Aşk ikinci bir şans hak eder mi?

Ben 23 yaşındayım sporlu dans yapmayı çok seviyorum. Mesela kyro pro ama bazen gelecek hayatta da güzel hayatlar vardır ya hani ikinci şansada çok inanıyorum ben. İşte o an ailemi ben sevdiğim için erkek arkadaşımdan ailem izin vermediği için ayrıldım. O kadar çok seviyorum ki o bana kimsenin güven veremediği erkek arkadaşımdan aldım. ben de gayet normal karşıladım. Şimdi o bana deli gibi aşık olan erkek arkadaşım çokttan beni unutmuş sosyal medyada bir kız bulmuş onunla birliktte olduğunu gördüm. Şimdi gelsem bana kızıcak gelmesem onu bir daha hayatta göremicem. İlk çıkma teklifimde 2020 de oldu. Ama bu çıkma teklifide çok saçma bir şeydi. İnsan cafeye restoranda götürür orada teklif eder. Ama benden her şey istiyor. Erkek arkadaşım diyorki Çıkma teklifi ben ettim şimdi de sen ailenden önce sen izin al izin vermezlerse kaçırırım. Bu bir tehdit mi ediyor. Diyorumki kendime. Susmalıyım ayrıldığımız gününden aileme bununla ilgili hiç konu bundan sonra açmamalıyım ki hala daha öyleyim. ve o bana ikinci şans vermedi. Sizce erkek arkadaşım bana ikinci şans verir mi?
Aşk ikinci bir şans hak eder mi?