Beyler siz başkalarına gitsenizde sizi seven bu durumu da kabul eden bir kadınla mı evlenirsiniz yoksa bunu kabul etmeyen biri mi?

Onunla görüş bunun takıl ama beni ara sesini duymak beni mutlu ediyor diyen sürekli size hediye yollayan bir kadın var diyelim. Bu kadına da ben evlenmem hele seninle hiç evlenmem dediniz o da evlenmek benim için bir başarı değil dedi bu kadın ailesiyle bile 20 günde bir görüşüyor bir tek size muhtaç gibi. Görüştüğünüz herkesi de biliyor yine de bırakmıyor. Ve sohbetini seviyorsunuz egonuza iyi geliyor. Egonuzu besliyor. Böyle bir kadınla mı evlenmek istersiniz yoksa başka bir kadın var sizi seviyor biliyorsunuz ama hayatı var arkadaşları, ailesi yoğun bir şekilde hayatında. Sizin yanlışlarınızın da farkında buna rağmen sevip sadece güven istiyor. Gururlu da bir tip. Bir başkası ile bırakın görüşmeyi aklınızdan geçirdiğiniz an hayatınızdan çıkarım da demiş. Hayata karşı daha dik duruyor. Ve bu kadın diğerine oranla daha çekici geliyor. Vazgeçilmez hissettirmiyor size ama sevdiğini biliyorsunuz. Şimdi düşünün hangi kadını ciddi olarak isterdiniz?
Beyler siz başkalarına gitsenizde sizi seven bu durumu da kabul eden bir kadınla mı evlenirsiniz yoksa bunu kabul etmeyen biri mi?