Sosyal medyadan takipleşiyoruz sadece yüz yüze göremiyorum o yüzden ne yapabilirim. Foto atmıyor hikaye atmıyor ne yapmalıyım hoşlandığımı nasıl belli edebilirim
İki senedir hiç mi hikaye atmıyor illa ki atmıştır bak ben yazmadim çocuğun şimdi sevgilisi var üzülmiyim diye silmek zorunda kaldım instadan 😂 sen adım at bari sonra insan çok üzülüyor elinden gidince fırsat
Ya ama sen de haklısın şimdi adamı görmüyorsun e bir şey de atmıyorsa illaki zor kendine yüklenme. Sen atınca o bakıyor mu senin hikayelerine ya da fotolarını beğeniyor mu?
o kişiden kişiye göre değişiyor nasıl biri veya aranızdaki durum ne mesela ben 4 ay önce yaptığım kazanın fotoğrafını yeni gibi paylaştığımda yazmıştı daha türlü yüzlerce örnek var karşındakini iyi tahlil et
Şimdi giriyorsun instagrama hikayelerde herkesi tek tek seçip gizliyorsun ama tek tek harf ile arama yap öyle en son bak 100 adet takipçin varsa o çocuk haricinde toplam 99 kişiye gizlemen lazım
Sınırlarını bilerek yaşamaya alışmalısın o halde. Rededilme korkunu yenmen lazım. İkili ilişkilerde iletişim en önemli ilaç her zaman. Burada veya başka yerde verilecek tavsiyeler "ayarlama" üzerine olur. Her zaman en sağlıklısı iletişim kurmaktır. Kendini daha değerli gör açıkça konuş. Öteki türlü çırpınır durursun.
Olmayabilir, olmak zorunda da değil. Sana değer verilmediğini hissediyorsan zaten hiç konuşma. Görüşmediğin, bi yere gidip bi şeyler içmediğin birine karşı beslediğin duygular sadece fiziksel görünüşüyle alakalıdır. Bunu bilerek beraber olmak istersen konuş tanımadığın dışarıda görüşmediğin biriyle ilk sevgililik deneyimini yaşaman senin için iyi olmaz genç dostum. Tabi karar senin.
Kolay olmuyor o süreçler. Herkesin var benim de olsun düşüncesiyle sevgili yapma kendine. Hele sadece fiziksel görünüşünü beğenip geri kalan özelliklerini bilmeden bi ilişkiye başlanmaz. Onun adı vakit geçirmek olur genç dostum
Ya olm şaka mısın yürümüceksin arkadaşça konusucaksın ne red almasından bahsediyorsun hem hiç yolu denemiyorsun hemde yol arıyorsun denemekten korkma napabilir rezil olunacak bir durum yok bunda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yakın arklara ekle imalı bilgiler paylaş başka yolu yokk
Çok ergence ya
Şey yapsam son fotosunu beğensem 5 ay önce atmış beğenmemişim
Beğen de nesi ergence o olmaz bu olmaz napacan ozaman sorma bize
2 senedir bir şey yapamadığıma göre sanırım 2 sene daha yapmam 😂
İyi ağnan böyle o zamannn
Of ya o bana bir fırsat verdi ben kaçırdım işte
Naptı
boş ver onu
Okkk
Ne yapmalıyım şimdi
Engelle
Ya hahahahah
Erkeğim ilk görüşte vuruldum parçala beni yarağını yerim
İlla ki atar hikaye ya bekle biraz bence aceleci olma
2 sene oldı ama beklerim biraz daha ne yazayım hikaye atınca
İki senedir hiç mi hikaye atmıyor illa ki atmıştır bak ben yazmadim çocuğun şimdi sevgilisi var üzülmiyim diye silmek zorunda kaldım instadan 😂 sen adım at bari sonra insan çok üzülüyor elinden gidince fırsat
Yok atmadı 🤢🤢🤢 ya artık verecem birime instagramımı benim yerime yazsın hiç yapamıyorum bu işleri of
Ya ama sen de haklısın şimdi adamı görmüyorsun e bir şey de atmıyorsa illaki zor kendine yüklenme. Sen atınca o bakıyor mu senin hikayelerine ya da fotolarını beğeniyor mu?
Bende atmıyorum hahahahahahahahahahauaha
Sen bi dene bakalım belki o bi şey yazar
Daha önce yazmadı ya
Cevap vereceği bir hikaye paylaş oradan devam etmeye çalış
İşte nasıl bir şey
o kişiden kişiye göre değişiyor nasıl biri veya aranızdaki durum ne mesela ben 4 ay önce yaptığım kazanın fotoğrafını yeni gibi paylaştığımda yazmıştı daha türlü yüzlerce örnek var karşındakini iyi tahlil et
Hiç tanışmadık hiç konuşmadık
ben sana o çocuğu yazdıracağım ama üzersen yarı yolda bırakıp mutluluğunu kursağına dizersen Allah uzun ömür versin
takip ettiklerine bak önce bi nelere ilgili
Hiç sevgilim olmadı
Kızlara ilgili hepsi kız ya takip ettikleri msndkcnc
seni tanıyor mu veya ne kadar tanıyor?
Biraz gördü beni
Şimdi giriyorsun instagrama hikayelerde herkesi tek tek seçip gizliyorsun ama tek tek harf ile arama yap öyle en son bak 100 adet takipçin varsa o çocuk haricinde toplam 99 kişiye gizlemen lazım
Ya e tamam da ne atayım
bir de ortak arkadaşınız var mı?
Var gibi ama ben samimi değilim az biraz konuşmuştum ortak arkaşıyla
tamam çok mühim değil bul bir adet coronavirüs pozitif test sonucu paylaş
Cesur olarak tabularını yıkarak belli edebilirsin.
Yapamam ya
Sınırlarını bilerek yaşamaya alışmalısın o halde. Rededilme korkunu yenmen lazım. İkili ilişkilerde iletişim en önemli ilaç her zaman. Burada veya başka yerde verilecek tavsiyeler "ayarlama" üzerine olur. Her zaman en sağlıklısı iletişim kurmaktır. Kendini daha değerli gör açıkça konuş. Öteki türlü çırpınır durursun.
Hiç olmadı sevgilim
Olmayabilir, olmak zorunda da değil. Sana değer verilmediğini hissediyorsan zaten hiç konuşma. Görüşmediğin, bi yere gidip bi şeyler içmediğin birine karşı beslediğin duygular sadece fiziksel görünüşüyle alakalıdır. Bunu bilerek beraber olmak istersen konuş tanımadığın dışarıda görüşmediğin biriyle ilk sevgililik deneyimini yaşaman senin için iyi olmaz genç dostum. Tabi karar senin.
İşte tanışırız olmazsa ayrılırız
Kolay olmuyor o süreçler. Herkesin var benim de olsun düşüncesiyle sevgili yapma kendine. Hele sadece fiziksel görünüşünü beğenip geri kalan özelliklerini bilmeden bi ilişkiye başlanmaz. Onun adı vakit geçirmek olur genç dostum
İyi de nasıl sevgilim olacak o zaman ilk başta elektrik almak önemli
Dene gör o halde taviz verme yeter gençliğini mahvetme
Denemeye cesaret edemiyorum
mesaj atmadan pek imkanı yok gibi.
Ne yazayım
Cinlerden haber göndererek
Ya sen bari yapma
Neden mesaj atmadığını anlamadım
Ya çok korkuyorum hiç konuşmadık
Başka yolu yok ya story atcan seni seviyorum diye onu etiketliceksin ya da mesaj atıcaksın
Ya yok artık hiç konuşmadık bile ne mesajı atabilirim ki belki sevgilisi varsa ne olacak
Direk yürüme tanışmaya çalış o story attığında yanıt ver ya da film önerir misin falan yaz salla bir şeyler
Ya cevap vermezse
Bir şey kaybetmezsin seni sevmiceğini anlarsın sonra bir daha düşünmekle uğraşmazsın
Ama sürekli gördüğüm biri okulda sürekli karşılaşacaz utanırım yerin dibine girerim Red alırsan
Ya olm şaka mısın yürümüceksin arkadaşça konusucaksın ne red almasından bahsediyorsun hem hiç yolu denemiyorsun hemde yol arıyorsun denemekten korkma napabilir rezil olunacak bir durum yok bunda
Ama işte benim mesaj atmam demek direkt hoşlandığım çünkü hiç ortak alanımız yok konuşmuşluğumuz yok
O zaman önce arkadaşlarıyla bağ kur
Ya olsa arkadaşımız yok ortak
Ne desem korkucaksın yapmıcaksın , bizim okulda direk benimle çıksana diyorlar bir şey kaybetmiyorlar
İyi de bu üniversite
Ne fark ediyor sen arkadaşçada sohbet başlatmıyorsun
İşte nasıl başlar ne yazayım
Ilahi yolla
Ya neden dalga geçiyorsunuz
Çünkü dalga geçilecek bir soru paylaşmışsın.
Mantık 0 ve soru biçiminde olmayan paylaşım.
Soru biçiminde
dumanla
Of herkes neden dalga geçiyor
yok ben ciddiyim dumanla
zihin gücüyle
Ya dalga geçme zor durumdayım
Ben de zor durumdayım
Yardım et
Bu konudan hiç anlamıyorım
Dumanla kanka