Ohoo o da bir şey mı? 5 yıllık herifi aklıma koydum, dedim ki ben bunu unutacağım. 2 haftamı aldı ve bir daha aklıma bile gelmiyor. Ben bile başaracağımı tahmin etmemiştim açıkçası çok kolay oldu.. ?
Nasıl mı yaptım? Çok ciddiyim deneyip görebilirsiniz kendiniz.
BUNUN İÇİN LAZIM OLANLAR;
-Ortam değişikliği ve yeni insanlarla tanışmak
-telefondaki "notlar" uygulaması
-instagram'da yeni açmış olduğunuz, 0 takipçili, gizli bir hesap (kimseyi almamanız gerek ve kimsenin bilmemesi gerek, sihri kaçar sonra kwhdkxhwks)
YAPILIŞI;
-Öncelikle yeni insanlarla tanışabilirsiniz, arkadaş edinmek ve çevre değişikliği çok önemli. Eğer tanışmakta zorlanıyorsanız önerilerim olacak tabii. (yabancılar veya bizim yerliler ile sohbet edebildiğiniz global uygulamalar indirin, diziler ve filmler hakkında sohbet edebilirsiniz masumca. Profiliniz olmasa bile, sadece isminizi ve yaşınızı vererek birçok kişi ile sohbet edebilirsiniz)
- Notlar uygulamasından bahsettim değil mi? Evet, onun hakkında ne biliyorsan, ne hissediyorsan oraya dök. (Doğum günü, nasıl tanıştınız, onun huyları, onda sevdiğin şeyler ve ona olan kızgınlığın gibi şeyler. En önemlisi bu, çünkü unutman lazım sevgi ile yapma bunları.)
-Instagram'da 0 takipçili, yeni ve gizli bir hesap dedim ya. İşte bu da çok önemli!!! Öncelikle hesabı açtın ya, onu hatırlatan resimleri (buz dolabı bile olabilir bu? Aklınıza onu getiren ne varsa!), onunla beraber çekindiğiniz resim varsa, onu hatırlatan şarkıları posta ekleyin ve paylaşın, ayrıca o resimleri paylaşırken altına o resim hakkındaki görüşlerinizi/fikirlerinizi/düşüncelerinizi/ hislerinizi yazın.
Ve bu kadar!
Bu dediklerimi asla sevgiyle yapmayacaksınız! Unutma aşamasında olduğunuzu unutmayın. Bunları neden mi yapacaksınız? Bunları yaptıkça emin olun, aslında kurtulduğunuzu hissedeceksiniz ve zamanla unutmanız çok daha kolaylaşacak.
Unutulmayacak hiçbir şey ve kimse yoktur, annenizin sevgisi dışında.
bir en iyi cevap seçimini almak isterim bu arada elim uyuştu. 🫠🫠00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılÖncelikle geçmiş olsun bacım. Kulağa klişe gelebilir ama gerçekten tek ilaç zaman ve olmayınca olmuyor maalesef. Sen olabildiğince uzak durup umutlanmamaya kendini küçük duruma düşürmemeye senin duygularından istifade ettirmemeye dikkat ederek en az hasarla zamanın iyi gelmesini unutmayı bekleyeceksin. Bu süreçte ne kadar yeni hobi iş güç vakit doldurmaca bir yetenek öğrenme vs ne varsa yönelebilirsin mümkünse aklını da vereceğin şeyler dikkat vereceğim şeyler. Bol şans dilerim 🫶🏻
01 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim canım çok güzel yazmıssın 🥹💖
Bende bir kızı çok sevmiştim ama o bana hep kötü davrandı ve her davranışında sevgim azaldı. Ama tabi sadece bu değil. Umudun ve çabaların karşılık görmediği için artık herseyi deneyince olmayacağını anlıyorsun ve kendini yiprattigini karşıdaki ise hayatını yaşadığını başkaları ile takıldığını falan anlıyorsun ve sevgi bu dönemde yavaş yavaş bitiyor. Sonra onun kadar güzel başkaları olduğunu anlıyorsun ve artık sevmek değil tadını çıkarmak istiyorsun. Başkasını bulmadan senden hoşlananlar olmadan kendini sürekli ona mecbur hissedeceksin. Hayatta paraya ve zevke de değer ver ve kabullen. Mantıklı yasa sonra ne malca hareketler yapmışım tamam seviyordum ama böyle olmazdı diyeceksin. Ben dedim çok saçma hareketler yapmışın öğrendim çok daha kolay olumsuz da olsa hızlı sonuçlanır vaktim gitmezdi ama neyse. Birini bulmadan hep ona ait hissedeceksin ama bunu keyfin için yap kimseyede aşık olma sadece hoşlan dger ver ve en fazla özel olduğunu düşün
02 Yorumla
Soran1 yılBeni reddedeli 2 ay oldu kimseyle ne flörtleştim ne görüştüm hatta doğru düzgün evden bile çıkmadım
- 1 yıl
Iki ay az da değil çokta değil. Snapchatten rastgele ekle ve fotoğraf işte begenmedigine yazma. Beğendiğin olursa yazarsın ya da bulursun ama tek kişiye yazmana gerek yok birden fazla kişi ile de görüşebilirsin. Kendini kesfet ve çevreni tanı heryer fırsatlarla dolu. Bu arada hangi il
Gizli Üye(36-45)1 yılOnu unutmak gerçekten zor olabilir çünkü hissettiğin duygular oldukça derin ve karmaşık. Bu durumda kendine zaman tanımak çok önemli. Duygularını kabul etmek ve onları anlamak, iyileşme sürecinde önemli bir adımdır.
Güvendiğin kişilerle konuşmak veya bir terapistten destek almak da süreci kolaylaştırabilir. Ayrıca, kendini meşgul edecek yeni hobiler veya ilgi alanları bulmak, hem dikkati dağıtmak hem de yeni deneyimler yaşamak açısından faydalı olabilir. Unutma süreci zaman alabilir, ancak kendine nazik ve sabırlı olmak bu süreçte en önemli şeydir.
01 Yorumla
Soran1 yılOnu unutmayı çok istiyorum söylediklerinizi uygulamaya çalısıcam çok tesekkür ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Of ya, gerçekten zor bir durum. İlk olarak, hislerinin normal olduğunu bilmeni isterim. Kalp işte, kiminle atacağına karar veremiyor. Ancak unutmanın yolu biraz sabır ve zamanla mümkün. Başka şeylere odaklan: hobilerin, arkadaşların, hatta yeni flörtler bile olabilir 😏. Zamanla hislerin azalacak, inan bana. Ve eğer seni gerçekten sevmiyorsa, daha iyisini hak ediyorsun demektir. ❤️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılZamanla senin duyguların körelecek ve o kişi senin için sıradanlaşacaktır, ekstra bir çaba sarf etmene gerek yok..
23 Yorumla
Soran1 yıl3 senedir böyle.. artık psikolga gitmeyi düşünüyorum onu niye sevdiğimi bile bilmiyorum halbuki
- 1 yıl
Bunu sevgi olarak adlandırmak yersiz olur, bu durum takıntıya dönüşmüş.. Profesyonel destek almanızda fayda var..
Soran1 yılHaklısınız ben de öyle düşünüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılSeni sevmiyor olması bence yeterli bir sebep unutman için...
01 Yorumla
Soran1 yılGelde kalbime anlat işte bunu
Bu gerçekten çok zor bir durum ve hissettiğin acıyı anlayabiliyorum. Sevdiğin birinin seni sevmediğini bilmek, içini çok acıtabilir. Ancak unutman gereken şeylerden biri de, eğer o seni sevseydi ve seninle olmak isteseydi, şu an bu durumda olmayacağınız. Bu, seni gerçekten önemseyen biriyle ilişki kurmanın zamanının geldiğini gösteriyor.
Şu anda, ona karşı hislerin büyük ve güçlü olabilir, ancak gerçek şu ki, bir ilişkinin temelinde karşılıklı sevgi ve istek var. Onun seni sevmediğini kabul etmek, kalbini bir nebze rahatlatabilir. Bir süre, duygusal olarak bu durumu sindirmen gerekebilir. Zamanla, acı azalmaya başlar, çünkü duyguların zamanla değişir.
Kendini buna hapsolmaktan kurtarmak için, yeni şeyler denemek, farklı insanlarla vakit geçirmek ve en önemlisi kendine odaklanmak önemli. Kendi içindeki gücü bulmaya çalış. Kendini sevdiğin, mutlu olduğun şeylere yönlendir. Bu süreç zaman alabilir, ancak unutma ki, birini unutmak, zamanla iyileşebileceğin ve yeniden sağlıklı bir ilişkiye hazır olabileceğin bir süreçtir.00 YorumlaBir şeylerle ilgilen. Onu hatırlatacak şeylerden uzak dur şiir olsun müzik olsun vs. Üzgünüm ama maalesef kabullenmen lazım. Seni sevmiyorsa neden onun için kendinş yırtasın ki? O seni takmıyor belki ama sen onun için oturup ağlıyorsun. Kendine olan saygını düşürme. Hiç kimse buna değmez. İnan aynısını ben de yaşadım. Ve kabullendim. Benle olsa mutlu olurdu belki ama istemiyorsa neden zorlayayım ki? Sana değer veriyorsa senin kendini onun için yıpratman onu da rahatsız eder. Hem kendine hem ona zarar verirsin.
215 Yorumla
Soran1 yılNe güzel yazmıssın çok teşekkür ederim bir de zoruma giden ne biliyor musun bulustugumuzda sarıldı bana elimden tuttu bu da umut vermek değil mi sence? Ben sana hiç umut vermedim ki diyor bana
- 1 yıl
İnsanlar fark etmeden umut verebilir. Kibarlık olsun diye yapılan hareketler umut gibi görünebilir ama sen onu sevdiğin için o hareketleri flört sanmış olabilirsin. Tabi bu demek değil ki her elini tutan kibarlık yapıyor. Ama eğer hoşlandığının farkındaysa seni mutlu etmek için yapmış da olabilir. Ayrıca rica ederim ne demek :))
Soran1 yılKeşke hiç tanımasaydım çok pişmanım ve üzgünüm.
- 1 yıl
Yaptığın hiçbir şeyden pişman olma sakın. Ben tüm hatalarıma (her ne kadar bana iğrenç günler yaşatsa da) iyi ki yapmışım der kucak açarım. Çünkü doğrusunu öğrenmiş oluyorsun. Bir daha bu hataya düşmemeyi biliyorsun. Belki bu duyguları başkasına hissetseydin ve o seni kullanıp seninle bi cinsel ilişkiden sonra kenara atsaydı daha mı iyi olurdu? Hayatına giren her insan sana bir şeyler öğretmek için gelir. Sen öğrendin ve bundan sonra nasıl davranman gerektiğini az çok biliyorsun. Üzme kendini hayatın kanunu bu biri gelir biri gider aıkma tatlı canını senden değerli mi sanki
Soran1 yılÇok teşekkür ederim cevabın için
- 1 yıl
Adam evli miydi neden olmadı?
Soran1 yılBenimkide evli değil ama eski sevgilisi aklında hala bence
- 1 yıl
Seni sevmeyene sen de sevme unut gitsin , zamanla geçer
Soran1 yılİnşallah dua et bana olur mu çok ihtiyacım var buna
- 1 yıl
Ederim canım Allah yardımcın olsun , İyi insanlarla kıymet bilecek değer verecek saygılı ahlaklı insanlarla karşılaştırsın, kalbindeki üzüntülerini gidersin.🤲Amin
Soran1 yılÇok teşekkür ederim canım benim sağol iyi ki varsın
- 1 yıl
Kendine dikkat et ❤️
Soran1 yılSende 💖
1 yılZamanla, onu hatırlatacak şeylerden uzak durarak, başka şeylerle meşgul olarak unutma her şey zamanla unutulur ya da alışırsın acıtmayacak kadar.
02 Yorumla
Soran1 yılİnşallah unuturum çok teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı. Onu unutmak zor olabilir, ama zamanla duyguların azalacaktır. Kendine yeni hobiler edinerek, sosyal ortamlara girerek ve duygularını paylaşarak bu süreci kolaylaştırabilirsin.
00 YorumlaBu bir takıntı olmalı göz görmeyince gönül uzak olur
01 Yorumla
Soran1 yılBanada artık takıntı gibi geliyor psikologa gideceğim
- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
1 yılBende aynı duruma düştüm beni abisi olarak gördüğünü söyledi kardeşlerime kaale almadığını söyledi hobi edin unut boş ver
00 Yorumla
1 yılinsan istenmediğni anlayıp biraz da gururuna sahip çıkmalı diyorum
01 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın ama bende kalbime söz geciremiyorum onu arayıp sormuyorum zaten ama aklımdan kalbimden atamıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. sende ki sevgi değil ki insan kendisini sevmeyen birini unutur bunu adı saplantı
02 Yorumla
Soran1 yılGerçekten mi ya
Aşk İlişkileri konusunda 986 cevap paylaştı. Kafani dagitacak aktiviteler yakabilirsin. Spor yaparak kendini iyi hisseden yerlere gitmek vs.
03 Yorumla
Soran1 yılÇok seviyorum onu gururum mururum kalmadı
- Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı.
1 yılŞimdi g*tü kalkmıştır tipsizin kendini bi halt sanıyordur bravo sana
03 Yorumla
Soran1 yılHemde nasıl kalktı sorma zaten çok egoist bir tip bir de bana dedi ki bi sen değilsin benle sevgili olmak isteyen
- 1 yıl
Of of cidden sinir oldum bu sözleri aklına gelsin sogu ondan hemen
Soran1 yılİşte kendimi dövesim var artık hala bunu nasıl seviyorum diye
- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılcanın sağolsun zaman alışmayı öğretir ama unutmayı asla
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBaşkasıno seveceksin işte çözümü smule miş zamanla geçer
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılAklına geldikçe aklından çıkarıp başka şey düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYaklaşık 9 yıldır karşılıksız aşk yasiyorum hala ve onun 4 yıldır sevgilisi var benden haberi bile yok en özel en güzel fotoğraflarıni gördüm sosyal medyadan ve dayanamıyorum çok bağlandım hiç bişey yasamadigim halde eğer bırakabiliyorsan bırak başkasını bul unutmak için elinden ne geliyosa yap sonra zaman geçince iş işten de geciyo
00 Yorumlaİmkansız biri unutulmaz, imkansızı başarmak için çok çabalarız bazen ama olmaz. Bazen imkansızlar güç verir insana, bazen imkansızı unutmamak gerekir. Geçmişi de unutmamak gerekir ya onun gibi ;))
02 Yorumla
Soran1 yılÇok acı veriyor onu sevmek bana o yüzden unutmak istiyorum
Gizli Üye(25-29)1 yıl40 günde falan geçiyor, denizde birçok balık var... Farklı seçeneklere yönel...
01 Yorumla
Soran1 yılBirdaha kimseyi böyle sevemem ki. 3 yıldır tanıyorum onu her gün her an aklımda
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. unutma ne olacak neden unutmak istiyorsun anlamadım? unutmazsen ne olacak
00 Yorumla
1 yılGururunu ayakların altına alma kimse vazgeçilmez değildir.
02 Yorumla
Soran1 yılDemi 🥹 çok haklısın ya
- 1 yıl
Bence kendine yazık etme üzülen sen olursun erkek bir şey kaybetmez
1 yılDeğerli olduğunu hisset ve ondan soğumaya çalış biliyorum zor ama ben de yaşadım en azından biraz düşüyor
00 Yorumla
1 yılÇokça dua. Çok çok dua. Afiyetle hayırlısıyla diye dua et.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDaha çocuksun bir süre sonra kendiliğinden unutursun
02 Yorumla
Soran1 yıl23 yasındayım
Cevap sahibi1 yılÇok gençsin ve bir süre sonra bu olaylar aklına gelince gülüp geçeceksin. Gez, eğlen ve geleceğini planla
Unutamıyorsan bile belli etme sakın
06 Yorumla
Soran1 yılHeryerden sildim onu bana bunu deyince arkama bile bakmadan gittim onun yanından ama içim çok acıyor
- 1 yıl
Anlıyorum Şu an bende o durumdayım benimde canım çok yanıyor ama bazen bazı şeyler gerçekten olmuyor o beni bir çok kez aldatti 3 sene sürdü ikidebir sevgili degistiriyordu bizimki ayrıl barış şeklindeydi sonra ben derdim bu niye hemen özleyip dönmüyor başkalarına gidiyor çünkü herkesi cepte tutuyor ihtiyacı görülsün diye yani benim hiç bir ayrıcalığım yoktu onlardan benim soylememle hep biyosuna tarihimizi koyardı benden sonra hiç bir kizinkini koymamisti sonlarda ilgisi o kadar azalmisti ki bana dönen artık gelmiyordu daha ben alışmıştım beni bir şekilde kendine takıntılı hale getirdi ve en son ayriligimizda saygımızı bozarken bulduk küfürler falan sonra dayanamayıp sordum cunku sinirliyken doğruları kesin söylerler dedim ki sen benimle oynadın mı evet oynadım şuana kadar çıktığım kızlar senden çok çok daha güzeller dedi bana resmen gün geçtikçe onu tanıyamaz oldum 2 ay sonra bana instagramdan istek yollatiyor arkadaşından acaba beni affedecek mi diye anladım onu ben sildim normalde gelse ya da herhangi bir şeyi belli etse affederdim ama silip önüme bakmak istemiştim isteği gönderdikten 3 ay sonra tabi bu süreçte yeni sevgilileride oldu 3 ay sonra benden daha uzun ilişkisi olan 5 senelik ilişkisini instagram biyosuna yazarken gördüm yıkıldım çünkü bunu sadece bana yapıyordu benim kıskanç olduğumu çok iyi biliyor benden belkide bir tepki bekliyor veya gelmemem için koydu onu bilmiyorum yani uzunca anlattım biliyorum ama ben de çok doluyum yani yanliz değilsin ama iyi ki olmamış diyorum zamanla unutacağımı biliyorum unutacağımızı biliyorum eğer ayrilmasaydik ilerde evlenince ya başkalarından çocukları bile olabilirdi veya beni bir çok kez aldatabilirdi çocuğumla yarı yolda kalabilirdim bunu neden düşündün dersen bana cinsel olarak vermeyeceksen bende eskortlara giderim demişti yikilmistim yani değmiyor değmiyor balım
Soran1 yılUff pisliğe bak sen ya tam dayaklıkmıs desene allah kurtarmıs valla canım seni bide utanmadan şu ettiği lafa bak ya
- 1 yıl
Onu demesinin nedeni benden güzellere çıktı ama hepsi değil nadir benden güzel olanlar sadece benim dediğimi yediremeyip söyledi çünkü bende ona demistim ki o söylemeden önce seni sevmesem seninle çıkmam seni gorunusunle değil gerçekten seviyorum demistim onun deyişi ve benim deyişim arasında farka bakar mısın yazık harbiden birde sonda bana sanki ben aldatmisim ben her bir bo*ku yemişim gibi engellenmeye bile değmezsin dedi bana resmen Allah şahit ben kaç gece ağladım kaç kere kendimi kaybettim enerji dolu kızdan karanlığa bürünmüş bir kıza dönüştüm ben affedemiyorum ileride ben belki unuturum ama Allah ım unutmayacak
Soran1 yılİnşallah unutursun bu pisliği sevilmeye layık biri değilmiş gercekten
1 yılMantığınla duygularını bastırmaya çalış
01 Yorumla
Soran1 yılAklım artık yemin ederim çalısmıyor
1 yılFarklı hobiye odaklan
04 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim tavsiyen için onu da denedim ama yine çıkmıyor aklımdan
- 1 yıl
O zaman arkadaşların dediği gibi yeni ilişki
Soran1 yılBirdaha hiç sevemem gibi geliyor
- 1 yıl
Hikaye o seni mutlu edecek el üstünde tutacak sonra senin belirli ihtiyaçlarını giderecek biri çıkar kasma
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılUnutcaksin her türlü
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Zaman en iyi çaredir
02 Yorumla
Soran1 yılUnutamıyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılBaşka birisini yara bandi kullan
00 Yorumla
1 yılÇivi çiviyi söker.
02 Yorumla
Soran1 yılHerkes öyle diyor balım ama unutamıyorum ne olursa olsun
- 1 yıl
Biliyorum zor ama başka bir seçenek yok tatlım.
Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. İmkansız biri yoktur
023 Yorumla
Soran1 yılSeni seviyorum sevgili olalım dediğimde git baskasını bul diyen biri ne oluyor o zaman
Soran1 yılBen çok özlüyorum onu heryerden sildim onu ama aklımdan çıkmıyor
Soran1 yılBen zorlanıyorum işte aglıyorum her gün
Soran1 yılPsikologa gitmeyi düşünüyorum sanada öneririm
Soran1 yılİnşallah aşarsın o zaman
Soran1 yılBen 3 yıl önce de onu seviyordum 3 yıldır hep aklımda çok uzun süredir devam ettiği için en son ne zaman onu düşünmedim hatırlamıyorum bile
Soran1 yılSürekli hep aklımda artık psikolojim de ciddi anlamda bozulmaya basladı
Soran1 yılOnu niye sevdiğimi de bilmiyorum
Soran1 yılNiye unutamadığımı da
Soran1 yılDoğru söylüyorsun ne yapmam lazım peki
Soran1 yılHaklısın çok teşekkür ederim
- 1 yıl
Düşünceksin tabikide çünkü sanıyordun ki onunla olunca her şey çok güzel gidicekti onunla ilgili tüm mutlu hikayelerini düşünüyorsun hayallerini düşünüyorsun ama bunun garantisi yok ki muhtemelen üzülürdün senin mutlu olman gerekiyor başka insanlara şans vermen gerekiyor en iyisi o değildi onu istiyordun belkide en iyisi olmasına gerek yoktu ama sen mutlu olmayı denemedin belkide
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Geri döner
01 Yorumla
Soran1 yılİmkansız zaten eski sevgilisini unutamamıs aklı hep onda
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılNeyini unutamiyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum. Onu niye bu kadar sevdiğimi de bilmiyorum. 3 yıldır aklımdan hiç çıkmıyor.
- 1 yıl
Cikar
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Zamanla
01 Yorumla
Soran1 yıl3 yıldır unutamadım
1 yılBacım sana ondan hayır gelmez
01 Yorumla
Soran1 yıl🥲 haklısın ne deyim ki
Birine şans vereceksin belki bu sayede unutursun
01 Yorumla
Soran1 yıl3 yıldır tanıyorum onu ikimizinde hayatına baskaları girdi bi ara ama ne yaptıysam onu aklımdan atamadım
Unutmak için başkasını bul
08 Yorumla
Soran1 yılYapamıyorum. Belki de yapmak istemiyorum. 🥹
Soran1 yılEvet hala onu istiyorum kendimi de çok kötü ve gurursuz hissediyorum ama elimde değil
Soran1 yılHeryerden sildim onu uzak duruyorum zaten
Soran1 yılHayır denemedim
1 yılzorr zorr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZamanla.
03 Yorumla
Soran1 yılKaç ay oldu.. unutamıyorum
Cevap sahibi1 yılHaklısın benim de 3 sene oldu her geçtiğim sokakta onunla anılarım canlanıyor (aldatmıştı)
Ama başka çare de yok gibi.
Soran1 yılBen de 3 yıldır tanıyorum her gün aklımda. Of ne yapacağız biz böyle
1 yılZamanla unutursun.
01 Yorumla
Soran1 yıl3 yıldır tanıyorum 3 yılım hep onu düşünerek gecti artık unutabileceğime ihtimal vermiyorum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar