4 yıllık ilişkiydi Gitme diye yalvardım sen beni istemiyorsun dedi sen beni hiç istemedin dedi seviyorum dedim hüngür hüngür ağladım ama ardına bile bakmadan acımadan gitti defol dedi bana annesi hergün ısrar etmiş ne zaman istiycez kız arkadaşını demiş anne istemeye gelin demiyor demiş sevgilimde annesi de demişki ben o kıza istek attım onu bile kabul etmedi demiş benim hakkımda annesi zorlama bırak o kızı demiş sevgilimde beni bıraktı ardına bile bakmadı ben kendi ayaklarımız üstünde durup evlenelim benim işe girmem lazım 5 alttan dersimi vermem lazım dedim ama bana bahane yaptın dedi anneside istemedi beni bıraktı iyi değilim ağlıyorum hep napıcam?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
canım cunku boyle bi kizi kimse istemez Şu an seni cepte goruyor tananen iliskini kesiceksin gittigini sansin
Çok yalvardım çok günlerdir bugün de dedim ki söylediğin yazdığın ağır sözler hancer gibi saplantı göğsüme dedim Birgün pişman olursan geç olur dedim.. Bana defol bile dedi aşık olmaktan başka suçum yok.. Ağlamaktan helak oldum.. Annesinin sözüyle bıraktı beni.. Pişman olması ne kadar zaman alır sizce. Beni çok seviyordu düne kadar aşıktı ve yıllarca benim için ağladı sevdi etkiledi duygularımı hayatımd ilk kez bana bitti dedi ağır sözler sarf etti ve gitti.. Sizce pişman olur mu ne zaman pişman olur heryerden engelledi beni..
Arkadasim bak kifur ettiriceksin beni neden kendini bukadar dusuruyosun ya hicmi guclu degilsin ya birak gitsin ya gelsede istemiyorum de simdiye kadar omu vardi hayatinda pisman olsada asla ama asla affetme birazcik insanligin varsa affetme
Düşeceğim kadar küçük düştüm ardına hiçmi dönmes ne zaman pişman olucak
Ya sen harbi canım lan donse nolucak nasil yediriceksin kendine bunnlari hicmi gururun yok hicmi saygjn yok kendine
Gururum saygım var dönse onu kabul etmiycem sadece dönsün ve haketmediğim lafları geri alsın benden
O kelimeleri soylemedin sebep olan ne
Annesi isteğimi kabul bile etmedi demiş birde annesine beni kötülemiş beni umursamıyor sevgilim demiş anneside bırak onu zorlama demiş halbuki birbirimizi çok seviyorduk kendisi ara verelim dedim sonrada neden ara vermeme izin verdin bittti her şey dedi pişman olup dönse keşke bana çok ağır konuştu
boş ver bırak zorlarsan faydası yok zorla gelen sevgiliden hayır gelmez
Aynen zorladım gelmedi zaten heryerden engelledi hiçbir suçum olmadıgı halde ağladım helak oldum ağladığımı duydukça daha bağırdı hakaret etti bana
Senın aglaman ona merhamet getirmez haklı psikolojimi getirir dımdık dur aglama sen degıl o kaybetmiştir
Ne zaman döner bana 😭 artık ağlama sesim duyamaz ki. Heryerden engelledi beni
boş ver yok mu sana bakan
Bana bakan çok var hatta çok güzel bir kızım alımlıyım o sevgilim dediğim beni terkeden erkek yıllarca koştu pesimden kendisi bakımsız yakısmayan bir erkekti yanıma ama ona rağmen gitti
O zaman ne ıstıyorsun bırak o pısman olsun gelsin ayagına kapansın
Sence gelir mi 😭
Geleceğine umudum kesildi 7 gün oldu bugün biteli
Kaybettiğinin degerını anlayınca dönecek
7 gündür yalvardım yazdım bugünde yazdım ama artık artık yazamam heryerden engelledi beni kaldırmadı engeli
Sen kendını kucuk dusuruyorsun
Düştüm zaten düşeceğim kadar 7 gündür düştüm 😭 napıcam bilmiyorum geri döner mi o kadar istiyorum ki geriye dönmesini
Iyi yaptin oylesiyle sevgili olunmaz
O beni terketti bana defol dedi annesi istemedi beni oda beni bıraktı
Ağlıyorum hep yalvardım günlerce sizce pişman olması ne kadar süre alır
Bak ailesi brak demesiyle vaz geciyorsa sevmiyordur zaten ve oyle biriyle evlilik sevgili olamassin sen seviyorsun tamam da anla biraz
Pişman olur mu sizce benim için çok çabalayıp sevmişti beni
Olmaz olsa ne anneci birine
Sizce bir insanın pişman olması için ne olması gerekiyor
Bu arada çok alımlı kızım ama o yanıma hiç yakışmazdı ve pesimden çok koşmuştu
Ben dicemi dedim ayril engelle gitsin
Bizimde karsimiza boyle seven cikmiyor ciksa valla hemen uuzugu takacam
Ağlamaktan helak oldum gözlerim şişti 😭 o kadar güzel kızım ki inan herkes beğenir saf güzelliğin var ona yakışmıyorsun der herkes o kilolu yasından büyük gösteren bakımsız bir erkek yakışıklılığı yok ama aşık oldum ben ona oda seviyordu ama yok 😭 heryerden engelledi beni
Unut iste
Unutmak tek kelime ama zoe
R bir şey unutamam
Yazmak istersen burdayin bn tm peki