilmiyorum buluştuğumuzda vs para çok harcıyor bana onu geçtim benim ailemi tanıyor ailem onu tanıyor onun ailesi beni tanıyor benim ailem onu tanıyor yani WhatsApp profilinde falan da ben varım bilmiyorum kullansa neden böyle şeyler yapsın
Ama seks yoksa baskasini bulacak baksana. Bu kullanmak degil mi? Seks odakli bi iliski ve bigun bitecek
Şey sevgilimi deneyebilir misin önce kanka olup sonra ben olsam kullanırım falan desen tepkisine baksak olur mu benim için yapar mısın bunu
Nasil taniscam ki bu kolay bisey degil
İstek at konuş sonra sevgilin mi var falan de işte
Seninle seviştikten sonra gider işi çok önemliyse :) gene gelecekmi *
Gitmedi beni bırakmayacağını söyledi
:) Sevişsin ondan sonra bırakır. HEvesini almamış henüz
Bilmiyorum buluştuğumuzda vs para çok harcıyor bana onu geçtim benim ailemi tanıyor ailem onu tanıyor onun ailesi beni tanıyor benim ailem onu tanıyor yani WhatsApp profilinde falan da ben varım bilmiyorum kullansa neden böyle şeyler yapsın
Ama sen vermicem diyince gideceğini söylemiş. Bak gitmeyi ya da kalmayı neye göre seçiyor kararı sen ver. Vermezsen gidecek.
Yok dedim ki ben eve geldiğimde ne yapacağız dedim ne istersen ev senin dedi hani öyle... Yapacağız demedi
:) kanmayın uyanık erkeklere. Ne istersen demek ben sana sevişmeyi istetirim hazır ol demiş. buluşacak başka yer mi yok
Ya bu ay tabii ki ama yani rahat ederiz amaca söyle zaten bu yapmak istiyorum yani ben istiyorum bunu zaten
Git ama sonra kandırdı beni diye ağlama lütfen. Gittim kendim istedim seviştim ayrıldık diyebil sonra :)
olur tabi. nasıl yapacağız?
Ne kullanması artık herkes birlikte oluyor gerçekten seviyordur
Emin misin Bilmiyorum buluştuğumuzda vs para çok harcıyor bana onu geçtim benim ailemi tanıyor ailem onu tanıyor onun ailesi beni tanıyor benim ailem onu tanıyor yani WhatsApp profilinde falan da ben varım bilmiyorum kullansa neden böyle şeyler yapsın
Sen evlilik mi istiyorsun kullanma olayını tam anlamadım neden böyle düşündünki birlikte olurken sana obje gibi mi davraniyor
Hayır davranmıyor özele gelebilir misin ya da Instagram da olur ismim cannsu. ckl
İnstam yok burdan yazsan
Soruyu beğendim ekle beni
Olmadı 2 dk normale geçebilir misin
Tam olarak ne yaşıyorsunuz. Ve neden Manisa'ya gidiyor işi mi oradaydı
Memleketi orası ailesiyle gidicekti
Seks yapıyor musunuz
hayır sen istiyorum diyince göklerden gelen bir kararla kalmak istemis
Dürüst olur musun lütfen
kullanıyo, sen ciddi düşünüyosan birlikte olunca da bırakıcak seni
kullanır bırakır ablacım işte Alır alıcanı bırakır abaza baya ne diyim devam et o zaman
Fake hesap aç yürü sevgiline aldatan kullanır
Hesabı bende var çok kez denedim ama hiç yüz vermedi tersledi engelledi
ne zamandır birliktesiniz
2 ay fakat daha önce çok kez yaptık
sevfili olmadan önce mi
Hayır 2 ay içinde
sadececiselik için kalacağını sanmıyorum seni denemiş olabilri
2 ayda bu kadar nasıl yakınlaştınız
E sen dalga mı geçiyorsun onla?
Ne alaka sadece onu denemek istedim
Sonuç?
manisaya neden gidecek
Memleketi orası ailesiyle birlikte gidicek
ben kullandigini düsünüyorum cunku siz birlikte olurken hicbir sorun yok ama sen hayir deyince kendi capinda bazi seyler ortaya koyuyor ki sen fikrini degistir diye bana oyle geldi
Öyle demedi ya şimdi bak olayı anlatıyorum dedi ki babam benim gelmemi istiyor dedi Manisa'ya ben de anladım falan dedim buna bayağı yalvardım hani gitme lütfen seni çok özledim falan diye sonra o da peki tamam gitmem dedi sonra konu açıldı işte öyle dedi hani bizim ev boş oluyor gelmek ister misin ederim rahat ederiz dedi ben de olur dedim olay bu
kaymak
Günaydın