Çok mutsuz hissediyorum?

Ben bana hiç değer vermeyen, arayıp sormayan, hatta hiç umurunda olmadığım birisini özlüyorum. Başlarda konuşuyorduk, tanışma asamasindaydik. Sonra adı sevgili oldu ve beni unuttu bir anda. 1 ay oldu galiba bana yazmayali, arayıp sormayali. Sanki benimle hiç tanışmamış gibi. Ben birkaç kez arayıp sormuştum. Son bir ay ben yazmadim, o da yazmadı. Buluşmak için her haberlestigimizde hep unuttu ya gelmedi, ya da arayıp sormadı onun yerine kendi arkadaşlarıyla buluştu. şu an ben onun fotoğraflarina bakıp özlüyorum, ne yapmalıyım? Bu arada ben ingilizce öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim, o ise güzel sanatlar fakültesi 2. sinif öğrencisi ama aramizda birkaç ay var. O yaşı sorun etmemişti başta, ki kendisi yaklaşmıştı. Fakültelerimiz aynı, arada görüyorum kafasini çeviriyor. Görmezlikten geliyor beni. Çok üzülüyorum. Daha tam olarak tanımadı bile beni. Neden beni önce kendisine yaklastirana kadar konuşup sonra birden hayatindan çıkardi diye düşünüyorum sürekli. Ben ara tatilde almanyaya gittiğimde sürekli yazdı, arayıp konuşmak istedi. Üniversite okuduğum şehire geldiğim gün hiç yazmamaya başladı. En azından sağ salim vardın mı diye yazmasını bekledim. Amcam çok hastaydi onunla ilgilendim sana yazamadim dedi. Evine davet ettiğinde öptü beni, ondan sonra sevgili olduk. Onun dışında ileri bir şey yaşanmadı istemedim. Kendisinde kalmami da istedi ama onu da kabul etmedim. Dışarıda yalnızca bir kez buluştuk. Onda da elimi bile tutmadı. Benim raconuma ters dedi. Aramak istiyorum arada, sonra yüzsüzlük olur benimle konuşmak istemeyen birisini aramak diye düşünüyorum ama özlüyorum da. Galiba yaşanmamış, yarım kalmış şeyler insanın içine daha çok oturuyor🙃🙃🙃
Çok mutsuz hissediyorum?