AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Neden peki? Duygusal konular mı yoksa başka meseleler mi?
Duygusal olarak. Geçmişim aklıma geliyor. Özlem duyuyorum eskiye
Tek kişiye özlem mi yoksa geçmişte yaşanan güzel anılar oldu, artık olmuyor diye mi geçmişe özlem var? Geçmişe özlem duyarak yarınların güzel olmayacağının farkındasın değil mi? Önüne bakmak ve gerçeklere dönmek lazım
Tek bir kişiye özlem var. Onunla hiçbir şey yaşayamadık. Doğru düzgün flört bile edemedik. Birden girdi hayatıma ve birden çıktı. Üzerinden 1 yıl geçti aklım hala onda oluyor bazen. Önüme hep baktım hayatıma girenler oldu ama onun girmemesi en çok koyan şey oldu.
Peki tekrar bir araya gelme ihtimaliniz yok mu? Bir de hayatına tam girmemiş biri için neden bu kadar özlem duyuyorsun? Eğer tekrar bir araya gelme ihtimaliniz pek yok ise çok takıntı haline getirmeden uzaklaşman lazım ondan farkındasın değil mi bunun?
Karşılaşma ihtimalimize bağlı bu ve l da çok düşük. Beklentiye girdim heveslendirdi sonra birden gitti. Çok istedim onu, en azından oturup bir şeyler konuşmak bile bana iyi gelecekti belki ama o bunu bile çok gördü bana. Değmiyor ve yanlış farkındayım ama elimde değil cidden
Ama elinde olabilmeli, ortak zaman dahi geçiremediğiniz birine bu kadar güçlü şekilde bağlanman tehlikeli ve senin açından da güçsüzlük göstergesi. Etrafında belki de seninle olmak isteyecek onlarca erkek vardır ama sen ortak bir mazinizin olmadığı biriyle belki olursa diye takılmış kalmışsın. Bence daha fazla kendini üzmeden unutmalısın ve önüne bakmalısın.
Ondan sonra hayatıma giren de oldu sevdiğim de oldu üzüldüğüm de oldu ama o hep başka kaldı. İçimde kaldı, istediğimi olduramadım diye belki de.
Ulaşamadığı şeye meyleder kalp genelde. Onun harika olması, ruh eşin olması gibi bir durum yoktur zaten ortada. Ulaşamadım, keşkelerini yaşayamadın ve bunlar içinde kaldı. Seni iyi anlıyorum ama mantıklı ve doğru olan unutman olur. Ulaşma şansın varsa ulaş görüş ve kısmetse olur de, yoksa da unut gitsin. Ben neleri kimleri unuttum bir bilsen :)
Bu da neler kimler diyeceğim türden işte. Ya bilmiyorum zamanı gelince hala böyle hissediyorsam denerim olmuyorsa da illa başkasını isterim belli olmaz. Teşekkür ederim
Umarım kimler geldi geçti, hepsi unutuldu dersin bir gün :) Rica ederim.
Hep diyorum da kişiden kişiye değişiyor bu süre.
Evet bazı aşklar farklı izler bırakır, ben bazı eskilerimi 2-3 yılda bir hatırlarım, bazılarını ise 2-3 günde bir ama hatırladığımda duygularım çok değişmez ve kalbimde pek kıpırdama yapmaz :)
Bende de öyle. Şu an hiçbiri umrumda değil ama bunun olayı biraz başka. Biraz karışık zaten. Amacını bile anlayamadım ben onun. Ama çok istedim onu. Bir parkta yarım saat otursaydık belki bunları hissetmezdim. Her boşluğumda aklıma gelen tek isim
Şu an boşluktasın o zaman :) Biliyorum bu hissi, sevilmek istiyorsun tahminen ve hayatında biri olmadığında o olsaydı ve beni sevseydi diyorsun. Ondan kaçmak için zorla bu boşluğu doldurma ama, bu kendine yapacağın daha büyük bir kötülük olur
Aksine yalnız kalmaya alıştım. Hayatıma biri girince huzursuz hissediyorum, rahatsız oluyorum. Benim ileriden beklentilerim var yaşadığım çevreden kimseyi hayatıma almak istemiyorum. Bir erkeğe bağlanıp onun sevgisine muhtaç hissetmek istemiyorum. Ve evet şu an boşluktayım, çok üzülüyorum. Ne kadar üzüldüğümü, beni büyük hayal kırıklığına uğrattığını bilmesini istiyorum. İçimi dökmek istiyorum ona ama hazır değilim buna. Ve bir gun bunu yaşayacağımdan da nedense çok eminim. Değişik iste
Yanlış tahmin etmişim o zaman :) Ama anlayabiliyorum duygularını sanırım, karışık duygular olsa gerek. Umarım gönlünce olur her şey
Teşekkür ederimm. Çok karışık cidden ama geçici hepsi
Al benden de o kadar.
şu an aynı görüşteyim
Of of
Bende aynı
Arkadaş sitede bir tane mutlu yok ki
😭
Vardır bir sebebi?
Özlüyorum sanırım
Kimi özledin
Flört bile edemediğim o aptal şahsı
Değmeyen birini özlemeye gerek yok bence