Hiç sevilmedik.. Tercih edilmedik..
Bütün hayat aşağılanmayla geçti.
Yaş 37 hala aşağılıyor beni kaderim.
Kimler bana tercih ediliyor.
Bütün hayat aşağılanmayla geçti.
Yaş 37 hala aşağılıyor beni kaderim.
Kimler bana tercih ediliyor.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence eminim güzelsindir ayrıca hala çirkinim diyosan makyaj yapmıyosundur belkide kendine uygun bir saç stilin yoktur. Ya da çekici bir fiziğin yoktur ama üzülme. Bence daha iyi makyaj yaparak daha güzel giyinir ve güzel bir saç stili seçer spor yaparak iyi bir fizik elde edersen bence yaşıtlarına taşta çıkarırsın.
Sizde varya ne heveliymişsiniz övütmeye ya dhnde
@baranTek125 caz yapma lean ötede oyna
Cevap
12Cevap
Kilolu musun? Veya değilsen bence estetiğe başvur erkekler ne kadar inkar etse de yapma kadın severler
Değilim. Gözleri renkli bir kadına tercih edildim. Boşanmış bir adam bile ikinci tercih olarak beni seçmedi. Hangi estetik
Abla annemin yaşındasın böyle düşünme ya her kadın güzeldir
Çocuk yok aşk yok yalnızlık baki. Değildir
Seninle aynı dertten dertlenen bir erkek vardı KS de onu bul birlikte takılın 😁
Komik misin
Ciddiyim
Güzel değilse yapacak bişey yok yakışıklı olmayan erkek ne yapsın şimdi he
Neden böyle düşünüyorsun hala iş işten geçmiş değil
abla deme öyle bazı insanlar da seni istiyorlardır sadece bir düşün
Doğduğunu sanmıyorum öyle birinin
seninle aynı yılda doğmuş ta olabilir net bir şekilde bir şey söyleyebilir misin
Bende güzel değilim katılıyorum sana güzel değilsen geriye kalan hiçbir şeyin önemi olmuyor
Aynen öyle
boş ver ömür gecmis bu saatten sonrada kimse olmasin kimsenin kahrini çekmeye degmez
Neden olduğunu düşündün mü
Güzel olamamanın nedeni mi.
Hayır her insan bir şekilde birileriyle görüşür, ondan sordum.
Güzel değilim, içim dışım bir, sıcakkanlıyım, dengesiz değilim, iyi niyetliyim... İşve cilve bilmem, Gizem esrarengiz haller bilmem..
Güzelliği bence kafana takma çünkü herkesin güzelliği vardır. Herkesin arayıp bulamadığı şeyler aslında söylediklerin.
Kimsenin aradığı yok hepsi hikaye
Değil bence sosyal hayatın nasıl.
İyidir.
Yani o zaman eksik bir şey var , güzelliğe takmışın ama değil bence, bu arada çıkmak zorundayım devam etmek istersen mesaj bırakabilirsin.
Teşekkür ederim
bence alakası yok senin kalbin yüreğin temiz
Öyle derler... Hiçbir faydasını görmedim
bunu diyen kişiler de kesinlikle senin kalbinin yüreğinin huyunun suyunun güzelliğini kıskanıyorlardir
Yok yahu.. Karşı cins için hiçbir önemi yok
karsi cinc için bi önemi yok değil senin değerini bilmiyorlar demek ki şarap gibi misali düşün
Bilmiyorlar evet. Değeri yok çünkü. Güzel bi gülümseme bir çift renkli göz her şeyi kapatır
herkes dış görünüşe önem veriyor ama bazen bir gülümseme veya tatlı bir söz herseyi dışa vuruyor sen kendini böyle görüyorsun diyekimse ile konuşmuyorsun tanışmıyorsun acaba ondan da olabilir mi
Görüşüp tanıştırıldığım çok oldu. En son 44 yaşında boşanmış biri ile görüştük. Adam geri dönmedi. Şimdi tanıdığım dengesiz, vefasız, boşanmış bi kadınla ilişki ye başlamış. Fark ne, kadın güzel
emin ol o kadın da güzel değil ama erkeğini yanında tutmak için cinsellik ile yanında tutuyor sen bunu yapmadığın için sana böyle davranıyorlar
Yok iki taraf da yapacak türden değil. Muhafazakar kesim. Kadın güzel
madem öyle peki sen neden kendini çirkin görüyorsun ki bak mesela ben seni görmedim bilmiyorum ama konuşman gayet güzel anlayışlı şahsen güzel olmasan bile seninle bir ömür geçer bide böyle düşünerek modülü yüksek tut öz güven gelsin sana
Öyle düşünme öz saygını yitirme
Boşanmış 44 yaşında bi adamla görüştük tek seferde arkasına dönmedi. Şimdi boşanmış dengesiz ama güzel bi kadınla ilişkiye başlamış. Kadını da tanıyorum. Özsaygı mı kaldı
Beklenti uymadı belki adamın oyle dıyım anla
Yok o tarz bi ilişkiye girmezler. Gözüne hitap etmedik.
Emin olma ve kendini de bu kadar düşürme derim canım
Güzellik önemli ya
Gizli olmasaydın keşke
Estetik
Ne yaptırsam gözlerimi renkli yapabilir miyim. Estetik de bi yere kadar
Boyun kaç knka
160
Kilon peki?
54
Çıtırmış kilon😀
Bacakların kalın mı
Guzeller