Sevgilim beni aldattı şimdi her yazan erkekle konuşuyorum bu davranışımı nasıl kontrol edebilirim?

Arkadaşlar sevgilimle yaklaşık 3 yıldır çıkıyorduk o üniversiteye gitmeye başladı İstanbul’a gitti ben lise sonda okuyorum sonra o sevdiğim çocuk gitti beni sevmeyen habire ağlatan birisi geldi bende ona güvenmemeye başladım his olarak birgün de bi kız arkadaşıma (arkadaşım olduğunu bilmiyor) sevgilime yazmasını istedim ve baya baya konuştu onunla ki normalde ben yazanları ona haber verir ne yapıyım derdim oda görüldü at derdi şimdi kendisi bana açıklama olarak arkadaş ediniyordum ne var bunda vs yaptı bende tabiki engeli bastım şimdi ise bana her yazanla flörtleşiyorum yani yakışıklı olanlarıyla ya da ben erkeklere yazıyorum ayrılalı 2 gün oldu yaptığım yanlış mı bilmiyorum ama yaptıkça rahatlıyorum ve mutlu oluyorum bi nevi yara bandı gibi bunu yapmayı nasıl engellerim adım or*** çıkıcak imdattt
Sevgilim beni aldattı şimdi her yazan erkekle konuşuyorum bu davranışımı nasıl kontrol edebilirim?