Yaş farkı olan ilişkim bitti?

4 aylık flört dönemimiz oldu 7 aylıkda ilişkimiz oldu. Aramizda 6 yaş var ben 22 o 28 yaşında. ayni üniversitede okuyoruz onun ikinci üniversitesi ve aynı bölümdeyim. 2 3 kere ayrılma olayımız oldu sebebi ise bu zamana kadar kendinden küçük bir insanla ilişkisi olmadığı için bir kişi hariç kalan insanlar kendinden büyük kişilerle iliski yaşamış. Arkadaşlar yanyana gelince çok iyiyiz beraber vakit geçiriyoruz aklımıza gelenin yapiyoruz ve hic yasla ilgili bir sorun yaşamadık. Uzakta kalinca da sorunumuz olmuyordu birbirimizin hayatina karismiyorduk o günlük işlerini hallediyor ben günlük islerimi hallediyordum. Bu 7 ay boyunca kimseye sevgiliyiz diyemedik kendisi demek istemedi ben hep çevreme söylemek istedim. Herkesin bu yas farkindan dolayi onyargili olacagini düşündü hatta bu sebepten dolayi iliskinin ilk aylarinda ayrıldım aynı ortamda gizli sakli ilişki yaşıyorduk ve cidden canima tak etmisti bundan dolayi bana bir daha yazma ümit verme dedim bir gun sonrasında yazdi sevdigini soyledi her seyi yoluna sokucaz dedi ve iliskiye devam ettik. Tam düzeldi diyorum bana yaş olayini açıyor 6 yaş ne aramızda yaş farkı sıkıntı dedi. Bana sıkıntı olan yönlerini soyle diyorum hic bir şey diyemiyor. Dun arkadasi bizden şüphelenmis sizin aranızda sadece (abartarak) 10 yaş olabilir başka sizden bir şey olmaz diyince bunun iyice devreler yandı dün bu olaydan sonra görüşme fırsatımız oldu yanına yaklaşım sarilim dedim beni kendinden uzaklaştırdı. Ve bugünde bana gelip ilişkiyi istemediğini bu yaş farkı onun hayatını engellediğini kendi yoluna bakması gerektiğini söyledi ve bunları bana sadece bagırarak dile getirdi. Sevgi bu kadar basit bir sey mi sorun yokken yanyana anlaşırken nasıl yaş farkı sorun olabiliyor. Ve kendimi övmek için demiyorum gerçekten olgun karaktere sahibim başta beni tanıyarak sevgili oldu konustuk yaş farkı en başından beri vardi. oncelerinde ayrılir 2 gün sonra geri bana gelip akışına bırakalım boyle olayları düşünmeyelim diyip aynı konulara geliyor. En çok ağrıma giden 2 gün öncesinde beni seven beni isteyen insan 2 gün sonra bana hadi ordan basiyor. Bu da sana tecrübe oldu diyip yoluna bakiyor ve kabullenmelesin diye bağırıyor. Cidden paranoyak oldugumu hissetmeye basladim hayatımda bu zamana kadar yasamadigim güzel şeyleri yaşadım. Bir insan iki gün öncesine kadar görmek için can atarken sevdigini söylerken 2 günlük arkadaşının dediği laf sinirini bozdu diye niye ayrılır. Ben 3 yıl sonra hayatıma bir insanı aldim olması gereğinden daha cok bağlandım. Tekrardan bir ilişkimiz olmicak net bir anlamda bitirdi yoluma bakmami söyledi. Ben ikimizin düşünüyorum ilişkimizi düşünüyorum diye bencil insan oldum. sebebi ise onun bu yas farkindan dolayi rahatsız olduğunu hemen kabullenmedim diye. Ben okuduğum şehirden de mutlu değilim yalnızım nasıl kafamdan atabilirim nasıl yoluma bakabilirim. gecenin kaçı oldu ve benim kafamda sesler dönüyor buraya yazarak içimi rahatlatmak istedim.
Yaş farkı olan ilişkim bitti?