İlişkide yaşanan tüm güzellikleri es geçer misiniz?
“Giden gitmiştir.. Gittiği gün bitmiştir.” misali mi?💃🏻❣️
“Giden gitmiştir.. Gittiği gün bitmiştir.” misali mi?💃🏻❣️
Hayır kötü anıların nasıl kalıcılığı varsa, tüm güzel anılarında yeri ayrıdır benim için. Ne olursa olsun o anlar ara ara aklıma gelir çünkü mutlu hissettiğim anlara tutunan biriyim. Bitti deyince her şey çekip gitmiyor hafızamdan, o insana ilişkin tüm duygularımı kaybetsem dahi aslında hissettiğim duyguları anımsıyorum...
O an tüm kayış kopar.
Yillar sonra bir depresir bir depreşir ilk günkü gibi bir tutkuyla onu isterim. Ve çok istiyorsam yaşanılan anilara yaşanacak olanlari da eklerim.😃
Hicbiseyi yok sayamazsiniz her anın özel bi anlami var kelimelerinizle cumlelerinizle belki yok edeceginizi veya yok ettiginizi dusunursunuz bi anligina ama sonradan hicbiseyin yok olmayacagini kaburga kemiginin gogsunuze giriypmus gibi aci veren o hissi duyunca anlarsiniz
Ne yaptığı cok önemli bazi şeyler kolay kolay silinmez aci verir insana fakat bazen karsi taraf öyle bir şey yaparki yaşanan paylaşılan hic bir duygunun anın bir degeri kalmaz yok sayılır silemezsin fakat zaman alışmayı ògretir acısını ise her daim yasar insan...
Cevap
13Cevap
keşke şöyle iddialı cümleler kurabilmek kolay olsaydı.
giden gitmiştir, fakat bitmiş midir? nah bitmiştir. sorun da tam orada zaten, gittiği halde bitmeyen şeyler.. neyse ki zaman içinde unutuluyor
Valla çokta umursamıyorum geçmişte yaşananlar zamanla insanı olgunlastiriyor hayatta neyin önemli neyin önemsiz olduğunu çok güzel öğretiyor
Yani onun için ederine göre değer ver yarın yok olacakmış gibi yasa
Gidiyorum diyene yolun açık olsun demek lazım dur demek duyacagin acının şiddetini artırır sadece
Güzelliklere diyosunya
Yaşananları güzellik sayarsak yok sayıp unutamayız sadece dillendirmeyiz (belki)
Evet o sayfayı yırtıp atarsın üstüne bide kibrit atar çıkarsın ordan kendine yeni bir sayfa açarsın olay bu
Yok saymasaydık, geçmişte yaşardık hala asalaklar gibi
Yok sayamam saymaya calissamda sogukluk olur yani insan ikiyuzleleri bildigi zaman midesi almaz ya hani onun gibi
Kötü anıları yok sayarım
Yaşanmışlık yok sayılamaz
Evet bu konuda tam alzaimher gibiyim
Yaşanan ilişkiye göre değişir
Evet yani zaten olması gereken bu
Biterse evet tek kalemde
@meddeniz
Kusura bakmayın
Hem evet hem hayır
Başka çarem mi var
Evet
Yok sayılamaz.