Arkadaşlar benim dişim çok ağrıyordu hastaneye gittim orada bitane diş hekimliği stajı gören çocuğun yanına gönderdiler neyse bu çocuk benim olduğumu bilmiyordu gönderen kişiye kızdı beni görünce sorun yok demeye başladı falan neyse ilk iki tedavimi yaptı üçüncü tedavi hocaları yaptı şimdi yine ona tedavim var dikkat ettim gelen hastaları hatırlamıyor hiç ben gidince adımı vs direk söylüyor gözlerimin içine bakıyor hiç kaçirmadan gözlerini ben gidince çok ilgileniyor benimle gülümsüyor sanki birbirimizi yıllardır tanıyor gibiyiz dün gittigim de hocaları tedavimin yapılacak kısmını yaptı ben yukarı kata çıktım aşağı indim beni arıyormuş buda salı günü olan tedaviyi unutmamis seni bekliyorum falan dedi güldü tamam dedim geçtim büyük ihtimalle aynı yastayiz ya da bir yaş büyük benden neyse aklımdan hiç çıkmıyor ben de mühendislik mezunuyum çalışıyorum fakat baska bir meslekte ama devlet işi yani boş değilim istediğim meslekteyim daha doğrusu aşırı güzel değilim cirkinde değilim oda aynı şekilde herneyse şöyle bı düşündüm de aklımdan çıkmıyor açilamam da hiçbir şekilde çekingen birisiyim ne yapmalıyım sizce sadece ismini biliyorum soyadini çözemedim tedavi kağıdına yazdığında aklım çok karışık hayatım da sadece bir kişi oldu bugüne kadar biteli yıllar oldu onca kişi çıktı karşıma istemedim..
Güncellemeler
+1 yıl
Hadi gell
Güncellemeler
+1 yıl
Gelinn
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ay ay ayy yeni bir aşk mı doğuyor jshsjs sen hep oraya git dişinde problrm yoksa bile beyazlattır falan 😄 bir şekilde bahane bul git
Ya sürekli gidemem hem iş hem okul hem uzak ama aklımdan çıkmıyor çok üzgünüm haftalardır düşünüyorum bu hafta son gidişim olacak büyük ihtimalle 🥺
Bide bu hafta son hocası sorduğun da öyle demişti daha derslere gececeklermis
Yaaa tamam bir ara dişini beyazlatmak için git ya da sadece kontrole git stajı bitmeden mutlaka git yani
Gidecem işte bu salı beyazlatma dedi bana bu hafta işte son onunda orada son kez görcem🥺
Napcam işte açilamam hiçbir şekilde arayacam dedi hatırlatma için ama beni gördü hatırlattı daha aramazda 🥺
Tel falan taktırsan ayda bir gidersin
Belki o arar instagram falan alsan bir şekilde
Dişlerim yamuk degilki kendisi dedi hatta bugüne kadar gördüğüm en düzgün disler diye baska bir sorun da yok dişlerimde 🤦🏻♀️ soyadını öğrenmeye caliscam ararsa çok iyi olur napayım hiç bilmiyorum 🥺
Eğer senden hoşlandıysa arar bence
Ya da instagram profilin adın soyadın olsun belki ordan seni arar bulur
Öyle mi diyosun bekleyeyim o zaman 🥺 inşallah mesleğimi duyunca vazgeçmez bide ondan korkuyorum
Yok be neden vazgeçsin mühendissin iyi yani
İnstagramim öyle zaten yanında instaya girmiş gibi yapacam
Hahahaha aferin kızzzzz bak güncrlle soruyu tamam mı merak ettim
Mühendisim ama başka bir meslek yapıyorum mühendisliği sevmediğim için bende şu an stajdayim hatta
Olur dua et lütfen bana 🙏🏻
Hangi meslek o merak ettim
İnşallah olur valla ya
Polislik stajindayim bende inşallah ya 🥺
Hımm kabul eder ya 2 tane mesleğin var kızım bu devirde kimin var sanki
Ya çekingen birisi olmasam açılacaktım ama ne bileyim biseyi hissettigine eminim yine de ne olur ne olmaz diye ondan duymak istiyorum
Sen sadecr ima et bir şey söyleme bence o ilk adımı atar ya baksana srni aramış falan 😄😄😄😊
Ay evet bende şok oldum orada tedaviye gittiğim de adımi söyledi AA sen geldin dedi gözlerime bakiyo hiç kaçırmadan 😍
Yaaaaa sen aşık olmuşsun yaaa sjbsjsjs hayırlısı olur inşallah
Evet 🤦🏻♀️🥺 amin inşallah 🙏🏻
Geldim kendine iyi bak dedi ikimizin de gözleri doldu konuşamadım çıktım şimdi hastaneden
Soyadini öğrendim 🤣
Akşama eklesem mi sence söylesem mi
Öyle hayallere kapılmamak lazım ya bazı erkekler her kıza yapıyo böyle 😂
Umudumu kirma 😅
Hiç sevgilin olmadı galiba ondan mi boyle umutlandin 😂
Bitane oldu uzun sürdü sonra aldattı falan filan
Kaç yaşında oldu
17 yaşından 21 yaşına kadar şu an 24 yaşındayım onunla ayrıldıktan sonra kimseyi istemedim hoşlanmadım dahi ilk defa yıllar sonra bu çocuğa işte oda açilamam çekingen birisiyim
Yasitmiydiniz eskisiyle
Sadece 1.5 yaş falan vardı aramızda
Nereden tanıştınız
Üniversiteden
Kulüplerden mi yoksa aynı bölüm müydunuz
Aynı fakülte fakat başka bölümler oda makine mühendisligindeydi sınıfta kalmıştı
O mu teklif etti nasıl sevgililige gitti iliskinizz
O zaten beni izliyormus bitane tek kız arkadaşım vardı ya onunla ya da tek oturuyordum hep abimde benimle okula başladı onunla aynı sınıftaymis ama abim hep sınıftaydı pek kantine gelmezdi huyu öyle benim instami aramış sosyal medyam yoktu benim bı gün açtım bu ısrarla istek attı mesaj attı kavge ettim öyle tanıştik
Abinle mi aynı sınıftaymış, e abin öğrendi mi ki ıliskinizin başladığını
Ailemle tanışmaya geldiğinde öğrendi bide abim bunu tanimiyormus bu boş birisiydi derse giren birisi değildi ailesi arayıp sormazdi bile ben yanında oldum meslek sahibi oldu ailesini zorla aratiyordum sonradan ailesinin değerlisi oldu
Serseri mıydı sigara falan ici muydu
Evet içiyordu benim hoşlanmadığımi bildiği için gizlemisti sonradan söyledi ayrıldıktan sonra alkolede başladı
Ilişki felan yaşadınız mi yoksa sade opusme mi
Yok artık öyle birisi değildi
4 yıl elele mi tutustunuz sadece o zaman sakin çocukmuş ya
Bana karşı öyleydi başkasına değil
Nasıl yani senden önce iliski yaşamış miydi
Öyle dedi bilmiyorum gerçek mi diyor yalanmi
Abin anne baban kızdı mi öğrenince ilişkinizi
Hayır oğlu gibi davrandılar ona
Benimkiler baskıciydi biraz abim yoktu ama annem babam öyleydi
Annem biliyordu zaten tanışmıştı onceden
Babanla abin ne dedi
Abim başta istemedi sonradan sen ne dersen o dedi babam saygı duydu hiç kizmadi
Şimdi sana gorucu usulü tanıştırmaya çalışlar birileriyle mesela ne dersin
Düşünürüm çünkü tanıyıp sevdim ne olduki benim saçlarım beyazladi beni çok üzdü aileme karşı mahcup etti
Aldattığını kendi mi söyledi ki
Hayır biz nisanlanacaktik sonra ailem istemiyor dedi birden bire neyse tamam dedim bitti bittikten sonra öğrendim aldatmış ve alkole başlamış yengesi buluşalım dedi geldi bı havalar yok onun meslegi var sen kendi yolunu çiz vs bana dedi gitti
Onun da ailesi öğrendi yani
Ailesi biliyordu zaten bize de gelmişlerdi
Nereliydi
Çorum
Sen demi çorum
Hayır
Doğulu musunuz
Evet
E sevgiliyle sadece konusuyo muydunuz telefonda filan ya da çay mi iciyodunuz beraber arkadasliktan farkı ne ki bunun
Sürekli buluşuyoduk gezip tozma vs illa sevgililer bişi mi yaşamalı?
Kafe sinema deniz kenarı gibi mi
Evet heryer kafamız nereye eserse oraya gidiyoduk görmeye falan şimdi daha boş ver onu olmis bitmiş
Hepsini okumadım ama bu sana öyle geliyor olabilir
Öylemi diyosun
Yazsam mi sence akşama ona
Kardeş istiyorsan yazsana neyi bekliyorsun anlamıyorum sen fikrini söyle, geri çekil fikrini söylesin
Akşama yazayım şimdi hastane de ya ondan ötürü içimde kalmasını istemiyorum yüzüne söyleyemedim zaten cekindigim icin
Akşamı şimdisi yok bana kalırsa hayırlı işi bekletme yaz şimdiden
Zaten iki seçenek var ya olacak ya olmiyacak
Yok akşama yazayım şimdi telefonla uğraşmaz ya ondan kurcaladım biraz sevgilisi yok
Ekledim bekliyorum 🥺
Haber var mı
İstek attım oda bana istek attı kabul ettim duruyor şu an öyle
😄niye yazmadin
Çekindim 😅
Başkası yazarsa ya senden önce kaparsa
Hayırlısı olsun diyemem bişi her şey nasip herşeyin zamanı var