Benim yuva kuramamin sebebu bu mu?

Ben bundan tan 6 yıl once evli bir adamla birlikteydim. O baslatmisti, bana eşini sevmedigini ve sevmeyerek evlendigini soylemisti. Sonradan gercekler ortaya cikti ama biryuvayı yikmis oldum. Adamla kadinin cocugu yoktu. Iste o adam benim kizligimi bozdugu yetmiyormus gibi evlenmedi de her neyse o adanla ayrildik beni terk etti sonra ben bi bekar cocukla tanistim o da benimle evlenmedi benden faydalandi ve gidio baskasiyla evlendi. Sonra ni iste calismaya basladim, oradan da bi cocikla tanistim o da benden faydalanip birakip gitti. Bir cocukla tanistim, bir arkadasim aracailigiyla onu da sevemedim olmadı, en son Faceden bsska sehirde yasayan bir coxikla tanistim, ona cikma teklifi ettim, aileme soylemedim ogtenfiklerinde hic biri onaylamadi cunku calismiyordu bile, bende oba kactim, cocuk annesinin evinde yasiyordu,1 hafta onlardaydim, annesiyle iyi anlasiyordum ki, son gün tartistik, cocuk annesine dedi, biz Ocakta evlenmek istiyoruz dedi. annesi hayir dedi, cocuk israr etti yine hayir yazın dedi, ben de bagirdim annesine dayanamadim. annesi de beni evden gonderdi. Yaşim 26, 27 'ye girecegim neredeyse. sizce yuva yiktigim icin mi yuva kuramiyorum, yuva yıkanin yuvasi olmaz diyorlar ama yuva yikan bazi kisilerde evleniyor ben neden evlenemiyorum?
Benim yuva kuramamin sebebu bu mu?