Selam 8 aylık bir ilişkim var Sevgilim yaşına göre gayet olgun, saygılı ve gamsız bir çocuk. Bu zamana kadar hiç bişeyi kafaya takmayan o çocuk Bir hafta önce benim için birisiyle kavga etti Çocuklar bana laf attı ve o an beni koruyamadı çocuklar serseriydi Benimkininde zoruna gitti dedi işte seni koruyamadım falan filan Ve o çocuklar bana laf attıktan sonra yiğiti yanlarına çağırıp bişey dediler Ne dediklerini sevgilime sorduğumda lafı azında dolandırdı Dediği tek şey senin sevgilin or demiş daha da dememiş bişey öyle diyor kendisi Son bir haftadır Bana ne yazıyor ne arıyor Salmış kendini Dışarıya çıkıp sosyalleşmiyor Beni okuldan almaya gelirdi gelmiyor Dedim ben sana ne yaptım Ya da o çocuklar sana bişey mi söyledi dediğimde sadece canım sıkkın diyor Depresyona giricem herhalde diyor Sanırım ayrılık vakti geldi Sevmekte yetmiyormuş Ne yapacağımı da bilemiyorum ayrılalım bırak beni dediğimde Seviyorum nasıl bırakayım kızım ya diyor. Arkadaşlarına da demiş işte laf attılar ona diye
Ben anlatayım. Şimdi onun kafası o kavgada kaldı. Onun gücü onlara yetmedi bir de yenilgi üzerine bunu diyince aklına birden fazla durum geldi takmaya başladı. O seni seviyor ve bırakamıyor. Ama o düşüncelerde hep beyninde. Yani başka bir olayda gücünü gösterip kanıtlaması lazım. Allah sonunuzu hayretsin.
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki bu durumda benim ne yapmam gerekiyor? Çünkü aşırı saldı kendini O da şaşırdı
Onun egosu kırılmış biraz. Senin senin karşında da karizması çizilmiş Bu sefer de ne yapacağını da bilmiyor Çünkü şöyle bir durum var Biz erkekler ne kadar da olgun dursak da karşı tarafın ne mal olduğunu biliyoruz E bu da bize koruma içgüdüsünü otomatik olarak yüklüyor erkek arkadaşının şu an Onur'u kırılmış Bir de karşı taraftan kötü bir kelime de duymuş Büyük ihtimal 3 kişiler de Sanırım bu sefer de bayağı Onun için yıkım olmuş yani aslında sen değil başka bir olgun erkek örnek veriyorum abisi babası veya yakın bir arkadaşınız ama erkek olacak ve sevgilisi olacak onun gidip ona tavsiye verir Onu düzeltmesi lazım olay bu hani sakın şunu deme ya Sen ne yapıyorsun Neden kendini saldın kal toparlan deme yani çünkü sen ona ne kadar fazla üstüne düşersen o senden soğuyabilir sana bağlantısını kesebilir biraz böyle bir durum var şimdi olgun ve saygılı demişsin ya bir de Gamsız demişsin Gamsız adam o kavga ile olan olayı unutur gider çünkü gamsızdır umuru değildir ama seni önemseyip Bir de üstüne kavgaya girdiği için demek ki Seni cidden çok seviyor bu konuda da emin ol yani ben böyle düşünüyorum açıkçası sevgiline birazcık zaman tanı O kendini toparlar geri gelir Ama geri geldiğinde daha soğuk daha güçlü daha acımasız biri ile karşılaşa bilirsin ama bu bir ihtimal Onun için zamana bırak ve arasıra hatırını halini sor dediğim gibi bir büyükten tavsiye alın Hani yakın bir arkadaşım olsa tanısam çeker köşeye konuşurum onunla ama işte tanımıyorum bile kendisini Onun için dediklerimi bir uygula Ama öyle ayrılmaya falan da kalkma çünkü onun için daha çok yıkım olur
Çok teşekkür ederim yazmışsın o kadar Az önce yazdı bana Ben demiştim ki böyle kendini daha iyi hissedeceksen ayrılalım dedim Ayrılmak istemediğini söyledi Sana çok değer veriyorum fakat biraz ara verelim dedi Bişey diyemedim Şimdi ona mesaj atmiyim mi Kısa bi ayrılıktan mı geçeceğiz Görüşmüyoruz da o olaydan sonra
Rica ederim ne demek benim de başında bir olay var da ben de onun çözümünü arıyorum işte hepimiz aynı yolun yolcusuyuz şimdi sana ayrılmak istemediğini söylemiş ama ara vermek istemiş Bence ara vermeyin ama hani şöyle ne ara verilme ara vermeyin Hani ondan haberin olsun Halin hatırın olsun ama çok da birbirinin üstüne Gitmeyin o Çünkü belki de şu an o kavgayı unuttu içinde kavgayı sildirdi ama o lafı aklında çeviriyor Büyük ihtimal onun için biraz ara vermek istemiş Sen Anladığım kadarıyla onu kaybetmek istemiyorsun Bence bir büyük ile danışın ki zaten kısa bir ayrılıktan mı geçeceğiz demişsin slında uzun süreli Aşk ilişkilerinde Biraz ara vermek mantıklı çünkü onun seni ne kadar senin onu ne kadar sevdiğin ortaya çıkar İnşallah gene seni bir gün yani bu ara verdiğini süreçte başına şöyle bir küçük bir olay gelir de seninkini yüreğinin teli hoplar sana koşa koşa gelir Sen de ona koşa koşa gidersin de şöyle birazcık romantiklik görürüz ya ki ben göremem Oradan da Vallahi şöyle birazcık romantik diye ihtiyacımız da var bu aralar Hayırlısı olsun sizin için emin ol O sana zaten geri gelecektir dediğin gibi eğer geri Gelirse zaten karşında biraz daha güçlü bir erkek göreceksin Ama şunu da unutma Eğer ayrılma tehlikesi varsa o zaman bir büyük ile Bence danışın derim Yani bir büyüğünüze danışın o size biraz akıl versin diye düşünüyorum Hayırlısı olsun sizin için
Mesajını şöyle at Sen bitirmeye yönelik atma sende de Evet birazcık aramız durulsun de belki ikimize daha iyi gelir de falan böyle deyince zaten o kendini toplar ama yine bir büyüye danışın
Offf hep aynı klasik bahaneler insanlar ne derse dersin onların bi lafiyla bu hale gelemez seven biri çok saçma bisey, bildiğin ayrılmak için bahane uyduruyor inanma hele psikolojim bozuk lafına hiç inanma bak o lafı çok duydum ben hepsi yalan seven biri çözmeye çalışır uzaklaşmaz
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ayrılmak bahane olsaydı ayrılırdı bu yüzden? Ayrılalım bitsin diyen taraf benim ama gitmeme izin vermiyor Ve bir insanın gerçekten sorunları olamaz mı? Senin bu düşüncelerin yüzünden karşına öyle insanlar çıkmış olabilir herkes aynı değil:)
Az anlayışlı olmak gerekiyor belki çocuğu senin yüzünden tehdit ediyorlar ailesi ile ilgili kendisi ile ilgili çocuğa söyledikleri sey onu bukadar düşündürüyor senden vazgeçemiyor ama bir taraftan onu düşünüyor olamaz mi
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki bana bunu neden söylemiyor? Benim de aklıma geldi bunlar Ona soruyorum Bişey demediler diyor sadece Bana laf attıkları zoruna gitmiş
Tamam da cocuk gurur yapıyor nasıl desin korktum diye sen onun sevgilisinin utanmış cocuk senin yanında kendini kötü hissetmiş o bir erkek onun gurur kiz gyruryla eşit değil kendini ise yaramaz hissetmiş.
burada bana düşen ney peki? Ya öyle bişey yoksa gerçekten çocuklar bişey demediyse Ki demişlerdir Yoksa benim yanımdan neden götürsünler Ama kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum ayrılalım dedim çocuga hep de
Tatlım suç senin. Çocugun aklında Şu an oluşan tek şey ne biliyor musun koruyamadım ezik gördü ayrıldı. Senin gam aksine onun yanında ne kadar güvende hissettiğini soylemen gerekiyordu güçlü olduğunu hissettirecenki onunda yazıktır kendine özgüven gelsin ayrıca adamlar çok sa cocuk napsın bisey yapamamış haliyle sen ona guç ver destek ver bu konuyu açmadan yaz Senin yanında kendimi mutlu hissediyorum ben senden ayrılamam de. Bu konuyu daha açma belliki bundan yani bariz belli
Bunları zaten söyledim seni böyle kabul ediyorum hep yanındayım dedim Biliyorum seni çok seviyorum dedi Ama konuşmak istemiyor uzak soğuk davranıyor bana
Yakın arkadaşına da sordum az önce Bana bişey demedi İki çocuk geldi boş yaptı benimkine de laf attılar demiş sadece Ya da arkadaşı bilyior ama söylemiyor
Az önce konuştum onunla Kendini böyle daha iyi hissediceksen ayrılalım dedim Ayrılmak istemiyorum dedi Sen hayatımda en değer verdiğim insanlardansın ama bazen ara vermek gerekiyor dedi Bende bişey diyemedim tir tir titriyorum
Acaba senin hakkında iftira mı attılar o konuşan çocuklar? Onu kafaya takmış olabilri. İnanmasa bile şüphesi içini kemiriyor olabilir. Bilemiyorum.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya bana dedi ki onları tanıyor musun dedi hayır dedim emin misin dedi Çocukların ne dediğini söylemedi Sonra dediki aklıma takılan şu tam giderken senin sevgilin or dediler sonra bişey demediler Seni soruyamamak da zoruma gidiyor dedi
Koruyamamak zoruna gitmesine gerek yok. Zaten birden fazlaymışlar. Ayrıca teke tek bile olsa herkesten daha güçlü illa ki birisi vardır. Ona de ki Connor MacGregor bile olsan Khabib Nurmagedov diye biri var. Takma artık bunu de. Bir daha da öyle serserilerin olduğu yerlerde takılmayın.