Ben 3 yıllık evliyim ve boşanmak istiyorum eşim benden 10 yaş büyük ve sevmeden hatta en ufak Bişey hissetmeden evlendim çünkü çocuktum. Dedim benden büyük belki bana sevgi ilgi gösterir Gerçektenten de nişanlılık döneminde çok iyiydi ama şu an benden nefret ediyor gibi davranıyor ve söylüyor da zaten çocuk büyüsün ben sana yapacağımı biliyorum diyor Çocuğum var ve sürekli fazla kilolarımla dalga geçiyor, beni küçümsüyor (görseniz ben ondan 1, 2 gömlek fazlayım yani o derece çirkin ) ama aşırı egoist Bi insan eve para bırakmaz cimri aşırı soğudum bu adamdan boşanmak istiyorum ama annem babam kabul etmiyor sabredecekmişim çocuğumuz için. Ama ben intihar eşiğindeyim gerçekten çok çaresizim konuşacak tek bir arkadaşım bile yok ailem beni istemiyor eşim olacak insan hayalet gibi eve sadece yatmadan yatmaya geliyor... Lütfen yargılamadan yorum yapın benden daha büyük dertler var biliyorum ama çok çaresizim sanki kocaman dünyada tek başımayım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılİntihar etmek büyük acizliktir. Bir tane evladınız var üstelik. Siz kendi anneniz veya babanız için yaşamıyorsunuz ve çevreniz için. Büyük bir mutsuz hayat var ise hiç kimseyi dinlemeden kendi kararlarınızı alıp dimdik kendi ayaklarınızın üzerinde durup boşanacaksınız, çünkü bu hayat bu şekilde geçmez asla. Tabii ki öncelikle ekonomik özgürlüğünüzü elinize almanız gerekiyor. Zaten kesinlikle mahkeme çocuğu anneye veriyor. Babaya vermesi için ortada yüz kızartıcı bir sebep olması gerekiyor. Geçici bir süre için çocuğunuzu alıp annenize gideceksiniz ve sonra da çalışıp küçük bir ev açacaksınız kendinize. Merak etmeyin mahkemeler çocuğun geçimi için babadan nafakayı kesinlikle bağlıyor, ödemezse de bir tutanakla direkt hapis cezası var bunun.. çok geçmiş olsun. Şu an karamsarlık zamanı değil, bir plan yapmalısınız öncelikle çünkü zorla hiç bir ilişki yürümez ve kendi ayaklarınız üstünde çok güçlü durabilmek için mücadele vermeniz lazım..
04 Yorumla
Soran+1 yılSöyledikleriniz çok cesaret verici ama şu hayat şartlarında çok zor özellikle benim için sabah ağlayarak annemi aradım gelicem bilet parası yollarmısınız diye kabul etmedi ne yapabilirim söyler misiniz kötü kadınlık yapıp mı para kazanayım gerçekten bu dünyada kadın olmak çok zor heleki ekonomik özgürlüğün yoksa...
- +1 yıl
Ailenizi çok hatalı buluyorum sizi değil. Siz onların kızısınız. Tekrar konuşun ailenizle, zorla güzellik olmuyor yardımcı olacaklar , bu onların bir anne - baba görevi çünkü. Siz bastırın, zorlayın onları. Sizin arkanızda durmaları gerekiyor. Sıkıştırın durmadan ailenizi , şayet kararınızı tam olarak verdiyseniz..
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim Allah razı olsun
- +1 yıl
Tekrar geçmiş olsun , üzme kendini güzel kardeşim. Mücadeleni vermelisin, tabii ki önce ailene karşı. Ve en büyük gücünü de çocuğundan almalısın..
En İyi Cevaplar
+1 yılVallahi bizi üzdün yaa. yok mu senin eşin dostun arkadaşın neredeyse ben buradan kalkıp geleyim seni kurtarayım onlardan diyeceğim. Senin biran önce maddi özgürlüğünü eline alman ve o itten boşanman lazım.
Kocanla tanışmayı çok isterdim ona hayatının dersini verirdim. Bir insandan nefret bile etsen aynı evde yaşadıkça yumuşarsın, bu insan senin hayat arkadaşınken nasıl kötü davranabilirsin aklım almıyor. Ailenden hiç bahsetmiyorum çünkü sinirlerimi oynatıyorlar.
Bir ihtiyacın olursa ya da dertleşmek istersen bizler buradayız yalnız değilsin. Yasal hakların ile ilgili bana soru sorabilirsin.
Bu sitedekiler dahil herkese güvenme, intihar gibi şeyleri de düşünme Allah seni kötü insanlardan korusun.00 Yorumla
+1 yılBen senin durumunu Çok iyi anlıyorum bu ülkede böyle senin gibi bir kafese tıkılı kalmış gibi o kadar çok insan var ki kişinin büyük olması onu insan yapmaz insanın insana insan gibi davranışı kişiyi olgunlaştırır sana tavsiyem şudur ki annen baban senin durumunu bilmez anlamaz onlar sadece elalem ne der yok biz milletin yüzüne nasıl bakıcaz diye diye bu umursamazlıkları bir çok kadının yok olmasına sebep oldu eğer bu konuda konuşmak istersen bana yazabilirsin kesinlikle beni yanlış anlamanı istemem ama şu haline gerçekten Çok üzüldüm
Üzülme sende Allah büyüktür
Her zorluğun yanında bir kolaylık vardır00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu gayet büyük bir dert. Öncelikle seni çok iyi anlıyorum aile bazen bi çok şeyin sebebi ama neden yaptım diye kendini hırpalama öünkü artık olan olmuş sonraya bakalım. Öncelikle çocuguna yogunlaşman spor yapman kitap okuman senin enerjini yükseltir iç huzudunu sağlar boşanmak istiyosanda Lise/üni durumunu bilmiyorum ama lise diploman varsa güzel bi masa başı işe girebilirsin satış danışmanı gibi yks’yede girebilirsin memuriyet artı özel güvenlik için egitim alabilirsin para mevzusu bir şekilde çözülür yeni bi hayat kurabilirsin ailene bağlı kalma onlar seni tam olarak anlayamaz hiç bir zaman psikolojini bozan bir evde kalmaman gerek ve bir çocugun var senden sonra ne olacağı belli değil intihar bencilce bir istek olur en baba velayeti ve nafakayı alırsın akmasada damlar kendini çekip çevirirsin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
39Cevap
Öncelikle merhaba!
Derdin büyüğü, küçüğü olmaz. Herkesin derdi kendine büyüktür. Sizin olayınız da ciddi bir problem ve boşanma davalarında ağır kusur sebebi ile haklı çıkarak boşanabilirsiniz. Çocuğunuzu huzursuz bir ortamda büyüteceğinize babasız büyütmeniz daha iyi. En azından ileride daha büyük bir problemlere yol açmaz. Bir erkek eşiyle dalga geçemez, geçerse o kadın evinden, eşinden soğur. Kadının fiziksel görünüşüyle dalga geçmekte hiç hoş bir şey değil! Cimrilik ve eve yatmadan yatmaya gelmesi eviyle, sizle ve çocuğuyla ilgilenmediğini gösterir. Aile kurumu eve yağ, şeker almakla kurulmaz. Kocanın evine sevgi, ilgi göstermesi gerekiyor. Yani siz bu durumda da çocuğunuzu tek başınıza büyütüyorsunuz demektir. Ailenizle bu durumu konuşun, eşinizin ailesine de anlatın. Eğer boşanma kararınız kesinse arkasında durun, kesinlikle vazgeçmeyin. İlk başta eşinizi karşınıza alın ve herşeyi konuşun, hatta aile terapistine birlikte giderek çözüm arayın. Bunlara rağmen çözüm yoksa ailelerle görüşün. Bir süre ayrı yaşamayı deneyin, savaşmanız sizi yoruyorsa kesinlikle çocuk var diye bu evliliği yürütmeyin.
her şey gönlünüzce olsun, Allah yardımcınız olsun. Unutmayın siz değerlisiniz ve bu değerinizi kimse düşüremez.10 Yorumla
+1 yılYa saçmalama bacım ne intiharı gencecik pırlanta gibi insanlarsınız ya. Üstelik sen bir annesin , evladını annesiz bırakmaya hakkın yok o kötü düşünceleri at kafandan. Kocan olacak o şerefsizle aranızda iletişim problemi var , Allah ağız vermiş anlaşsınlar dertlerini anlatıp çözebilsinler derman bulabilsinler , birbirlerini anlayabilsinler diye. Oturup konuşmayı deneyin çabalayın birbirinize saygınızı geri kazanmanız lazım. Ailenden mutlaka destek al bir durum olunca git paylaş , zaten önemli ve ciddi bir durum olursa muhtemelen yanında olurlar. Hiç olmazsa boşanırsınız ama bu böyle ilerlemez , ya hep ya hiç olayı yani. Kendine değer ver hiçbirsey canından ve sağlığından değerli değil.
10 Yorumla
+1 yılBoşanmak haram bile değildir. Anne babanızın beynine bunu sokun. 1400 sene önce bile bir kadın boşanıp gayet normal bir şekilde bir başkasıula evleniyordu ve şuanki gibi bu yadırganan bir şey değildi. Arap kültürü diye aşağıladıkları o İslam medeniyetine 1400 sene sonra bugün bile erişemedik.
Beyinlerine nasıl sokarsınız onunla ilgili de mesela sahabelerden böyle boşanıp gayet normal şekilde başkasıyla evlenenleri araştırıp ailenize okutun. Kocanızın şu an size yaptığı şeyin adı zulümdür. Bu zulme aileniz de sessiz kaldığı için onlar da azap çekecek. Bunu anlatın mesela. Öocuk var diye de ne olursa olsun ayrılmayacak değilsin. Bazı babaların yokluğu varlığından iyidir. Ailenizi sizi desteklemeye ikna edin. İyice çabaladıktan sonra ikna olmuyorlarsa da onları dinlemeyip ayrılabilirsiniz. Anne babanın günah olan emirlerini yerine getirmek gerekmiyor.10 YorumlaCanım kardeşim. Lütfen en kısa sürede boşan. Kimseyi de dinleme bu konuda. Çocukların için bırakma lafına tamamen karşıyım. O köpek çocuklarını düşünmüyorken sen çocukların için o adama mı katlanacaksın. Çocuklarını da al çık git. Avukat tut, mahkemeye doğru koş. Umarım güzel haberlerini görürürüm buradan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılSana söyleyeceğim sadece sakın bu inrihar olayını sonsuza kadar kafandan at, her daraldiginda çocuğunun yüzüne bak ve onu kucakla, ondan güç al ve bunu kendin için değil çocuğun için yap. Gerisi kolay zaten, ayrıca biri için asla intihar edilmez, bunun vebalini de asla odeyemezsun kendine gel çünkü o can sana emanet, verilirken sana sorulmadı alırken de senin kararın olamaz...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Ekonomik özügürlüğün olmadan boşaman sana fayda değil zarar getirir. Ayrıca çocuğunla birlikte ortada kalıer sürünürsün. O nedenle önce ekonomik özgürlüğünün yani bir işin olması gerekiyor. Soınra adam gibi gidip boşanma davası açarsın. Ailen ister seni kabul etsin ister etmesin. Kendi düzenini ancak öyle kurarsın.
00 YorumlaÖnce evliyken bir iş ayarla gizli saklı artık bı şekilde ayarla kimsen yokken paran da yokken nasıl devam edeceksin hayatına umarım Allah sana hayırlı kapılar açar kurtulursun bu derdinden çok üzüldüm çocuğuna özellikle hep bu arada kalan çocuklar ölüyor bu olaylarda :((
00 Yorumla
+1 yılSevmeyebilirsin ama bu herşeyin sonu değil hiç arkadaş vs olmaması normal bir durum değil bence çünkü insanı hayata sevdikleri beraber vakit geçirmekten hoşlandığı derdini anlatabildiği beraber birşeyler yapabildiği insanlar bağlar bu eksiğini gidermelisin ve çocuğun varsa bu ihtiyacının en az %50 sini karşılar biraz daha şans verip boşanabilirsin ama bu noktada hiçbir şey tek taraflı değil beraber çaba göstermeden olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende kendine çok güvensizsin be. Tavırlarınla düşüncelerinle kendine çeki düzen ver. Çok konuşma , ağır ol, şikayetlenme. Anormal davranışlarda bulunma. Boşancam boşancam diye adamın kafasını didme. İçinden kendini teskin et hele bi bakayım olmazsa boşanırım de.
00 Yorumla
+1 yılÇocuğu öyle bir ortamda büyütmek de anlamsız ya zaten. Huzur yok, sevgi yok. İntiharı düşünme kesinlikle ve evet otopsi yapılıyor, sen neden otopsiden çekiniyorsun anlamadım 😄 Gülümse ya. Hayat çok kısa zaten ve çözüm yolları ara. Bulacaksın
011 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum inancım gereği öldükten sonra ruhumun o otoosiyi izlemesinden korkuyorum 😀ve inan birçok çözüm yolu aradım bulamıyorum ve kimse de elimden tutmadı...
- +1 yıl
İzler mi, izlesin ya nolcak. Bakarsın bir bedenine uzaktan 😄 Kaç kurtar kendini ayakta kalamaz mısın kendi başına, o kişiyle böyle saçma sapan hayatta devam edemezsin. Yalnız değilsin sen
Soran+1 yılDiyelim çocukla kaçtım nereye gidicem bu koca şehirde Silivri dışında biyer de bilmiyorum zaten. çalışırım çocuğuma da bakarım ama o imkanı nasıl bulucam nerde kalıcam hiçbir fikrim yok
- +1 yıl
İşte önce iş bulman lazım ve birkaç ay sabır edip öyle ayar çekip gitmen lazım. Söylemesi kolay ancak yapması ne kadar mümkün olur onu bilmiyorum. Hata yapıyoruz hepimiz ancakk toparlamak önemli
Soran+1 yılÇalışmak kendi paramı kazanmak çok istiyorum ama şerefsiz izin vermiyor hep ona muhtaç olayım istiyor Bi ara evde pasta börek VS yapıp satıyordum baktı para kazanıyorum ne yapıp edip onu yapmamı da engelledi
- +1 yıl
Ne biçim bir insanla evlisin ya. Yazık sana gencecik yaşında böyle bir zulme maruz kalıyorsun
Soran+1 yılBen babamla hiç anlaşmazdım bana çok kötü davranırdı hiç sevgisini görmedim bende ilk gelen görücüye tamam dedim. Baktım yaşı büyük benden de çirkin bana ilgi gösterir el üstünde tutar diye düşündüm çocuk aklı işte sanırım göremediğim baba sevgisini bu adamda aradım
- +1 yıl
Öyle şey mi olur ya. Hayır tanısaydın bari biraz daha. Kıyamam ya cidden çok zorlu zamanlardasın ama kendine yazık etme olur mu, intihar falan düşünme sakın
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim vakit ayırıp derdime ortak olduğun için Allah iyi insanlarla karşılaştırsın...
- +1 yıl
Yalnız değilsin asla elimden ne gelir bilmiyorum ama bir mesaj ile ulaşabilirsin her zaman. Yanındayım mutlu ol hep.
Soran+1 yıl🙏❤️
+1 yılnet şekilde boşa diyorum ailene gelirsek onlar zaten aile kelimesinin demosu bile olamazlar, tavsiyem kendini ve çocuğunu parasal yönden geçindirebilecek bir yol bulduğunda direk kaçıp gitmen (yanlış işlere sakın ha bulaşma)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılIstediğin her zaman yazabilirsin bana ben buradayım yalnız değilsin
39 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 😔 iyi insanlar hala var...
- +1 yıl
Canım hiçbir şey için mecbur degilsin. Zaten ailenin rızası olarak çocukken gelin olmuşsun onları zaten dinlemişsin ama herseyde aile hep haklı olacak diye bir kaide yok çünkü onlar da insan hata yapabilir yanlış düşünebilir. Sakin bu yolda bu şekilde ilerleme mutsuzsan hele ki seni kusurlarınla sevmeyen sürekli eleştiren bir eşe sahipsen çocuğun için dimdik düştüğün yerden kalkacaksin. Dusme zamani değil çünkü hani cocuk olmus. Ayaga kalkıp nasıl boşanabilirim nasıl daha iyi hayat kurabilirim diye düşünmeye başlayacaksın zaman zaman adım adım ama hemmen anında değil strateji yaparak
- +1 yıl
Düşenin dostu yoooook!
- +1 yıl
Çevrenizdeki kimse size yardim eli yatmaz
- +1 yıl
Uzatmaz siz kendinize baston olacaksınız
Soran+1 yılNe yapabilirim peki tavsiyeniz nedir 😔
- +1 yıl
Önce intihar düşüncesini kafanızdan atin kimsesizlerin kimsesi olan bir rabbinizin olduğunu hatırlayın içinizi evladinizla ferah tutun kimsenin yaptığı yanına kalmaz. Biraz zaman bekleyin bebek biraz toparlansin ondan sonra da ayaklarınızın üstünde boşanmak istediğinizi söyleyin. ya da düzelmesi gerektiğini tavrıniz net olsun. Eğer düzelirse ne güzel düzelmezse mecbur degilsin güzelim
Olmeyi düşünmek yerine sağlam bassın ayaklarin
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim bana vakit ayırdığınız için 🙏❤️
- +1 yıl
Her şeyi net şekilde açıklamışsınız.
+1 yılKnk ayrıl boş ver aileni. Kararına saygı duymuyolarsa onları da sil. Hayat kısa ailen bile olsa sana saygı duymayıp duygusal yük bırakan insanlardan uzak durmalısın. Kan bağını da fazla önemsiyor değer veriyoruz bence. Bi iş bulur çocuğuna da kendine de banarsın. Devlet sosyal yardımda bulunuyor zaten. Olmadı ortada çocuk var paşa paşa bakmak zorunda çocuğa.
Mutluluklar dilerim10 Yorumla
+1 yılbeni de zorla evlendirdiler gerçekten çok zor en sonunda dayanamayıp boşandım yürümeyen evlilikte başka seçenek yok gibi ailen de kabul etmiyorsa seni mecburen iş bulman gerekiyo geçmiş olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. zulüm ile yaşamaktansa, ayrılın hanımefendi. neden canınıza kıyasınızki. kendi ayaklarınızın üzerinde duracak yaştasınız.
01 Yorumla
Soran+1 yılBak sana şunu söyliyim kardeşim şu an cebimde Bi liram bile yok kaldı ki memlekete bilet alıp gideyim
sakın yapamyın hıc bısye degmez o cocugu annesız bırakmak hıcc olmaz cocugunuzıcın hayata sarılın lutfenn
03 Yorumla
Soran+1 yılDeniyorum ama bir türlü yapamıyorum kendine faydası olmayan birinin çocuğuna nasıl faydası olsun
- +1 yıl
Lan amguard sanane bu işten
Soran+1 yılPardon?
+1 yılMerak ediyorum AİLE neden var? Hayatta yanlış kararlar aldık diye yalnızlaştırıp git başının çaresine bak diyenler gerçekten ailemiz olabilir mi?
10 YorumlaO seni boşamadan sen dava ac al malının yarısını bak keyfine hata etmişsin erken evlilik ama nerden dönersen kâr
00 YorumlaNerede bir ruh hastası ang*t var
Mıknatıs gibi çekip buluyorsunuz..
Sonra da dert yapnıyorsunuz...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılÜzüldüm. Biraz daha sabret, eğer düzelecek gibi değilse boşanmaktan başka çaren yok. Karşı çıksalar bile boşan
00 Yorumla
+1 yılseni istemeyen arzulamayan bir erkek ile sevişmeyeceksin sanki o evde yok muş gibi davranacaksın ilgi göstermiyeceksin
00 Yorumla
+1 yılSana defalarca böyle şeyler düşünmemeni yazdım. Beni bi arasan sen.
06 Yorumla
Soran+1 yılSeni arayınca ne değişecek kardeşim ya sihirbaz mısın
- +1 yıl
Akşam böyle konuşmadık ama?
Soran+1 yılSen kimsin ya ben daha 15 dk önce açtım bu siteyi 😀
- +1 yıl
O zaman doğru adres... Sen gel iki çift sözüm var... Beğenmezsen engeller gidersin.
Soran+1 yılLan oğlum git derdim başımdan aşkın zaten
- +1 yıl
Derdin olduğu için davet ettim... Ha yok, ben ilgi çekmek için sizi trolledim diyorsan... gelmene gerek yok.
+1 yılBence düzeltmeye çalış duzelmiyosa elinde imkan varsa bitir. Dayak şiddet var mı?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kardeşim boşan kimseyi dinleme intaharida aklından gecirme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevmediğin insanla neden evlendin bunun sonu böyle olacağı belliydi.
00 Yorumla
+1 yılAilenin sözünü dinlemelisin bence iyi insanlarmış yuvan yıkılsın istemiyorlar bak sahip çık onlara
00 Yorumla
+1 yılEvlilik zor iş bende evliyim herkesin sıkıntısı Başka bir şekilde bir tarafta eksiklik oluyor hep yapacak bir şey yok intihar hayata küsmek saçmalıktan başka bir şey değil bir kere geliyorsun dünyaya tek bir hakkın var zaten ona göre yaşa
10 YorumlaBoşan bu en doğrusu o çocuk hesap sorarsa senden sormaz.
29 Yorumla
Soran+1 yılNereye gideceğimi ne yapacağımı bilsem inan bir dakika çekmem o yüzden bütün kız çocuklarına tavsiyem okusunlar okusunlar okusunlar
Soran+1 yıl24 yaşındayım
Soran+1 yılLiseyi geçen sene açıktan bitirdim bu sene kpssye hazırlanıyorum memurluk sınavlarına giricem ama oralar da hep torpil
Soran+1 yılİnşallah tek istediğim bu
Soran+1 yılUmarım...
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazık etmişsin o gencecik hayatına. Hangi şehirdesin belki faydam olur konuşalım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakin ölmeyi düsünme! Cocugun icin hayatta kal!!! Calisma imkanin var mı ? Hangi sehirdesin?
00 Yorumla
+1 yılYalnızlık Allah a mahsustur canım . çaresizsin diyorsun diyecek bir şey bulamıyorum ben de senin gibiyim bir az öyle... Aile boşanmayı istemiyor vb
10 Yorumla
+1 yılUmarım hakkında en iyisi olur
00 Yorumla
+1 yılCocuk varsa unut boşanmayı. O is bitti
00 YorumlaKeske yapmasaydin yazık ettin kendine şimdi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinizden önce ilişki tecrübeniz olmadı mi
113 Yorumla
Soran+1 yılBi kaç sevgilim oldu oda şehir dışında uzak mesafe ilişkisi
Cevap sahibi+1 yılAnladım opusme felan olmadı yani o acıdan bir kıskançlığı olabilir belki beni terkederken bunu öne sürmüştü
Soran+1 yılYok hiç kimsenin elini bile tutmamıştım safın tekiydim
Cevap sahibi+1 yılO da mı oyleydi
Soran+1 yılEvet söylediği gibiyse
Cevap sahibi+1 yılCirkin derken nasıl çirkin şişman mi boyu mu kısa
Soran+1 yılBen evlendiğim de 176 boyunda 70 kg manken gibi kızdım çocuk doğdu stres depresyon derken şu an 90 kiloyum eşimde sarışın
Cevap sahibi+1 yılYok onun için sordum
Cevap sahibi+1 yıl176 90 çok değil ki
Soran+1 yılObez değilim ama fazla kilom var şimdi eğri oturup düz konuşalım 🙂
Cevap sahibi+1 yılYaşlarınız kaç
Soran+1 yılBen 24 o 33
Cevap sahibi+1 yılOlmustur yaşanmışlıkları bence knk çok mu çirkin ki
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Zaman ablacım Allah yardımcın olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılZaman bizden de bişeyler alacaksa geçmesin o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi düşün bırdakilerin aklıyla hareket etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi arkadas, kpmsu olsa keske.
Nerdensinki sen00 Yorumla
+1 yılDaha çok şey başına gelecek kolay gelsin cambaz
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi şeyler gelecek şöyle bakalım müneccim?
Yaparlar tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılVallahi ihtihar etmekten değil ama otopsi olmaktan korkuyorum 😀
Evlendin ne çocuk yaptın birde o zaman
00 Yorumlahaklısın
00 Yorumlaİşin Allaha kalmış senin
00 YorumlaSabırlar dilerim.
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm durumuna çok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılFiziksel şiddet gösteriyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanın
00 Yorumla
+1 yılAynen bosan daha iyi
10 YorumlaAvukat tutucaksin
00 YorumlaAdama yazık
00 Yorumla
+1 yılevlenelim mi
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında