+1 yılEvliyim ve bir çok partnerim var, ama buraya eğlenmek muhabbet etmek için giriyorum ve gerçekten kaliteli insanlarda yok değil, bir çok arkaşımda oldu partnerimde oldu burdan, nasıl mutluysam öyle davranıyorum açıkçası senin benden nefret etmen ya da dışardan nasıl göründüğümün ve insanların ne düşündüğünün benim için önemi yok, bişey yaparken eşim dahi kimseye sormam benim doğrularım bana yeter, evlilerle ne zorun var bilmiyorum ama evlilik esaret değildir, eşim dahil kimse benim sahibim dahil çünkü ben insanım, evlendim diye hayattan soyutlanacak ya da mutlu olduğum şeyleri yapmıcam anlamına gelmez buna çapkınlıkta dahil, al sana dürüstlük.
01 Yorumla- +1 yıl
Bemim burdan anladığım evli biri seni hor kullanmış🤣
En İyi Cevaplar
Evli değilim nişanlıyım. Buralarda aradığın ne derken KizlarSoruyor sitesi için ise, buradaki sorunları olan insanlara yardımcı olmak, veya benim sorularım varsa onların bana yardımcı olmasını beklemek 🙃
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
+1 yılEvliyim kimseyle tanışmak için burada değilim eşimde yazdıklarımi görür olur rahatım. yeteri kadar arkadaşım dostum var. biraz espiri biraz sinir etmek sinir olmak için burdayım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevliyim, zaman geçiyorum, burası flört değil bir forum sitesi.
57 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle biliyorumdum bir zamanlar 😅 amacından çıkmış ama
- +1 yıl
gizli üye böylelerine cevap vermeye degmez soranın guncellemesıne baksana sızler ıcın neler kullanmıs
Soran+1 yılAçık olsam değer miydi? Niye zoruna gitti güncellemem
- +1 yıl
zoruma gitmedi ben evlı degılım bırak bunu kısıler kendını yargılasın senın kımseyı yargılar gıbı konusmaya hakkın yok
Soran+1 yılKarın sevgilin burada takılsa, bol sohbet muhabbet.. Hoşuna gider izin verir misin 🤔 dürüst ol
Cevap sahibi+1 yılbenim mesaj kutum kapalı kimse bir şey yazamıyor zaten
Soran+1 yılSen karına sevgiline bu ve benzeri sitelerde gezmesine sohbet etmesine izin verirmisin onu söyle dürüstçe, genç düşünce?
Evli insanın bu sitede olması kadar sacma bir sey yok ak evli olan erkeklerin cogu karısını aldatıyor hatta hepsi soyunuz kurusun koopekler insallah eslerinizde sizi aldatıyordur haiin koopekler
00 Yorumla
+1 yılDulum. Her ay 5bin tl nafaka ödüyorum. Bir de yetmezmiş gibi üçüncü evliliği düşünüyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzel akıllıca
Gizli Üye(30-35)+1 yılevliyim ben eşimden gizli evet bi haltlar yiyorum bu soruyu sorarken laf sokmak için soruyorsan sen yanlış yoldasın belkide evli değilsin evde kaldığın için yediremiyorsun :)
00 Yorumla
+1 yılBekar , evli , dul burada herkes her şey oluyor 😃😃
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben bekarım da evli isen aga elini eteğini çekeceksin bu işlerden
00 YorumlaBekarım ama evli olsamda burada olabilirdim bir şeyler okumak için belki
00 Yorumla
+1 yılBurada... fotosu atanlara karşılık veren genç kadının çok olduğu söylentisi var. Ondan olsa gerek.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen önce bi söyle bakalım senin medeni durumun ne madem öyle karşılıklı olsun.
019 Yorumla
Soran+1 yılSoruya soruyla karşılık verilmez. Yorumunu yap çık. Sana ne benden
Cevap sahibi+1 yılMadem öyle sana ne milletin medeni halinden. Hem neden verilmesin soruya soruyla cevap veriyorum o da bir cevap sonuçta. Amaç şartları esitlemek...
Soran+1 yılKimseyi şahsi tanımıyorum sadece sitenin genel yüzdelik durumunu merak ettim. Malum site aldatma boynuz sitesi olmuş..
Cevap sahibi+1 yılHerkes kendince takılıyor işte boş ver ama sen sürekli sitenin faydasizligini belirtmissin ama sen de burdasin bu da bir çelişki. Bir de faydasını görenler de var emin ol şahit oldum buna.
Soran+1 yılBekarlar için neyse fayda boş bi şekilde vakit geçiriliyor. Evliler yüzde 95 aldatıyor.. İnkar etmiyor kimsede..
Fayda sadece fikir ve yorum alma o kadar
Soran+1 yılKasma, evli misin
Cevap sahibi+1 yılEevt ben de onu kastetmiştim yorum yapıpda fayda sağladığım fikir alışverişi yaptığım çok insan oldu. Ne olduğu önemli değil faydanin iyisi kötüsü olmaz
Soran+1 yılİyi faydalar 🙋🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılEvet evliyim sen de söylersen anlasacaz bu konuda...
Soran+1 yılKaybol aga, yaptın yorumu git yat..
Cevap sahibi+1 yılBu üslubu kullanmanı gerektirecek bir yorum yapmamıştım ama o da senin karakterini gösterir. Neyse uzak durmak en iyisi...
Soran+1 yılEvli olup burada sürtüyor ve karıya kıza yavşıyor oluşun da senin karakterini gösteriyor.. Dinime küfreden Müslüman olsa!!!
Cevap sahibi+1 yılOyle birseyi nerden çıkardın neye dayanarak? Utanmadan insanların uzerine itham atıyorsun. Yazık sana yaş aralığın doğrumu bilmiyorum ama eğer doğru ise akıl yaşına yasin birbirini tutmuyor...
Soran+1 yılŞaka mısın? Dürüstsen. Yorum yap çık.. Ne soruyorsun bana, ne muhabbet açıyorsun.. Evet doğru yaşım. Ama senin zihinnle genişliğinle bir olamam.. Bak bi bayan daha var takılıyor fikir alıyormuş burada. Onla muhatap ol.. Siz fikirleşip kaynaşın. Eşleriniz horlayarak uyuyusun garipler
Cevap sahibi+1 yılBurası karşılıklı soru sorma fikir alıp verme platformu sen sordun ben sordum sen fikrini yazdın ben yazdım muhabbet açtığım fLan yok kendini nimetten sayman gerek yok bunun için. Dediğin gibi kimseyi aradığım da yok o senin kendi husnukuruntun on yargılı olmak kötü bir hastalıktır bunu unutma. Tanımadığın insanlar hakkında tanımadan on yargılı da olma...
Soran+1 yılHüsnükuruntum mu 😅😅 peki.. Ön yargılı olanda mı suç, buna açık arazi sebep olanda mı sence? Boşarım ben bu saatte kadınlarla sohbet eden kocayı.. şu an bunu Aynısını karın yapsa yıkarsın ortalığı.. Yapıyorsun demiyorum Tepkim buna müsade edecek şekilde tavırlarınız.. Niye zoruna gitti dürüstsen. He de geç git madem.. Hiç
Cevap sahibi+1 yılSana yavşadım mi ya da başka bir tavırda mi bulundum ki on yargıya açık arazi bıraktım? Sen burada soru sorabilirsin ama aldığın cevaplarla insanları yermen yanlış evli kadınların avukatlığını yapman da herkes kendi hayatından sorumlu sonuçta. İnsanları verdiği cevaplar yüzünden aşağılar tavırlara girip çirkin dil kullanıyorsun. Ha sen bunu doğru görüyorsan diycek lafım yok.
Soran+1 yılGüle güle
Cevap sahibi+1 yıl🤷♂️🙋♂️
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBekarım tabi. Evli olsam eşimle konuşurum. Burdakilerle değil...
00 Yorumla Bekarım evli olsam evde eşimle vakit geçiririm burada bir saniye durmam
00 Yorumla
+1 yılhic evlenmedim ve ama hic kiz arkadaşım olmadi kadon yüzü görmek için intihar ya da tenha da zorla bile yaparım o derece kötü haldeydim
00 Yorumla
+1 yılInsanlar biseler yazip okumaya giriyor ne fark eder
00 Yorumla
+1 yılHer biray özgür evli de bekar da olsa takılabilir diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılBen yalnızlıkla evliyim 😂
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekarlara sormuyorum derken?
Burası evlilik programı mı?
Evliyim fikir alışverişi için buradayım Sitede takılıyorum442 Yorumla
Soran+1 yılİyi b*k yiyon takıl takıl..
Cevap sahibi+1 yılAllahım yaa yaşına bak konusma tarzına bak Terbiyesiz
Soran+1 yılAl bi ahlak bekçisi daha.. Bacım saat kaç kocanla ilgileneceğine burada benim yaşıma mı laf ediyon.. Fikir alıyormuş... Kocanın haberi var mı burada takıldığından bari🤔
Cevap sahibi+1 yılSen ahlak bekçisi misin peki?
Soran+1 yılBekçi değilim. Herkes kendinin bekçisidir.. İşine gelmeyen yaşa ve tarza laf ediyo, sen gibi.. Kocanın haberi var mı? Ne fayda sağlıyon burada mesela.. Nefsin azmasın bu saatte dikkat et
Cevap sahibi+1 yılBiraz daha ileri gidersen iftira atacaksın dikkat et
Allaha çok şükür mutlu bi evliliğim var
burada neden olduğumu Allah da biliyor yaa kimseye hesap vermem başka
Dur tahmin edicem sen boşanmışsın değil mi- +1 yıl
Belki kocası izin veriyor sana mı kaldı tasası
Soran+1 yılBekarım hiç evlenmedim. Allah bana bu saatte abuk subuk sitelerde takılacak kadar boş bir evlilik ve boş bir eş vermesin. Allah sizede hidayet akıl feraset versin.. Ve Olması gerektiği yerde olmayı..
Cevap sahibi+1 yılHidayet gerekiyorsa versin Aklım başımda benim şükür.
Hayırlı geceler hanımefendi uzatmayın başımı ağrıttınız Hayır normalde bu kadar uzatmam da- +1 yıl
😀
Soran+1 yılAklın başından gider güvenme, sen peygamber değilsin. Nefsini terbiye mi ettin. Bu ne güven. 2 olmuş hala burada. Kocanın koynunda olmalıyken hâlbuki.. Verme cvp işine gelmiyorsa. Zorunuza gidiyor böyle uyarınca dimi😅 şu yazan şahıs kimse okuyamıyorum engelli bende😂
- +1 yıl
Zaten belli ki bu yaş aralığında bir eş sahibi olamamak seni bu soruyu sormaya itmiş. Ve burdaki evli olanlara da saldırmaya. Evli olup her burada olanı ahlaksizlikla suçluyorsun. Bir laf vardır dervişin fikri ne ise zikri de o dur. Herkesi kendin gibi zannetme lakin bu yanlıştır.
Soran+1 yılKendim gibi zannetmem için benimde aynı konumda olup buralarda takılmam ve her muhabbete açık olmam ve buna binaen herkesi kendim gibi görmem gerekmez mi? Vaaz verirken bir imam yahut bir büyük o işi yapmış da mı aman uzak dur, kendini koru der? Evli misin sen? Karın bu saatte burada takılsa tepkin ne olurdu?
Soran+1 yılJaguar mı tilki mi 👉 hem Bekar bir kişi bu soruyu sorunca noluyo acaba? 😂😂 Allah aşkına mantıklı iki kelam edecek lafın yok burdan mı vuruyorsun
Soran+1 yılYani şimdi gizli olmasam inanacaksın öyle mi? burada herkes fake hesap sende dahil.. Sen o kadının avukatı mısın?
Sana sorduğum soruları bile cevapsız bırakmışsın. Sen Çok mantıklısın ki bana b*k atıyorsun- +1 yıl
Yok ben kimseye birsey atmıyorum kimsenin avukatlığını da yapmıyorum sadece fikrini zikre döktüğün çok belli. Mesele ben ya da bir başkası değil. Senin insanları zan altında bırakman. Buna hakkın yok. İnsanların hayatlarına mudahele etmeye kimsenin hakkı yok herkes kendinden sorumludur sen de dahil.
Soran+1 yılMüdahale değil uyarı, zan altında olacak işlere girmiycen o zaman.. Evli misin? Mantıklı bey, anlayışlı bey, güzel ahlak sahibi bey cevapla konuşalım hadi bakalım
Soran+1 yılSeninde fikrin zikrine dönmüş." Bana karışmayın özgür istediğimi yapayım"
Soran+1 yıl😄 😄 Bu kadar çığırtkanlığın bundandı demek.. Hep evliler tepki vermiş bana yorumlara bakınca.. Eee fikri neyse zikri o.. Evlisin ve kaçak göçeksin belli ki, beni görmüyorsun birde eş bulamadın diye😂😂 yaaa var yaa.. Neyse sustum. Ne haliniz varsa görün. Taaaaaaa
- +1 yıl
Çığırtkanlık? Şimdi de kendi yaptığını benim üzerime mi yoneltiyorsun. burada insanların ne yaptığı seni neden ilgilendiriyor demekki bir yaran var ki onlardan sen gocunuyorsun aldatıldın mi terk mi edildin. Öyle problemlerin var ise burada onları sor belki sana yardımcı olacak bir yorum olur sen de rahatlarsın. Herkes ne hali var ise görüyor mesele senin buna turşu olup kendinde yargılayacak hakkı bulman hala bunu anlayamıyorsan ne denir ki sana...
Soran+1 yılHiç biri olmadı şükür.. Boşa akıl yürütmeye çabalama.. Hem ne laf yetiştirdin be aga sabah olacak. Senin karının yatağında olman gerekmiyor mu bu saatte? 🤔 Söyleyince zorrunuza gidiyo.. Buarada benimde gizlim salkım yok. Özelden de derdini illede konuşmak istiyorsan.
Soran+1 yılHem ne bu mallığın niye bana hala b*ok atmaya devam ediyorsun. Beynin basmıyor mu anlatmak istediğimi. "EVLİ BARKLI KİŞİLERİN ZAMANLI ZAMANSIZ HER SAAT VE HERKESLE GEVŞEK GEVŞEK ÖZGÜRCE, SORU SORUP FİKİR VERİYORUM DİYEREK BÖYLE SİTELERDE GEZMESİ TAKILMASI HİÇ AKLI SELİM İŞ DEĞİL" bu benim görüşüm. Niye zoruna gidiyor.. Bi halt yiyorsun ki bu kadar tepkin bay jaguar 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Hiçbir seyin zoruma gittiği yok o senjn düşüncen nerde olmam gerektiğine karar verecek merci yine kendimi. Gizli olana özelden dert anlatılmak gibi bir huyu var bu sitenin. Hos bir derdim de yok zaten sadece yaptığının bana göre doğru olmadığını anlatmak istedim kendince doğru olması herkes içinde aynı olmasını gerektirmiyor.
Soran+1 yılÖzelden derdim yok, sen dedin gizlenme madem açık sor diye.. Sen ve senin gibilerin yoksa gizlisi benim hiç yok alnım açık. Ben tepkimi fikrimi söyledim söylemeye devam edeceğim.. Hadi iyi geceler bay mantık bay ahlak
Soran+1 yılHangi profil açık🤔 ben göremiyorum açık bir şahsi kimlik ortada, isim soy isim resim.. Böyle fake mahalle muhtarı da gelir millet vekilide gelir bilmem kimde gelir her işi çevirir.. Alnı açık adam böyle olmaz.. Savunma bari savundukça batıyosunuz cümleniz.. Masum ayağına yatmayın birde.. İlla cinsellik yaşayacaksınız diye bir şey yok. Evli bir kişinin buralarda Sohbet muhabbet kurması bile sadakatsizliğinin ve buna zemin hazırlanması için yeterli.. Bay GENİŞ MEŞREP
Soran+1 yılSenide bu yaştan sonra doğru yola sevk edecek değiliz bu da zor. Nasıl takılmak istiyorsan takılırsın.. Savunman hayret verici açıkcası.. Karını yakalayınca bir gevşek sohbet ortamında, tekrar yaz konuşalım
Soran+1 yılŞahsi kimliğini paylaşmadan burada ahlaklı evli rolü yapma... Mertçe koy şuraya sonra takıl görelim bizde savunduğun doğruyu eğriyi..
- +1 yıl
Yine aynısı yine on yargı yine zan altında bırakma Allah seni ıslah etsin ne deyim ki başka. Neyse bunun bedelini de kendin ödeyeceksin sonuçta. Dün bana diyordun açık olsam ne bileceksin diye ben isim soy isim koysam neyin ne olduğunu bilecek misin. Neyse seni tarzına üslubunla insanlara cirkin yaklaşımınla baş başa bırakmak en doğrusu. Daha vakıf olamadığın bir kurum hakkında vakıf olmuş insanlara böyle yaklaşmak da akıl tutulması olsa gerek...
Soran+1 yılAçık olmamdan kastın neydi peki?
Soran+1 yılSen savunuyorsun madem koy tüm kimliğini öyle takıl. niye dayatıyırsun ki Merak etme neyin ne olduğunu bilir seninle sohbet edenler. Koy koy gizli takılma.. Aaa yoksa bi çekincen mi varrrrrrrrr😂
- +1 yıl
Kimse açık kimliğini buraya koymak zorunda değil tıpkı senin yaptığın gibi kendi yaptığına bile tezat düşecek kadar akıl tutulması içindesin farkında değilsin kimliğimi bilmek isteyen bilir zaten tam da senin gibi edepsiz ve ağzından çıkanı duymayanlar yüzünden insanlar gerçek kimlik kullanmıyor işte...
Soran+1 yılZorunda değil zaten, sana özel diyorum ben. Çünkü sen çok savundun bu olayı.. burada çok konuştuk, aç mesajını ordan devam edelim. Güveniyorsan tabi kendine
Soran+1 yılPardon derdim takip takipçi değil ki, etmem izinde vermem. Anlatmak istediğimi anlamadın. Neyse iyi günler sana. Bu kadar muhabbet yeter..
- Aşk İlişkileri konusunda 27,6b cevap paylaştı.
+1 yılKim kızdırdı nan bunu
019 Yorumla
Soran+1 yılHeryerde görüyorum seni😅 çok aktifsin. Evli misin Bekar mı
- +1 yıl
Üçüncüyü arıyorum
Soran+1 yılFazlasıyla bulursun merak etme, milli futbol takımı bile kurarsın
- +1 yıl
Yok ben voleybol takımı kuracağım 🤷🏻
Soran+1 yılKur tabi
- +1 yıl
Cidden kim kızdırdı seni bakiyim hmm
Soran+1 yılKimse kızdırmadı, şahsi bi derdim yok, sadece hiç uygun gelmiyor, midem bulanıyor.. Banada çok yazan evliyim diyip.. Hayır sanki evliyim diyince kadınlar düşecek mi. Aksine bu yakışık almaz durum bu sitede almış yürümüş
- +1 yıl
Burayı çok Ciddiye almamak gerek 🤷🏻
Soran+1 yılBurayı ciddiye almak ya da almamakla karısını kocasını burada boynuzlamanın alakası ne.. Sen ciddiye almasan da bi kadınla burada muhabbet kurup baya baya cinsellik yaşarsın.. Meseleyi anladın umarım
- +1 yıl
Tamam sakin ol elindekini yere bırak ve bir bardak su iç. Ondan sonra oturup konuşalım
Soran+1 yılAyyy çok komiksin
- +1 yıl
Estağfurullah bakış açısı diyelim.. sakin iken konuşmak daha mantıklı oluyor
Soran+1 yılBen sakinim gayet.. Sözlerim ağır geliyordur sana. Yaran varsa...
- +1 yıl
Ben üstüme almam 😄 kaldı ki ortada benim gocunmamı gerektirecek bir ciddiyet yok 🤷🏻
Soran+1 yılİyi peki güzel o zaman
- +1 yıl
Bir İkilem mi yaşıyorsun 🤔
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
🤷🏻 soruyu soran benim
Soran+1 yılTamam işte bende ne sorduğunu soruyorum anlamadım
Niye sen ahlak bekçisimisin?
06 Yorumla
Soran+1 yılSorumun cevabı bu değil,
Soran+1 yılİşine ne gelirse yani.. He bekçiyim bi lafın mı var 🤔
Soran+1 yılBirde celal i gör
+1 yılBurası baş bağlama yeri mi? Hiç sanmıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBaş değil başka bir şey bağlıyorlar, çok şahit oldum. Ve çok rahatsız da edildim.. Bu yüzden gizli sordum
- +1 yıl
Haklısın da e burası sosyal medya kimse kimseyi görmüyor etmiyor gorusenler hariç, dışarıda kızlar yarı çıplak geziyor onlara ne demeli? Onlar özgür mü diyeceksin?
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliyim bir arayışımda yok
52 Yorumla- +1 yıl
😊👍
- +1 yıl
@Tatlı_günahlar knk her pembeye yorum atma benden demes çogu dönme çıkıyor :) özellkle hepsının ortak yalanı evlıyım :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBekarim abla niye yalan söyleyim kskskdd
10 Yorumla Niye burası kerhane mi
00 Yorumla
+1 yılBekarım, sende evli olmasan bile dulsun muhtemelen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı.
+1 yılBekarım. Maksat muhabbet
00 Yorumla
+1 yılBekar ve çok uzun süredir yalnızım.
00 Yorumla
+1 yılBekar ve yeni insanlar tanımak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbu bilginin kime ne faydası olacak
07 Yorumla
Soran+1 yılburada fayda mı arıyordun seeeeen
- +1 yıl
ben pragmatistim evli ya da bekar etiketlere aldırış etmem :D
Soran+1 yılFaydaya faydasıza niye aldırış ediyorsun
- +1 yıl
günün bu saatinde evli biri olarak burada isem mutsuz ya da çürümüş bi evliliktir. yok bekar iken bu saatte burdaysam uyku tutmamıştır. ama benim amacım bu değil
Soran+1 yılNe kaldı başka? 🤔
- +1 yıl
var var
Soran+1 yıl? Neymiş
+1 yılEvli giremez diye bir kural mı var?
Bekarım01 Yorumla
Soran+1 yılKural yok soru var! Aradığı ne diye sordum.. Pek Faydalı bir site değil farkındasındır
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurdaki evli bayanlar erkeklerden daha fazla
04 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef ve hiç iyi amaçla değil çoğu 🙄☹️
Cevap sahibi+1 yılYani kötü amaçla girmiyorlar ama sonradan etkilenip bekar gibi davranmaya çalışıyorlar. neler gördük burada
Soran+1 yılŞunu anlatamıyorum işte.. Ayyy ben o maksatla girmiyorum soru soruyorum ben namuslu takılıyorum.. Sonra hoooppp kadını erkeği almış yürümüş.. Altta bi kadın car car benle laf yarıştırıyor.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle , önce sorulara bakıyorum sonra fanteziler ve iç çamaşır rengi affedersin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuygusal bosluk ya da uyumsuzluk diyelim🤗
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnlaşıldı sende kuyruk acısı var.
Soran+1 yılHiç bir şeyin acısı yok. Sende var ki burdasın ve böyle yorum yapmışsın.. S*iktir git uyumun yoksa ne b*ok yemeye aldatıyon namussuzca?
Soran+1 yılEvliysen sözüm ona
Cevap sahibi+1 yılBir söz var aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık.
İnsan en çok kendini aldatıyor da farkında değil tıpkı senin gibi ama farkında değil.
Soran+1 yılMesela ben Kendimi nasıl aldatıyorum örnek ver bakiyim?
Soran+1 yılAcı gerçek sözleri duymak istemeyen, İşine gelmeyen kişiler hemen karşı atağa geçiyor. Hayır tamam naparsanız yapın, savunmayın bari..
Cevap sahibi+1 yılSavunan yok. Ama burada görüş yapılırken kimseyi yargılamak bizim hakkımız değil.. Eleştiri yaparsınız ama Hakaret olmaz. Genelde hakaret eden kişilerde ya çevresinde ya da buna benzer bir konuda ilintilidir diye düşünüyorum. Soru sorulur görüş alınır. katilip Katılmamak farklı hakaret ve ağır eleştiri farklı. ok
Soran+1 yılO konu ile ilgilin yoksa eğer yapılan yargıda hakarette ağır eleştiride işlemez size.. Gocunanlar hep yapanlar zaten. P'içliği savunma. Her b*ku yiyin sonra. "ayy yargılamak hakaret etme hakkın yok" napalım alkış mı tutalım.. Boşan özgür ol sonra istediğin atı koştur.. Çok şükür aldatılmadım aldatmadım ama böyle gevşek tipleri görünce insanın zoruna gidiyor istemsizce.. Banada çok yazan oluyo evliymiş mutsuzmuş bilmem ne... Yaa he he
Cevap sahibi+1 yılİyide neyin egosunu bende tatmin ediyorsun merak ettim. Kim ne b. ok yerse yesin. Sen birine bunu bunu yapıyorsun desen o kişi sana seni ilgilendirmez işine bak dese üstüne vazife olmayan bir şeyden dolayı sen yersin paparayi.
Neyse ya ne kimseyi savunacak nede yargılayacak durumda değilim benide ilgilendirmez.. size kolay gelsin.
+1 yılbekarımm :)
40 Yorumla
+1 yılDurustum🙃
41 Yorumla- +1 yıl
Nesin
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvli olsam sosyal medya neden olsun?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı. bekarım aranıyorum öyle
04 Yorumla
Soran+1 yılNormal. Evliler bile aranıyor
Soran+1 yılGelir eminim.. Saklamıyorlarda
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarıyı boşadığım gibi soluğu burada aldım 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliyim evli kadın ariyorum kendim gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliyim, takılıyorum burada, eşimin haberi yok
00 Yorumla
+1 yılBoşandım
30 Yorumla
+1 yılEvliyim her zaman dürüst oldum.
09 Yorumla
Soran+1 yılDürüstlükten kastınız nedir? Karınız bilgisi olması mı yoksa burada konuştuğunuz kişilere mi evli olduğunuzu söylemeniz
- +1 yıl
Ya işin açığı karım bilmiyor farklı sebepler var buradaki kişilere evli olduğumu söylüyorum.
- +1 yıl
Sen birinemi kızdın :))
Soran+1 yılŞahsa değil, evli buralarda açıkca takılan cıvık sohbet kuran, yuvasını sarsan herkese
- +1 yıl
haklısın aslında ama hayat ve insan belkide belli bir yaşa gelince farklı şerler arıyor şimdi diyecenki eşinde ararsa.
- +1 yıl
Farkındaysan ilk kez görüyor sundur beni.
Soran+1 yılHayır gördüm. İsmin saçma zaten dikkat çekmemesi mümkün değil
- +1 yıl
Ya nasil godun bu gun girdim 1 yildir girmiyordum.
- +1 yıl
Ismim ugur bu arada
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Boşandım.
04 Yorumla
Soran+1 yılGelen niye gidiyo, giden niye geliyo bu siteye 😅
- +1 yıl
Sanırım yalnızlık. Çok Sosyal bir insan değilim. Burada yorum yapmak, yazmak iyi geliyor bana.
Evet yine geldim bu siteye. Ne var inan bende anlamıyorum. Eski üyeler yok. Her geçen gün bu sitenin kalitesinin düştüğünü düşünüyorum.
Yorumuna bakılacak olursa tanıyorsun beni sanırım
Soran+1 yılTanımıyorum. Görmüşlüğüm var ama yorumlarda falan epeydir. İki evladın vardı fotoda. Ve kalite konusunda haklısın kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılf*ck mk
05 Yorumla
Soran+1 yılHoşt
- +1 yıl
La sana hoşt f*ck yazdm
- +1 yıl
f*ck buddy yazdm
Soran+1 yılHani orada buddy.. Direkt küfür hepsi. Yazmayı öğren madem
- +1 yıl
Site sansürlüyo mk bu defa ettim
Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. maalesef bekarım
10 YorumlaEvde kalmışlar ne arıyor onu niye sormadın
11 Yorumla- +1 yıl
Ne arıyorsun
+1 yılEvde bulamadığını arıyorum
10 YorumlaBekar. :D
10 Yorumlaevli değilim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Bekar
00 YorumlaBekar sen
00 YorumlaB E K A R
00 YorumlaDul olmazmi 🤭
00 Yorumla
+1 yılBekarım 😎
00 YorumlaSen bekar mısın
00 Yorumla
+1 yılBekarım
00 YorumlaDulum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılBekar
00 Yorumla tam bekar çok şükür
00 Yorumla
+1 yılBekâr sen
00 Yorumla
+1 yılbekar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBekâr
00 Yorumla - Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler