Anladım. Bunu senin ayırt etmen lazım. Biz erkekler sevdiğiyle bir şeyler yaşamak isteriz ve bunu sürekli de isteyebiliriz. Ama bazılarımız tamamen cinsellik odaklı oluruz bazılarımız güzel bi ilişkiye odaklı oluruz. Bu temaslar dışında senin için neler yaptığına bak. Verdiği değeri göz önünde bulundur. Gerçekten seni sevdiği için mi yoksa seni kullanmak için mi beraber ayırt et. Bunu yaparken objektif olmaya çalış.
O zaman ona istediğini verme. Değer ve sevgi bekle. Ne bilim senle eğleniyor mu geziyor mu sana her şeyini anlatıyor mu seni insanlara anlatıyor mu ve nasıl anlatıyor vs vs. Ona istediğini en azından şimdilik verme. Sadece kendi düşüncem
el ele tutuşmak değil sarılmak hiç değil sevdiğim bir insana sarılmak benimde hoşuma gider iyi de gelir söz konusu libido yani şöyle ki kızın bölgesel istemediği temaslar ve dokunmalar
Bu daha ikinci görüşmede olacak bir iş değil öyle erkek abazandır eğer ki karşı taraftan bir teklif gelmemişse ornek vereyim kendimden ilk aşkım di lise yıllarım da bende sevdim ben daha ikinci görüşmede bile elini tutamamıştım. simdi ise millet ilk görüşmede neler yapıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet. Temas bağımlısıysa her buluşmada her gün her dakika.
temas bağımlısı ama bu kol veya bacak değil
Ya nedir?
libido desem kısaca
Anladım. Bunu senin ayırt etmen lazım. Biz erkekler sevdiğiyle bir şeyler yaşamak isteriz ve bunu sürekli de isteyebiliriz. Ama bazılarımız tamamen cinsellik odaklı oluruz bazılarımız güzel bi ilişkiye odaklı oluruz. Bu temaslar dışında senin için neler yaptığına bak. Verdiği değeri göz önünde bulundur. Gerçekten seni sevdiği için mi yoksa seni kullanmak için mi beraber ayırt et. Bunu yaparken objektif olmaya çalış.
bunu bir teraziye koyarsam objektif bakamıyorum ne taraf ağır basıyor anlamıyorum. yani kısaca çıkar mı bu sevgi mi ayrıt edemiyorum
O zaman ona istediğini verme. Değer ve sevgi bekle. Ne bilim senle eğleniyor mu geziyor mu sana her şeyini anlatıyor mu seni insanlara anlatıyor mu ve nasıl anlatıyor vs vs. Ona istediğini en azından şimdilik verme. Sadece kendi düşüncem
inan şu an bir karşı cinsten tavsiye almaya çok ihtiyacım vardı teşşekür ederim
Rica ederim
:)
Nasıl bir dokunma mesela elini tutmak gibi mi yoksa sarılmak gibi mi malum ülkemizde dokunmayi cok farkli boyuta tasiyanlar anlayanlar var
el ele tutuşmak değil sarılmak hiç değil sevdiğim bir insana sarılmak benimde hoşuma gider iyi de gelir söz konusu libido yani şöyle ki kızın bölgesel istemediği temaslar ve dokunmalar
Bu daha ikinci görüşmede olacak bir iş değil öyle erkek abazandır eğer ki karşı taraftan bir teklif gelmemişse ornek vereyim kendimden ilk aşkım di lise yıllarım da bende sevdim ben daha ikinci görüşmede bile elini tutamamıştım. simdi ise millet ilk görüşmede neler yapıyor
anladım çook teşekkür ederim görüşün için
Teşekkürler hoşçakal
Tabiiki özel bir Duygu
ama yeni tanıştığın biri sonuçtaa
Seviyorsa m dokunurumm tabii nereye dikunduguda önemli.. taciz değil benim dedigim
Dokunmak da bir sevgidir
sırtına dokunur
İster dokunmak da sarılmak da sevgidir
sarılmak veya el ele tutuşmaktan kastım değildi ama
Neydi
bölgesel temas ve dokunmak
Anladım
Direk onu düşündüyse önceden böyle konuları konulmadıysanız senin tepkini bilmeden yaptıysa sevgi değil arzulamadır
Dokunmadan nasıl sevecen
sarılmak veya el ele tutuşma değil kastım ama
Benimde o değil
anladım ama yeni tanıştığın biri içinde fazla değil mi
Tabi biraz zaman geçmeli
teşekkür ederim düşüncen ve yorumun için
Ne demek rica ediyorum
Nesine mesela
neyi kast ettiğim açık aslında
Yani o anki senin libidona bagli yapilabilir