Sevgilim kumar oynuyor biz 8 senedir cikiyoruz ve yeni basladi bana herseyi anlatiyor simdi size sorum ben ne yapmaliyim birakmasi icin?

Size soyle anlatayim psikolaga gitmeyi kabul etmiyor ben birakicam diyor biraz borcu var tekstil firmadi vardi isler cok kotu gitti kapatti. Bir arkadasinin yuzunden basladi yavas yavas bagimlisi oldu ailesinden kimse bilmiyor ve ben onlara anlatmaliyim ne yapmaliyim nasil tepki verirler bilmiyorum 2 hafta sonra sozlenicez onu cok iyi taniyorum boyle bir insan degildi namazini kilardi oraya baslayali namazida birakti bana karsi tavri ayni degismedi dun gece 1 250 tl kaybetti sabah beni aradi ilk defa bukadar kaybetti. Cok kotu agliyordu 8 senedir ilk defa aglarken gordum intihar edicem dedi ikna ettim onu gercekten cok seviyorum o para bana yuzuk almak icin ayirdigi paraymis artik bir cikmazdayim ne yapmaliyim ne olur yardim edin
Sevgilim kumar oynuyor biz 8 senedir cikiyoruz ve yeni basladi bana herseyi anlatiyor simdi size sorum ben ne yapmaliyim birakmasi icin?