Yaa anneler gününde, okula başladığımda cicek falan yolladı harıcındede defalarca aldı dogum gunumde aldı cogu bulustugumuzdada mutlaka bi yerde otursak bile marlete uğrasyıp birseyler alır ya da yemek yedirir ve bende kendi ellerimle birseyler yapmayı planlıyorum pıknık yaparım diye dusunuyorum sizce nasıl ona suprız yapıp falan yaa insallah yine annem dırdır etmez sizin annelerinizde böylemiydi sevgili durumunda?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende köfte pisirip ekmek arası yapmıştım yanınada icecek bir seyler alabilirsin birde ufak bir tatlı ayarlarsin tamamdir
Vallaha babamın verdiği harclıgı durduruyorum bisey yapayım diye annem yine basımın etini yemezse sevgilime bir süpriz yapmayı planlıyorım
Annene söylemeden al bir seyler ayarla
Bilmem elimden birsey yapmayı planlıyorım cebimdrki kurusada kıycam cunku o sureklı alıyor yapıyor annemimde bazen sıkıntı etmedinide anlamıyorum bi kere parasını verdiği güllacı yaptım diye baslarımın etini yedi gidene kadar halbuki bisi yaptıgımda yoktu öyle o malzemesini aldı ben tatlıyı yapmıstım hicbiseyide esirgemiyor sevgilim hep bisiler alır eder nahcupta olmak istemiyorum böyle bir süpriz yapmak istiyorum acıkcası
Annenin neden boylr yaptigini anlamiyorum cok ilgincmis yemege bile laf ediyolar. acikcasi benim sevgilimde seninki gibi ve biz annemle oturup beraber seçiyoruz alacagim hediyeyi. Tabi ki kendi biriktirdigim parayla aliyorum
Vallaha bilmiyomki güllacı aglayarak yapmıstım o kadar cok söylenmistiki halbuki sevgilimde anneler gününde ikimizede cicek yollamıstı dusun gerisini
Annen aşırı cimri birine benziyor
Bilmem bazen bende anlamıyorum bazen sadece para kazanmak istiyorum cunku nası desem bazen cok sacma seylere söylenip moralimi bozuyor
Kendi meslegini eline alda güzelce istedigini yaparsin. Sunu da söyliyim sakin maas kartini veya paranin hepsini verme annrne calisirsan
Yoo hic veemicem calısırsam hep banan diyorlar onu bılırım yani onu tecrune ettim
Nasil uygun görürsen öyle yap canim benim
Bi sigara böreği yap koy kutuya yanına iki tanede meyvesuyu alın ne güzel işte sevgilim olursa ilerde böyle bişey yapsa bile yeter bana 😊
Vallaha babamın verdiği harclıgı durduruyorum bisey yapayım diye annem yine basımın etini yemezse sevgilime bir süpriz yapmayı planlıyorım
Dediğimi yap bence erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer çok severiz sevdiğimiz birinin yemek yapıp getirmesini sevdiğimizi göstermek içinde hepsini yeriz 😊
Bilmem elimden birsey yapmayı planlıyorım cebimdrki kurusada kıycam cunku o sureklı alıyor yapıyor annemimde bazen sıkıntı etmedinide anlamıyorum bi kere parasını verdiği güllacı yaptım diye baslarımın etini yedi gidene kadar halbuki bisi yaptıgımda yoktu öyle o malzemesini aldı ben tatlıyı yapmıstım hicbiseyide esirgemiyor sevgilim hep bisiler alır eder nahcupta olmak istemiyorum böyle bir süpriz yapmak istiyorum acıkcası
Benim söylediklerimle senin dediklerin örtüşmüyor senin kafanda birşeyler var ve onları anlatmak istiyosun sanırım konuşmak istiyosan konuşabiliriz
Bilmem ters dustu sanırım yani sizi rahatsız etmek istemem acıkcası
Siz ailenizle olan bazı sıkıntılardan sıkılmışsınız anladığım kadarıyla ve bunu paylaşmak istiyorsunuz anlatmak isterseniz dinlerim rahatsızlık duymam
Yaa aslında söyleki piknik planım var ama annemın bu tutumu karsısında napmalıyım yine böyle beni darlarsa napmalıyım diye sorayım dedim cunku insan bazen napcafını ne diceğini bilemiyor
Nasıl darlıyo yani onu tam anlayamadım
Yaa ramazanda sevgilim güllac istedi bize cok yakın bir markette calısıyor neyse malzemelerini ben alayımda sende yap dedi bende su sıra mesgulum falan dedim annemin sürrkli basımın etini yediği icin neyse oda cok yalvarırcasına diyince bende yaptım getirirdim malzemeleri annem öyöe bi söylendi öyle bi kızdıki bana ben o güllacı yapana kadar sürekli söylendi güllacı ağlayarak yaptım hatta ramazanda neyse götürdüm hatta sevgilimde sordu annen bisi dedimi diye yok demedi dedim neyse o cıgu zaman surekli birseyler yapıyor bana bende hem ıcımden geldiği icin hemde altta kalmamak icin bisiler yapmayı dusunuyorım daha öncede yaptım sunu su kadar kotur fazla yemezsınız falan dedi sunu götüreyim yok fazla bisi götürme işte sen claısmıyosunki zaten o calısıyo ama o erkek calısıyo sen okuyosun bana kalsa az az cesıt cesıt güzel bı aofra yapcaktım gecen gititk piknik alanıma göle gezmeye kızla oğlanı görfüm bi güzel getirmis kız ben özeniyom o özeniyo bazen giidp anlatamıyosun sevdiğin adama cok koyuyo bana bu bende harclıgım duruyor ona bisey yapabılmek icin aktım yine bisey derse hazırda olsa bisey alıp yapcam harcıcam napayım
Bu kadar kasma kendini karşındaki seni seçiyorsa öyle beklentilere girmez yanında olman bile yeter ona ama annene gerçekten gıcık oldum Allah sabır versin
Bilmem sadece onun bı hareketi beni üzdü birazda sinirlendirdi sonucta yani o kadar sey yapıyor sevgilimide övmem kesinlikle ama yaptıklarınıda göz ardı etmem cogu zaman o kadar mahcup durıma dusuyorumki yemek aldırmam sureklı para harcattırmam yani zaten harcatıtıtrsam belkide birgün basıma kakıc olur hic istemem
Böyle düşünme çok güzel seviyorsunuz bence birbirinizi umarım ayrılmaz istediğiniz gibi yaşarsınız bu hayatı
İnsallah hayırlısı
manevi bi hediye olur maddiyattan daha önemlii