AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
değil..
Sanırım linçlenmek hoşuna gidiyor ama ilgi odağı olmanın farklı yolları da var merak etme. :))
Valla gerçekler bu canım kardeşim linçlencem diye doğrularımı söylemicem
Kardeşin değilim, ettiğin küfrü de sana geri iade ediyorum.
Nerede küfür ettim
KS küfürleri canım diye sansürlüyor olduğundan dolayı küfrettin sandım. Neyse önemli değil, inan tartışma havamda değilim.
Zaten senin benle tartışacak bilgi birikimin tecrüben yok git yat uyu sen boş ver
Dikkat et ayağın kaymasın Kaf Dağı'ndan düşmek acıtır.
Aynen aynen sen git daha yüzü gözükmeyen kızlara bile sulanan acınası Abaza karı görmemiş KS erkekleriyle tartış aynı seviyede değiliz
Mümkün mertebe kimseyle tartışmamaya çalışıyorum ama bak yoğun ısrarların ilgimi çekti, buyrun tartışalım. Şu entel birikimlerinizden ben de yararlanmak isterim doğrusu. 😂
Tamam soruyorum
Hala soru sormanı bekliyorum. He diyorsun ki entel birikimim altında yorum yaptığın soru kadar allah şifa versin, iyi geceler.
Soruyorum o zaman
Madem kadınlık cinsel obje güzellik veya görsellik değil niye kadınlar sürekli bedenleri pazarlıyor bedenleriyle ön plana çıkmaya çalışıyor ve teşhircilik var sürekli? Şimdi diyeceksin herkes öyle değil yüzde birin öyle olmasının önemi yok yüzde 99 öyleyse çoğunluk kabul edilir her zaman yani gereksiz oluyor bir kadın cinselliği güzelliğe hariç bir erkeğe hiçbir katlamaz veya veremez yani güzel olmayan gereksiz kadın oluyor çünkü bir kadın sadece güzellik verebilir fazlasını değil
Soru başlığında dikkatimi çeken ilk noktaya değinmek istiyorum öncelikle. "Güzel olmayan kadın gereksiz kadın mıdır?" Sen işlevselliğin tek kategoride toplanan bir olgu olduğu kanaatine nereden vardın bunu merak ediyorum.
Senin soruna gelirsek modern dünya arz talep dünyasıdır. Tüketim ön plandadır ve bunu fark edenler de kadını metalaştırıp kâr elde etmeye çalışır. Sosyal medyadaki düşünceler kişilerin kendi düşüncesi omaktan çıkıp çoğunluğun düşüncesi hâlini almakta bulunmakta. Öznel bir fikir yok. O sene Kardashian'ların fiziği mi daha iyi pazarlandı? İnsanlar onlara benzeme çabasına girer.
Bu yüzden sana tavsiyem güzellik algılarının gelip geçici olduğunu bil isterim. İnaanları tek kalıba sokmak yersiz.
Saçma boş konustun
Peki öyle olsun sayın Sokrates iyi geceler.
Niye buradaki erkekler sana yürüyor mesela niye hepsi yavsyor
Hangi işlevsilliğinden olabilir?
Buradaki erkekleri kıstas almak ne kadar doğru? 😂 Resimsiz bir kız hesabı aç bakalım niye yvsiyorlar anlarsın. Hayat sanaldan ibaret değil. Buraya kafa dağıtmak için giriyoruz. Sen daha demin demedin mi beni buradaki abaza erkeklerle karıştırma diye, ee bak ben de sana tartışmamız için bir şans verdim ama tartışma artık benim nezdimde kapandı. :)) yorgunken klavyedeki hakimliğimi kaybedip birsürü yazım hatası yapıyorum kb.
Yav sen git babanı kandır aynen buradaki erkekleri kıstas almazmış en az buradan 3 erkekle konuşuyorsun ve mutlu oluyorsun
👍👍
😂😂😂 her zaman haklı çıkmak zorunda mıyım
ADJSKJSŞDHFKSJXLXĞSCL dur cidden son cümlene haykırarak güldüm. Yumurtaya can veren rabbim nolur şu kuluna da beyin ihsan eyle.
Tam 3 kişiyle mi konuşuyorsun cidden
3 tane sorum var:
Seni niye ilgilendiriyor?
Zaten bu kadar eminsen niye bana sorma gereği duyuyorsun?
Nasıl bi kafadasın?
Hoşuma gidiyor çünkü
Biraz büyü.
Niye sen yalandan buraya kafa dağıtmaya giriyorum derken ki tek amacın bu değil burada ya da sakin sakin konusunca hakaret etmeyince çok mu büyük olgun oldun ben de şu an öyleyim o zaman
Afeyin çana. 😂😂
Bak sana bir hayat tavsiyesi vereyim mi kardeş
Verme. 😂
Ben psikoloğum
Gereksiz demek yanlış olur bence ya her kadın ya da erkeği beğenen uygun birileri çıkar bence
Gereksiz değildir. Ama maalesef bazı insanlar için umursanmaz önemsenmez.
Aynen katılmıyorum
istisnalar çok var Çirkin kadınların yanında tank gibi yakışıklı beyler geziyo bu aralar
Biz diyormuyuz 17 cm olmayan erkek nasıl diye... çok ayıp
İstiyorsan de kardeş
Eğer bu önermede cinsiyetler farklı olsaydı sen gereksiz olurdun
ahjahsbw hakli
bu nasıl düşünme yapısı igrenc
Kesin çirkinsin
seninle kapışamam kral
Kral diyen bir kızın zaten güzel olma ihtimali sıfır
üzdü reis paşam agam kirvemm
defol ya şaka mısın
hsjaushz
Hayir