Hayat bazen insanı veda etmek zorunda bırakıyor. Siz o'na ne derdiniz? Son bir sigara içelim, öyle git gideceksen. Ne olur yavaş iç, yavaş iç, dönmiyeceksen..
Şöyle bir ayrıntı var ama veda etmek zorunda kaldığım yani aslında hala seviyorum ama veda etmek zorundayım
Şöyle derdim galiba seni hala çok seviyor ama olacağı yokmuş ve bazen elden bir şey gelmiyor çok sevdiğimi bil ve kendine çok iyi bak evet yanyana olmayabiliriz ama kalbim hep seninle olacak Allah seni bana sevdirdi umarım kendisi de çok sever
Son söz derdine düşmüyorum, hiçbir şey söylemeden giderdim herhalde. O radde de tek kelime etmek dahi fazla anlamsız gelir. Zaten bir şeyleri çoktan söylemişimdir ve faydası olmadığı için bitmiştir, sonunda söylenen sözde aynı şekilde faydasız ve kifayetsiz olurdu...
Arada kötü bir durum gelişmemişse, ihanet gibi. Ben genelde güzel temenniler taraftarıyım her zaman. Mutlu olmasını isterim her zaman. Başka da dert ettiğim bir konu olmaz. İçimde öldürdüğüm zaman herhangi bir his kalmıyor çünkü.
😃 neden bizi bu moda sokuyorsun be kadın ahsh veda etmek zorundaysam o an ki moduma göre değişir bu ya. Allahım damara bağlaya bağlaya faça attırcaksın en son siteye ahsh
Tabikide olmaz😂hep beraber @sssicaksutlukahvem dahi melenkolik ya da depresif ya da romantizm yaşıycaz😳😳kahvelim senin omzunda ağlar😂😂ben havlu peçeteden durma kopartıp kopartıp size veririm 😬😂😂
Veda etmek zorunda kaldığım bi sevgilim filan olmadı. Eşimden ayrılırsam da bana yaşattığın iyi ya da kötü ne varsa sende yaşa der çantamı alır çıkarım ve yoluma bakarım. Tek kuruş para mal mülk eşya istemem...
Beni unutma derdim.. Çünkü insanlar çabuk unutur.. Hele ki zorunlu bir ayrılık yaşanıyorsa ayrılırken verilen sözler gözden akan iki damla yaş, içteki o derin sızı ve ayrılırken sevgiliye kondurulan veda busesi zamanla birlikte akıldan çıkıp gider.. İste bu sebebten.. Bdni unutma beni unutma bilirsin unutulmak dokunur her insana sende kendi payından bir hatıra seç ve o ben olayım beni unutma.. &Sezen Aksu..&
Veda etmek zorunda kaldığım sebep neyse örneğin ailem başka bir yurda taşınacaksa "Biz yurda taşınacağız kusura bakma bir daha görüşmiceğiz hakkını helal et" derdim. Son sözüm bu olurdu. Evet
Bitirelim arkadaş kalak demişti bende benim için ya varsın ya yoksun dedim teli yüzüne kapadım zaman kaybının kimsenin yedeği olamam ama gerçekten sevmiştim garip özlüyorum ama affedemiyorum