Çivi çiviyi söker hesabı yaralarını sarmak için bir başkasına kucak açan insanları anlayamıyorum ve sanırım hiç anlayamıycam. İnsanın aklında, kalbinde başka biri varken hemen bitince arkasından bir başkasına sevgi dolu sözler söylüyor hayret. Kişiliği bu demekki. Yaşadığı gerçek bir sevgi değildi. Çünkü bir insan birini gerçekten çok sevdiyse bir süre hayatına birini alamaz. Çünkü bunu ne kalbi ister ne de aklı...
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yas mı tutalım, olmayanı zorlayıp o acıyla kendimize acı mi çektirelim, kimse vazgeçilmez değil, hiçbir sevgide kalıcı değil bence, aşk dediğimiz şeyi gözümüzde fazla büyütüyoruz belki, kalbimize hükmetmesine izin veriyoruz.. Aslında biz kıvılcım olanı yakıyoruz sonra olmadığını, olmayacağını anlayınca ne aşka güven kalıyor ne de sevgiye perişan olduğumuzla kalıyoruz.. En iyisi olanla olmak, olmayanı zorlamak kendimize karşı yaptığımız büyük bir bencillik.
Benim mesleğim elektronik. Elektronik de "1"ler ve "0"lar üzerine kurulu bir mantıkla çalışır. bir şey ya vardır, ya yoktur. Ya açıktır, ya kapalıdır. Ya doğrudur, ya yanlıştır. 1987 yılından beri bu mesleğin içinde olunca mesleğin temel mantığı kişiliğime de yansımış. Her kim olursa olsun seni sildim dediğim anda gerçekten silerim ve yarım saat sonra aklımda o kişi veya o konu yoktur artık.
şahsi olarak anlayabileceğim bir kafa değil profesyonel bir gözle bakılacak olursa muhtemelen amaç zaten önceki kişiyi tamamen kazıyıp atmak ''köşeye sıkışan kurtulmak için saldırır, kime saldırdığına bakmaz'' gibi bir olay yaşanıyor can havliyle bir şey yapmak gibi, acısı üzüntüsü dinsinde ne olursa olsun diyolardır muhtemelen.
Böyle insanlar bence gerçekten sevme/sevilme duygularını hayatlarında hiç tatmadıkları için ve karakterleri daha oturmayıp eksik olduğundan dolayı, biri için başkasını kullanıyorlar yarabandı misali.
Birini unutmak için baskasi ile olmadim.. O nasil bir mekanizma anlamıyorum.. Yüreğinde birisi varken , başkasına dokunmak, bana göre değil yapmadim yapamam..
Öyle reis insanların güzelliğine aşık oluyorsan öyle. Karakterine aşık olduysan karakter analizi yapamıyorsun dur ya da kötü karaktere aşık oluyorsundur ve onlar için de değmez zaten.