Sevgiliyken kadinlik yapamadim diye eski sevgilim tarafindan terk edildim. Birbirimizi seviyoduk evlilige dogru giden bi iliskiydi. Ve sirf kadinlik yapmadim diye terk edildim. Sizce eski sevgilimin davranisi dogru bi davranis mi? Sevgiliyken kadinlik yapmak zorunda drgilim.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir keresinde de evli olsak ve bana kadinlik yapmasan seni bosarim bile demisti.
Sevgilijinkisi doğru değil tabi, evlilik düşündüğü kişiyi kimse zıkmek istemez. Ama şunu düşünmüşde olabilir, bu kız isteksizse evlenincede isteksiz olursa naparim diyede süşünmüş olabilir
şurada biraz haklılık görüyorum yani iki tarafta evlendikten sonra cinsel hayatımız nasıl olacak diye konuşmalı. çünkü bu konuda anlaşamayıp boşanmaktan daha iyidir.
ne alaka? para icin bedenini satmak meslegini yapana hayat kadini denir. cehalet zor geri kafalilik da. aman sana ne aciklama yapacam senin bulacagin sevgiliden de cacik olmaz zaten.
O eskiden Di artık bende oyle düşünüyorum evliliğin temel taşı cinsellik eskiden erkeğin kalbine giden yol yemekten gecerdi artık yataktan geçiyor arkadasın seninle yap al istemiş muhtemelen de senden kaynaklı bir sorun sezmiş ve seni terk etmiş çünkü adam seninle seks hayatının cok iyi olmayacağına karar vermiş
Yatak odası arkadaşı aramıyoruz şimdi seninle evlendi diyelim sen yine isteksiz davrandın kastın kendini diyelim napıcak enişte bey dşarda takılacak sonra ne olacak nasıl evlilik bu
Evet değilsin ama en azından tam anlamı ile olmasada birazcık yapman gerekirdi çünkü sonuçta biz erkeğiz ve bu bizim doğamızda var seninle yaşayamıyorum zaten bir başkası ile yapıyorumdur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sevgilijinkisi doğru değil tabi, evlilik düşündüğü kişiyi kimse zıkmek istemez.
Ama şunu düşünmüşde olabilir, bu kız isteksizse evlenincede isteksiz olursa naparim diyede süşünmüş olabilir
şurada biraz haklılık görüyorum yani iki tarafta evlendikten sonra cinsel hayatımız nasıl olacak diye konuşmalı. çünkü bu konuda anlaşamayıp boşanmaktan daha iyidir.
zorunda degilsin ama o da kadinligini hissetmedigi biriyle sevgili kalmak zorunda degil
Evlenmeden once kim kiminle yapiyo? Ortsda fol yok yumurta yok.
Valla yapılıyor
hangi cagda yasiyosun sen abla ne sacmasin.
Hayat kadinindan ne farkin kalir o zaman?
Az mantik ablacim.
ne alaka? para icin bedenini satmak meslegini yapana hayat kadini denir. cehalet zor geri kafalilik da. aman sana ne aciklama yapacam senin bulacagin sevgiliden de cacik olmaz zaten.
Sen sevdiğin ve Beraver olduğun kişi. İle yapıyorsun oyle düşün
Jxxkxkddk insallah sana senin gibi pic biri denk gelir
Ama herkesle yapilmaz. Hef sevgiliyke yapilirsa bi anlami kalmsz.
O eskiden Di artık bende oyle düşünüyorum evliliğin temel taşı cinsellik eskiden erkeğin kalbine giden yol yemekten gecerdi artık yataktan geçiyor arkadasın seninle yap al istemiş muhtemelen de senden kaynaklı bir sorun sezmiş ve seni terk etmiş çünkü adam seninle seks hayatının cok iyi olmayacağına karar vermiş
@Vosvoscu30 yani bu ilerde kocam beni aldatiyor diye aglar aldatir abla. bunu yapmiyorsan ne yapacak adam?
Kusura bakma o zaman kendinize yatak arkadasi ariyosunuz bunlar dogru degil
Yatak odası arkadaşı aramıyoruz şimdi seninle evlendi diyelim sen yine isteksiz davrandın kastın kendini diyelim napıcak enişte bey dşarda takılacak sonra ne olacak nasıl evlilik bu
Ya afedersiniz ama ne malsiniz cok sukur ki kendimi sevgiliyken sizin kadar dusurmuyorum. Hadi eyvallah
Ben anlanadımki tamam duygularınızı bastırıyorsunuzda gömmüss lütfen cinsellik namına birsey kalmamamış
@Vosvoscu30 o koca sevgili degil de abi ariyor herhalde agahah
Evet değilsin ama en azından tam anlamı ile olmasada birazcık yapman gerekirdi çünkü sonuçta biz erkeğiz ve bu bizim doğamızda var seninle yaşayamıyorum zaten bir başkası ile yapıyorumdur
Yaptimda ama yapmayincs hemen 7 senelik iliskiyi bitirdi
Yaptınmı yapamadınmı? Burası önemli çünkü
Yaptim ama istedigi gibi degildi sartlar
Muhtemelen senin performansını beğenmedi diyebilirmiyiz
Sevgılın yavbsakmıs afedersın
Ne ilgisi vsrki
Sebep mı bu pekı memnunmusun
Ayrılman isabet olmuş..
Neden
Napsınlar kardeş kardeş otursunlar ozaman
Erkeklik yap sende kadınlığı sevmediysen
Ona göre yanlışmışcdemek ki