Nişanlımın korona testi pozitif çıktı ve o dönemde öpüştükte aynı ortamda da bulunduk bende şimdilik belirti yok ama boğazımda bı giciklanma var sizce kovid olabilir miyim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Boğazında ağrı varsa geçmiş olsun
Ağrı değil giciklanma var çekirdek takılır boğazına öksürmek gelirya onun gibi
Tamam işte ilk öyle baslıy
Yapma ya ama ağır biseyin yok öyle çok rahatsız etmiyor
Aga neye inanmak istiyorsan o alla alla hala diretiyosun.
Dikkat et ailene bulaştırma
Başka odadayim ben
seksle virüs geçmiyor bir birine
Seks degilopusme oldu
aynı şey geçmiyor. korona grip gibi düşün ama çok daha ve ağır geçiyor
Nasıl bulaşıyor aynı yerdede bulunduk
buluşmadan sonra ne kadar zaman geçti
Dün gitti evine ama hastalık sürecinde başlangıcında hep yanındaydım öpüştükte yanındaydım da dün gitti eve korana testi pozitif cikinca
anladım. genelde hemen belli ediyor koku alma sorunun olursa mutlaka test için sende git.
Şimdilik bugün boğazımda gıcık gibi bişey var çekirdek takılır boğazına öksürmek gelirya
anladım sabaha dediğimi yap eğer boğaz grip olmuş gibi kuruma öksürme olursa ve özellikle koku almazsan kesinle korona testi yaptır ben geçen sene korona oldum. 10 günde 15 kilo kaybettim 3 tane arkadaşım öldü koronadan
Ya öyle deme moralim bozuk zaten boğazım gıcık var öksürme isteği var
anlıyorum ama demek istediğim koku alamazsan korona olabilirisn peki aşı oldun mu sen
aşıların varsa atlatırsın
İki tane var
tamam ozaman sorun olacağını sanmam ama korona olduğunuda düşünmüyorum çünkü eğer olsaydın 3-4 saat içinde etkisini sendede gösterir.. ama genede dikkat et ve 3 . doz uda ol.. ben kendim oldum aşı yoktu ozaman dediğim gibi koku yok sürekli ağızda kuruluk çok su içme isteği ver aşırı iştahsızlık vardı
Şimdi bende boğazda kuruluk gibi gıcık var öksürme isteği geliyor bilmiyorum koronamiyim
normal öksürükte olabilir koku alabiliyor musun misal bir yere kolanya damlat böyle 10 cm uzaktan kokla koku alman lazım
Bilmiyorum ama tad var koku varda boğazım da çekirdek takılır boğazına öksürmek gelirya onun gibi bişey var
tad ve koku varsa dediğim gibi korona değil normal gripte olabilirsin birde ister istemez korona mi oldum korkusu seni öyle hissettiriyor.. ama dediğim gibi ben kendim oldum olan arkadaşlardada gördüm korona olduğunda etkisini 10-12 saate hissediyorsun
Zaten dün çıktı korona bugün bunu hissetmeye başladım
anladım sabah kendin koku ve tad alma durumuna bak ama sanmıyorum korona olacağını
Valla baya temasta bulundum o yüzden korkuyorum
anladım. olduysanda geçmiş olsun.. aşı olduğu için korkma derim çok ağır geçirmez sin ve ilk fırsatta 3 doz aşıni ol..3. doz aşı 2. doz gibi agirda değil normal aşıdan farkı yok
Bu boğazdaki acı korkuttu beni
Birde nisanlimda tat koku var ama korona olmuş ondada vücut ağrısı vardi
anladım dediğim gibi sabah belli olur durumun
ikinizede geçmiş olsun
Teşekkür ederim başka ne belirtisi var ilk başta koronada
yemek yeme isteği kalmıyor ben kilolu biriyim 10 günde 15 kilo kaybim oldu su içiyorum. içtiğim su burnumda geri çıkıyor. ama benim bünye sağlam. çünkü daha önce kazalarda geçirdim belki başkası olsa benim yaşadıgim şeyden ölürdü. ama 2-3 kez ölüme yaklaştım.. korona şöyle bir şey zaten herkes bu hastalığı geçirecek bünyesi sağlam olmayan ölecek.. aşı varsa korona oluyorsun ama ölümle sonuçlanma olmuyor
dikkat et. sen bence işini Garantiye al. sabah test yap.. testen çık 3. doz aşını ol için rahat etsin birde boğazın için majezik ağız spreyi var ondan yazdır 3 gün kullan boğazın iyileşir
Valla sevgilim pozitif çıktı optumde yanımda da oksuruyordu baya yakın durdum o yüzden bulaşma riski yüksek
ayıp sana😌bir insan neden öpüşür yaww
Bilmeden oldu
anladım olan olmuş dikkat et. sen dediğimi sabah yap. benim ölen arkadaşları görünce. ilk iş kendi anne baba ve kendim kardeşlerim herkes aşı olduk.. tedbir şart
sana çok geçmiş olsun
İnşallah değilimdir ama galiba hastayım boğazımda acı var çünkü yarın kesin teste gitcm
anladım git testen sonra 3 doz aşıni ol. çok geçmiş olsun ya 🤲🤲🤲
merhaba nasılsın
Gecmis olsun
Koronamiyim yani
Evet sevgilinle temasin illaki oluyordur
Öpüştükte illaki bulaşmismidir
Opusurken salyalar bjlasiyor iste viruse davetiye vermisisniz zaten 😄
Bilmeden oldu yoksa niye öpeyim
Zaten sevismeler bilmeden oluyor bilmeden cocuk yapan var neyseki o derece giymemis😋😬
Hamilesin
Test önemli
Kesinlikle hastasın
Boğazımda giciklanma belirtisidir oluyormu koranada ilk defa olursam olacam bilmiyorum
Ordan başlıyor zaten
Ama başka biseyin yok benim
Kaç gün oldu
Dün gitti testi pozitif çıktı yanımdan gitti
3 gün sonra belli olur
Hemen belirti olmuyormu
Hemen olmayabilir
Ama boğazımda gıcık var öksürme isteği gibi bişey var
Başlamış olabilir veya psikolojik tir
Psikolojik olamaz bariz belli yurkunmadan durmaya basliyim diyorum öksürme isteği geliyor
O zaman yarın test yaptır
İki üç gün geçsin baktım iyice belirti var veririm artık ama yakın temasliyim kesin bulasiyormu bilmiyorum nişanlım hastayken öptüm onu bilmeden