Bazı mesajlarina cevap vermedigim halde bi kac saat sonra nasılsın diyo ya da herhangi basit bir soru soruyo bu gun cok saçma cocuksu bisey yaptı ismimle akrostiş bulmus ilkokul şeyleri gibi ikimizde 22 yaşındayız yasasin 23 Nisan dedim güldüm bu ne olm dedim utandı mesaji geri çekti rezil ettim kendimi falan dedi bende kendine guveni olmadığı ve büyüdüğünü dusunmedigim için mesajina kisa cevaplar veriyorum tip olarak tatlı ama ismimle akrostis nedir yaa ilk iki satirini yaziyorum ""Ne tatli bi kız geldi sınıfa
Umut dolu oldu içim o sinifta"iki satiri bu sekilde ne bos insanlar denk geliyo bana ah be şans yok😂🤦♀️
Umut dolu oldu içim o sinifta"iki satiri bu sekilde ne bos insanlar denk geliyo bana ah be şans yok😂🤦♀️
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Konuşmayı bilmiyor olabilir
Ama AKROSTİŞ şiire laf soyletmem 😡😡😡
Bana atılan çok saçmaydı hiç kb söylerim😂
Seni.. Seni... seni DÖVEREM😡😡
Sana bu kadar şiir fazla bile...
Şaka bir yana güzel akrostiş şiirler var
Ama o bulamamış demek ki
Yazık be adama ezmiş kırmışsın puu
Ezik gibi davranmasın
👍
Aşk böyledir sacmalatir kardeş en çok saçmalayan en çok seven olur genelde. 😅
Iyide aşık olmasi icin karşılıklı oturur vakit gecirirsin her gordugune diye aşık olmazsinki
Kişiye göre farklılık gösteren şeyler bunlar. Hoşlanmış işte yazılıyor bahsettiğin şeyleri yapmak için
O kadar insan tanıdım boyle akrostis aratip atani ilk kez goruyorum bi anda sogudum yani sanki karsimda yetiskin bi erkek degilde ilk okul cocugu varmis gibi hissettim
Çocukluk kötü bir şey değil emin ol karakteri oturmamış olabilir zamanla senin neyi sevip neyi sevmediğinde ona göre davranır o çocuk ve böyle şeyleri yapmayan yaşamayan yok zamanında bizde birşeyler yapmisizdir bu tarz keşke öyle kalabilseydik. :) Ve erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşır.
Evet bende 18 19 lu zamanlarimda boyle seyler yapardim ama ne bileyim artik 22 oldum ne birinin pesinden kosasim var nede uzun uzun sevgi cumleler kurasim
Sen zaten birinin peşinden koşma adama karşılık ver kâfi o demekki kendine güveniyor. :) Hemde daha 22 diyorsun bunun 32-42 si var çok erken yormussun kendini :)
Cok heycan yapan birisi kendine güvendiğini pek sanmıyorum erkeklerin çoğu cinsellik derdinde ya da bi kiz onu umursamadiginda yazmaz alakasini keser bu sürekli konu bulmaya çalışıyo bende bunu diğerleriyle aynıdır diye pek sallamıyorum yuzyuze gelsek belki daha iyi gozlemlerim ama bu cocuk 2 gun konusmayla hemen bana alıştı bide ben aynen yoruldum gelecek konusunda endiselerim var pskolojik olarak pek iyi degilim
Anlıyorum seni fazlasıyla karar senin ben sadece fikrimi dile getirdim erkekler konusunda tespitlerin doğru umursamadigimiz zaman kesiyoruz muhabbeti aynısını sizde yapmış oluyorsunuz doğal olarak :) gelecek konusundaki fikirlerin düzelir umarım yaşadığın hiç birşeyi tek sen yaşamadın sende çok iyi biliyorsun. Bu yüzden fazla geçmişi düşünmeden yaşamak lazım fazla geçmiş geleceğe yön vermeye başlıyor tadı kaçıyor.
üzüldüm çünkü ben de yazmıştım öylesine
O yazmamis ki googleden bulmus
Bence kaybetme onu
Neden