Ne zaman eli tutacak olsa ellerin çirkin diyor napim olum ben mi yptm. Hayır ne bakımı yapcm onuda bilsemm

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Günahını almak istemem ama ilgi için bu soruyu attığını düşündüm çünkü ellerin çok güzel. Kör bile olsa dokunarak hisseder, kim hangi kafayla bu ele çirkin muamalesi yapar ki?
Canım keske ilgi çekmek için olsa ama herşeyime laf eden bi sevglm vr burnuma.. Dudaklarıma kalçan yok benimki snnknden büyük demişti dişlerime. Ne bilim bu kadar kusurlu olmayı bende istemedim dün de ellerin çok degişik dedi
Ayrıl gitsin be güzelim. Şu ellerin güzelliğine bak, ettiği lafa bak. Sensiz kalsın bakalım nasıl anlayacak değerini.
Nasıl adamlarla birliktesiniz siz ya bu nasıl bir laftır insan sevdiğini üzmemek için uğraşır bunlar üzmek kırmak incitmek için ben olsam bırakırım beni her halimle beğenmeyen biriyle işim olmaz sil gitsin kendime kötülük etme hem o kim ki sana öyle deme hakkında bulunuyo dönüpte kendine baksın önce ama suç sende değil onda
Cevap
18Cevap
Biraz kemikli ve uzun olduğu için söylemiş sanırm ama ellerin aksine estetik duruyor. Ayrıca bu tarz saçmalayan insanlardan uzak durun lütfen
Öyle sevgili mi olur ya. Tut ki erkek eli gibi olsun (ki değil) nolmuş yani? Sevmiyo musun öyle olunca. Hayvan herifler
hadi ordan gitsin * *na ko*ydumunun oğlu ellerin gayet kadinsi
Manyakkkkk mıdır nedir böyle adamlara sevgili diyorsunuz her şeyi hakediyorsunuz
Oha bu mu erkek eli. Sürekli öperim ben bu eli ya. Tırnakları bile öperimm.
Abaza
Ne varmış ki elinde? Elini beğenmiyorsa ağzına ağzına vur))
O bahane üretmiş böyle devam ederse yol ver gitsin sığıra
Kmse inanmıyor ama ymnle böyle diyor sürdügüm ojeye kadar laf yapıyor
Anlamıyorum çok seviyorum ama istemiyorsa söylesin dimi.. Her geldigimde bakıyorum uzun parmagın diyor bilmem ne
Bu şahıs ilerde de senin canını sıkar canım demedi deme her şeye burnunu sokan erkek cekilmez
Sevgilin çok terbiyesiz. Allah ellerini öyle yaratmış sen değiştiremezsin. G*erizek*lı herif
Bu el senin elinss cok güzel ve bakımlı
Yemnle benim
Beğenmediği el bu mu?
Evet
Saatlerce yüzümü sevsin ses çıkarmam. Gayet nazik bir el, güzel bir ten ve hoş tırnakların var
Asıl hala beraber olmakla sen suçlusun
Erkeklik organini sık sende
Sevgilin çekilmez, ayrıl
Zkerim senide sevgilinide
Embesil mi bu onane elinde kötü değil
neresi erkek eli gibi
sevgilin kırık mı
Bilmiyomm
bence öyle
Bu nasıl bi dengesizlik
Ne alaka
Yoo çok güzeller