Ahahxksk başlığa bak. "İkisini de dene, tarafını seç" ya da "Abin paratoner mi?" yazanı boğarım. Peşinen açıklama: Adamın kimseye yürüdüğü, kimseyi aldattığı yok, kızların hiçbirine sevgisini dile getirmedi bile. Aile içinde konuşulan şeyler sadece.
Biraz bilgi vereyim: Abim cumhuriyet savcısı. Doğu görevinde şu an. İlk kız iş arkadaşı, lojmanda komşusu. İkinci kızı ise memlekette akrabalar önerdi, öğretmenmiş.
Daha yazarım da uzatmayayım, yorumlarda konuşuruz.
Biraz bilgi vereyim: Abim cumhuriyet savcısı. Doğu görevinde şu an. İlk kız iş arkadaşı, lojmanda komşusu. İkinci kızı ise memlekette akrabalar önerdi, öğretmenmiş.
Daha yazarım da uzatmayayım, yorumlarda konuşuruz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Lojmandakini alıp gitsin... Diğeri gel - git zaman kaybı ve masraf..
Yok be gelip gitmesi problem değil, adli tatilde falan geliyor bizim yanımıza, gelince görüşüyor kızla yüz yüze. Gel-git sorunu yok, başka açıdan değerlendirsene.
Ya şimdi hem meslekten değil, konuşacak ortak şeyleri az olur.. Hem de akrabalar falan.. bak senin işi biz yaptık bizim dava işini hallet borcunu öde muhabbeti olur. Bir de bunlar öyle dedikodu ederler ki... oooo evde osursa milletin diline düşer... Kararım değişmedi. Lojmandakini alıp gitsin.
Ahahah güzel açıkladın he. Ama karşı tezlerle geliyorum (Daha doğrusu abimin çekinceleriyle) : Kız ilkokul öğretmeni, yani aşağı yukarı herkes ilkokul öğretmeniyle işi hakkında konuşabilir, bilinen şeyler çünkü okulda anlattıkları. Hem ilişkiyi monotonluktan kurtarır, farklı konular da gelir eve, hep hukuk değil. Akrabaların harbiden 20 yıldır devam eden bir dava var sjsj ama bizim akrabalarla pek diyaloğumuz olmuyor, kendimize özel alan yaratabiliyoruz. Zaten zamanında "Ben ne bilim kardeşim, birbirinizi bıçakladığınız zaman bana gelin, cezacıyım ben" diyerek sorunu kökten halletti abim sjsjsj.
Abine selam söyle... saygılarımı sevgilerimi ilet.. De ki ona...
Internette senin işi konuşurken biriyle tanıştım.. Gevezeliğim hoşuna gitmiş.. İlla abine söyle, seni bana versin dedi.. Abi ben şimdi o çocuğa varayım mı, evde mi kalayım...
diye sor...
Abine hak verdim ben zaten... İlkokul öğretmenini ayarla.. aynı kültürün insanı o... Şimdi iki hukukçu evlenirse, Voltranı oluştururlar... Bizim de başımıza bela olurlar.. Hem biri öğretmen olursa daha iyi... En azından çocukların eğitimini ona havale ederiz :)
Abine tekrardan saygılar sevgiler :D
Nooldu bizim iş?
İkisini de dene tarafını seçççç
Sen yapma bari girllll! 😅 Napim Türkçem bu kadar bi başlık atmaya yetti. Abişime akıl alacam derken rezil edecem birazdan burada galiba sjsj.
Ne rezilliği kız olabilir
Fikir versene. Hani annemle gördük kızların ikisini de, bence gayet düzgün insanlar. Ama arada kalmak yıpratıcı, anlayabiliyorum adamı.
İkincisiyle evlenmeli.
Öğretmen diyorsun yani... Neden peki? Yaz bakalım, abimin ikisi hakkında da biraz çekinceleri var, bakalım onlarla uyuşacak mı yazdıkların.
Birincisi aklına yatsaydı ikincisini seçenek olarak düşünmezdi zaten, aklını karıştıran durumlarda sonradan aklına gelen daha iyi bir seçenektir
Ohohooo iyi cevaptı ha. Ama knk tam öyle değil. Zaten iki kıza karşı da bir şeyler hissetme evreleri birbirine denk düşüyor. Söylediğine göre tam hâkime hanıma acaba gözüyle bakarken öğretmen hanım da hoşuna gitmeye başlamış. Bu arada adamın bütün mahremini döktüm ortaya aw inş gizli gizli KS'ye bakmıyodur dkxmxlvövl
Ayran gönüllülük var galiba :D Valla ikincisi için yaptığım açıklama hala geçerli demek ki birinciyle alakalı oturmayan şeyler varmış aklında :D
2. Ci ile
Öğretmen yani.. Niye peki, niyesini de söyle.
Birincisinden yeterince elektrik alsa idi 2. Zaten olmazdı
Bak seninle aynı düşüncede bir yorumcu daha vad, ona verdiğim cevabı buraya yapıştırıyorum: Ohohooo iyi cevaptı ha. Ama knk tam öyle değil. Zaten iki kıza karşı da bir şeyler hissetme evreleri birbirine denk düşüyor. Söylediğine göre tam hâkime hanıma acaba gözüyle bakarken öğretmen hanım da hoşuna gitmeye başlamış. Bu arada adamın bütün mahremini döktüm ortaya aw inş gizli gizli KS'ye bakmıyodur dkxmxlvövl
Öğretmeni alsin
Az detay versene knk niye? Yani iki kızı da gördüm, ikisi de iyi ahlaklı düzgün kimseler.
Öğretmen olan makuldur tamahkardir. Sürekli öğrencilerle insanlarla ilgilendiği için insandan hallerinden anlar , dengeyi ilişkilerde iyi sağlar diye düşünüyorum
Hı-hım bence gayet güzel argümanlar. Ama bilerek zıddını savunucam bakalım fikrin değişir mi: Öğretmen kendisinden daha yüksek sosyal ve ekonomik statüde biriyle evlendiğinde tamahkarlıktan vazgeçip eşinin sağladığı imkânları hoyratça kullanmaya başlayabilir (Ha bunu o kızcağız yapmaz da ben objektif bakış açısı geliştirmeye çalışıyorum). Bir de hâkime hanım da sürekli insanlarla ilgileniyor, ha gerçi sorunlu insanlarla ilgileniyor sjsjsj o da sayılmaz mı?
Bırak faydalansın. En azından kendi kocası kendi karısı olunacak. Ayrıca öğretmen olanın bir özelliği de tasarruflu ve geleceği düşünen olmalaridir
Kişiden kişiye değişir ama yalan yok, hâkime kızımızın daha iyi kazancı, hâliyle daha çok harcaması var gibi gibi. Ama öyle israf boyutunda olmadığı için önemsenecek türden değil. Tamam, senin fikir değişmedi, öğretmenin hanesine +1 puan ekliyorum. Sağ ol. 😇
Hakimler , o mesleği seçenler otoriter olur ve otorite kurmak ister. Yazık olur savcı beye.
Bu arada sen de bekarsan , bende seni taniyabilirim
voltajı yüksek olanı seçebilir
Abi paratoner galiba
Yapma şunuuu
Sevdim seni