Diş hekimliği okuyan e?

Arkadaşlar benim dişim çok ağrıyordu hastaneye gittim orada bitane diş hekimliği stajı gören çocuğun yanına gönderdiler neyse bu çocuk benim olduğumu bilmiyordu gönderen kişiye kızdı beni görünce sorun yok demeye başladı falan neyse ilk iki tedavimi yaptı üçüncü tedavi hocaları yaptı şimdi yine ona tedavim var dikkat ettim gelen hastaları hatırlamıyor hiç ben gidince adımı vs direk söylüyor gözlerimin içine bakıyor hiç kaçirmadan gözlerini ben gidince çok ilgileniyor benimle gülümsüyor sanki birbirimizi yıllardır tanıyor gibiyiz dün gittigim de hocaları tedavimin yapılacak kısmını yaptı ben yukarı kata çıktım aşağı indim beni arıyormuş buda salı günü olan tedaviyi unutmamis seni bekliyorum falan dedi güldü tamam dedim geçtim büyük ihtimalle aynı yastayiz ya da bir yaş büyük benden neyse aklımdan hiç çıkmıyor ben de mühendislik mezunuyum çalışıyorum fakat baska bir meslekte ama devlet işi yani boş değilim istediğim meslekteyim daha doğrusu aşırı güzel değilim cirkinde değilim oda aynı şekilde herneyse şöyle bı düşündüm de aklımdan çıkmıyor açilamam da hiçbir şekilde çekingen birisiyim ne yapmalıyım sizce sadece ismini biliyorum soyadini çözemedim tedavi kağıdına yazdığında aklım çok karışık hayatım da sadece bir kişi oldu bugüne kadar biteli yıllar oldu onca kişi çıktı karşıma istemedim..
Güncellemeler
+1 yıl
Hadi gell
Güncellemeler
+1 yıl
Gelinn
Diş hekimliği okuyan e?