Aşk İlişkileri Ben nasıl yaptım bunu dediğiniz pişmanlığınız? foreverlove9485 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Alışveriş, aşk , güven, sadakat vs herhangi bir konuyla ilgili aklına geldikçe moralinizi bozan bir pişmanlığınız var mı? Ben nasıl yaptım bunu dediğiniz pişmanlığınız? Cevapla Alışveriş Soruları Aşk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Asik olunan kisiye guvenmek. Hic adetim degildi ama yaptikbi hata 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu aşk meşk işleri beni yoruyor keşke yaşamasaydım önceki ilişkileri en azından rahat uyurdum 1 0 Yorumla
intheblack Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl aşk konusu binim için kara delik. her şeye aklım eriyor da aşka ermiyor. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Pişmanlık evlenmekTelafi olarak boşanmak 💪🏼 0 40 Yorumla foreverlove9485 +1 yıl Ben şokk Yorumla foreverlove9485 +1 yıl Kaç sene evli kaldın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O neden 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 10 uzun sene Yorumla foreverlove9485 +1 yıl Yaaâ 10 sene evli kalan boşaniyo... Off ben eşimden ayrılmak istemiyorum ölene kadar yeni evliyim... herkes evlen evlen diyodu.. sonra evlen diyenler bı anda evlilik şöyle kötü böyle kötü demeğe başladılar bu insanları anlamıyom Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hesapladım 9 lmuş 365 gün kardayim Yorumla foreverlove9485 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eve öyle oluyor. Ama işte oluyor, iyi başlayıp kötü bitiyor bazılarıDeğer veriyor seni mutlu ediyorsa üzmüyorss güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar oldu? Yorumla foreverlove9485 +1 yıl 1ayy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kıyamam en güzel zamanları.Evlen diyenler mutluluğunu kiskanmis sen bekarken 😊 Yorumla foreverlove9485 +1 yıl Yaaâ şimdide kıskanıyolar demekki koca derdi çekilmez çalış ye iç gez demeye başladılar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😊 olabilir.Ama çekilmez evet. Çekilmez hale gelince işkence. İki zamanlar sorun olmaz zaten sürekli mesgulsunuz 💪🏼 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çalışıyor musun Yorumla foreverlove9485 +1 yıl Ewet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu güzel işte. Evde olmaktan iyidir. Evlilik zor ama ruh eşindr mükemmel. İnşallah iyi taniyorsundur bu önemli Yorumla foreverlove9485 +1 yıl Bayan kuaförüyüm pek iş yok bu aralar günde 15 kişi falan geliyo 1 haftadır onlarda çalışanlar.. soğuk Yorumla foreverlove9485 +1 yıl 3ay oldu tanışalı hemen evlendik.. doğru insan olduğunu düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel meslek. Evet havalar düzelince bir durmasınınz. Akın ederler. İş yeri senin değilse çifte dert etme 🙃😀 Yorumla foreverlove9485 +1 yıl Dükkan benim değil... Maaşımı alıyom ister gelsinler ister gelmesinler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnşallah değişmez ileride daha kaydı bu önemli. Önemli çok şey varsa burada yazılmaz. Daha da güzel olur. Kavgalar baslamasin yeter Yorumla foreverlove9485 +1 yıl Ama insan sıkılıyo bende burada vakit geçiriyom Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet dükkan v sahibi düşünsün bende de 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet boş kalınca sıkıcı oluyor. İyi yapmışsın bak zaman geçiyor Yorumla foreverlove9485 +1 yıl He yaâa... Senin meslek ne? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben havaalanında çalışıyorum. Uzun zaman oldu Yorumla foreverlove9485 +1 yıl Ne olarak Yorumla foreverlove9485 +1 yıl Ya sana abi demiyom umarım saygısızlık olarak görmezsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burada yazmiyim bunu. 😊Fena bir statum yok yine de. Yüzük. Eskiden steawart ortak çalıştım bir dönem Yorumla foreverlove9485 +1 yıl He tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Deme zaten 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha sonra söylerim zaten sana merak etme 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Müşteri geldi anlaşılan 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hm neyse. Cici bak kendine Yorumla foreverlove9485 +1 yıl Teşekkürler sende💙 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninle konuşmak güzeldi. Ama yanlış bir şey söyledim herhalde Yorumla foreverlove9485 +1 yıl Yok yok düzgün birisin yanlış bı hareketin olmadı bana karşı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Susup yazısına öyle düşündüm. Elimde değil Yorumla foreverlove9485 +1 yıl Laf olsun diye konuşmak istemedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hm peki o halde. Zaten genelden konuşmakta olmuyor. İşimi sordum söyleyemedim mesela Yorumla
Efe64 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 67% +1 yıl Senin var mı 0 2 Yorumla foreverlove9485 +1 yıl Var ailem kırılmasın diye yaptığım şeyler Yorumla Efe64 +1 yıl Neler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Asik olunan kisiye guvenmek. Hic adetim degildi ama yaptikbi hata
Bu aşk meşk işleri beni yoruyor keşke yaşamasaydım önceki ilişkileri en azından rahat uyurdum
aşk konusu binim için kara delik. her şeye aklım eriyor da aşka ermiyor.
Pişmanlık evlenmek
Telafi olarak boşanmak 💪🏼
Ben şokk
Kaç sene evli kaldın
O neden 😊
10 uzun sene
Yaaâ 10 sene evli kalan boşaniyo... Off ben eşimden ayrılmak istemiyorum ölene kadar yeni evliyim... herkes evlen evlen diyodu.. sonra evlen diyenler bı anda evlilik şöyle kötü böyle kötü demeğe başladılar bu insanları anlamıyom
Hesapladım 9 lmuş
365 gün kardayim
😂😂😂
Eve öyle oluyor. Ama işte oluyor, iyi başlayıp kötü bitiyor bazıları
Değer veriyor seni mutlu ediyorsa üzmüyorss güzel
Ne kadar oldu?
1ayy
Kıyamam en güzel zamanları.
Evlen diyenler mutluluğunu kiskanmis sen bekarken 😊
Yaaâ şimdide kıskanıyolar demekki koca derdi çekilmez çalış ye iç gez demeye başladılar
😊 olabilir.
Ama çekilmez evet. Çekilmez hale gelince işkence. İki zamanlar sorun olmaz zaten sürekli mesgulsunuz 💪🏼
Çalışıyor musun
Ewet
Bu güzel işte. Evde olmaktan iyidir. Evlilik zor ama ruh eşindr mükemmel. İnşallah iyi taniyorsundur bu önemli
Bayan kuaförüyüm pek iş yok bu aralar günde 15 kişi falan geliyo 1 haftadır onlarda çalışanlar.. soğuk
3ay oldu tanışalı hemen evlendik.. doğru insan olduğunu düşünüyorum
Güzel meslek. Evet havalar düzelince bir durmasınınz. Akın ederler. İş yeri senin değilse çifte dert etme 🙃😀
Dükkan benim değil... Maaşımı alıyom ister gelsinler ister gelmesinler
İnşallah değişmez ileride daha kaydı bu önemli. Önemli çok şey varsa burada yazılmaz. Daha da güzel olur. Kavgalar baslamasin yeter
Ama insan sıkılıyo bende burada vakit geçiriyom
Evet dükkan v sahibi düşünsün bende de 😀
Evet boş kalınca sıkıcı oluyor. İyi yapmışsın bak zaman geçiyor
He yaâa... Senin meslek ne?
Ben havaalanında çalışıyorum. Uzun zaman oldu
Ne olarak
Ya sana abi demiyom umarım saygısızlık olarak görmezsin
Burada yazmiyim bunu. 😊
Fena bir statum yok yine de. Yüzük. Eskiden steawart ortak çalıştım bir dönem
He tamam
Deme zaten 😊
Daha sonra söylerim zaten sana merak etme 😊
Müşteri geldi anlaşılan 😊
Hm neyse. Cici bak kendine
Teşekkürler sende💙
Seninle konuşmak güzeldi. Ama yanlış bir şey söyledim herhalde
Yok yok düzgün birisin yanlış bı hareketin olmadı bana karşı
Susup yazısına öyle düşündüm. Elimde değil
Laf olsun diye konuşmak istemedim
Hm peki o halde. Zaten genelden konuşmakta olmuyor. İşimi sordum söyleyemedim mesela
Senin var mı
Var ailem kırılmasın diye yaptığım şeyler
Neler