Yüzlerce mesaj attım dün geceden beri istemedi beni ne desem istemiyor bugün 3. Gün bana dedi ki sen benimle evlenmek istemiyorsun sen beni istemiyorsun dedi sana ara verelim dedim kabul ettin dedi engel olucaktın dedi ara verelim dedişimde bana hiç yazmadın ben yazmasam yazmazdın dedi ailemle evlenmemi istiyor her gün ne zaman istemeye gidicez diye soruyor evde kavga ediyorum ailemle bu yüzden yoruldum dedi sende evlenelim demiyorsun dedi işi bahane okulu bahane ediyorsun dedi bana 😭 benden asla vazgeçmezdi kaç senedir beraberiz bana aşıktı aşk hemen biter mi 😭 Konuşmak için arkadasıyla işbirliği yapsam olur mu o bizi çaktırmadan bulustursa nasıl olur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİnsan sevdiğini incitmeye kıyamaz, herkes bu yaşadığın evreden geçmiştir, eminim ailesi sürekli elimize bir şey versin gez toz nereye kadar gibisinden sözler kullanıyordur, onun kendine ait bir duruşu yokki, onlara laf vermektense gelip sana baskı kuruyor, bu kişiyle olmaz kendi karakteri olmayanlarla olmaz bırak engellesin, hayat ondan ibaret değil.
Belki yaşıtız belki büyüğüm bi tavsiye vereceğim, herkes söylerdide inanmazdım ama hayat kafana vura vura öğretiyor, bu hayatta en değerli kişi sensin sen kendini sevmessen kimse seni sevmez değer vermez, ailen de senin her şeyin asla üzme onları...20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
Açar bu gün engeli hiç bir şey yoksa. Ama geldiği zaman çok surundur onu
116 Yorumla
Soran+1 yılYüzlerce mesaj attım dün geceden beri istemedi beni ne desem istemiyor bugün 3. gün bana dedi ki sen benimle evlenmek istemiyorsun sen beni istemiyorsun dedi ben evlenmek istemiyorum demedim asgari ücretle ev geçinmez ikimizin çalışması lazım dedim okulda vermem gereken derslerim var onları da vermeden hiçbir şey mümkün değil dedim sen bahane yapıyorsun dedi bana annesine de anlatmış dediklerimi anneside zorlama demiş ben umursamaz mışıl ben onu istememişim umursamamışım öyle dedi bana annesine de umursamıyor beni demiş benim hakkımda sonra ailesiyle kavga ettiğini söyledi hergün ne zaman istemeye gidicez diye baskı yapmış ailesi o da artık annesiyle babasıyla kavga etmekten yoruldum evlilik konusunda ve sevgilim olmazsa en azından sormazlar artık çok yoruldum dedi engelledi beni heryerden benden asla vazgecmedi 4 sene boyunca ilk defa bitti dedi bana ve gitti napıcam bilmiyorum ne dediysem anlamadı napıcam?
Soran+1 yılBen yanlış bir şey mi yaptım sizce asgari ücretle ev geçinmez dedim babam bize yardım eder dedi ben dedimki 5 dersim var derslerimi vermeden işim olmadan olmaz dedim sen bahane uydurdun dedi.. Ve annesine anlatmış anneside zorlama demiş ben nerde hata ettim yalvardım yakardım ağladım bitti dedi acımadı
Soran+1 yılEvet hata mı ettim peki söyler misin ben muhtaç pozisyonda olmaya gerek yok dedim
Soran+1 yılUzun değildi evet ama işe de giricem dedim bak ikimiz kuralım yuvamızı dedim ben duramam yaşım geldi dedi bana
Soran+1 yılAnnesi de hergün ısrar etmiş ne zaman isteme olacak zamanı geldi demiş hergün annesiyle de kavga etmeye başlamış annesi ısrar ettiği için diyecek bir şey bulamamış sonrada dedi ben annemle kavga etmek istemiyorum yoruldum sende beni istemiyorsun zaten bitti dedi ban
Soran+1 yıl4 senelik
Soran+1 yılAnnesi bahane değil annesi sürekli ısrar ediyordu erkek arkadasıma hergün soruyormuş kız arkadasını ne zaman isteyeceğiz neden sen oyalıyor diyormuş neden bu iş uzadı diyormuş
Soran+1 yılEvet uzun sürecek tanışmak anlaşmak.. Beni bırakınca birisini bulması zor biraz belki arkadasları bulur Diycemde o da zor bakımsız bir erkek ben düzeltmeye çalıştım kaç kere bakımı bile ben yapmaya başlamıştım çok bakımsızdı kilolu ama herşeye rağmen sevmiştim benim fiziğim güzelliğim standartların üstünde gerçekten güzel bir kızım peşimden çok koştu ben onu seveyim diye aşık oldum sonunda ona herkes yakışmıyorsunuz dedi ama ondan vazgeçemedim hiç şimdi bu sebeple bitti birisini bulacağını sanmıyorum bulsada huyları çok değişikti herşeyi kafasına takar kısıtlardı aşırı kıskanç tı hep sorun çıkardı aramızda ama ben çekerdim herşeyini bulsada zor artık bu saatten sonra sıkıntı
Soran+1 yılAfedersiniz de burnunda kocamam kocaman akneler vardı ben sıkıvermiştim miğdem kalkmıştı çok bakımsızdı
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. hiçbir şey yapma arkadaş felan araya sokma isterse döner zaten
110 Yorumla
Soran+1 yılÇok mesaj attım detayda yazanları okudunuz mu iki gündür bir sürü mesaj attım annesine akıl danıştıktan sonra beni bıraktı annesi evlenmesi baskısı yapmış benle evlenmesini istemiş ben istememişim okulu bahane etmişim işe giricem demişim anneside zorlama boş ver demiş 😭 bitti diyor geri dönmüyor ağlarken nefesim kesildi bıraktı beni dayanamıyorum bugün 3. Gün benden asla vazgeçmezdi asla benim için ağlardı beni çok severdi ailemin evlen baskısından kurtulmak istiyorum senle bitsin kimse baskı yapmaz en azından evlen diye dedi. Evlilik yaşı gelmiş ailesi öyle diyormuş 26 yasında kendisi
Soran+1 yılEvleniriz dedim ama işim okulum var 5 ders vermem lazım daha dedim okul bitmedi dedim Hayat şartları zor dedim babam bize yardımcı olur evlenince dedi bana ben dedim ki olmaz bende çalışırım ikimiz yuva kurarız dedim baskasından para alamayız ilelebet dedim ben bahane uydurmuşum öyle dedi işin olsada evlenmezsin dedi sen benle evlilik düsünmüyorsun dedi
Soran+1 yılHayır ailesi beni istemeye gelmek istiyordu ben dedim ki bak 5 tane alttan dersim var onları vericem ayrıca asgarı ücretle bir ev geçinmez benimde işim olucak dedim anca öyle bir yola gireriz dedim ben 24 o 26 yasında ama anlamadı beni annesi babası hergün ne zaman istemeye gidiyoruz diye baskı yapıyormuş o da bu durumdan sıkışmış ailesine bir şey diyemiyormuş bahane olarak görmüşler dediklerimi ve annesi zorlama istemiyorsa demiş erkrk arkadasımda ailemin evlen baskısından yoruldum sende istemiyorsun beni evlenmek istemiyorsun dedi heryerden engelledi bitti son kararım dedi mesaj attım nolur yapma etme dedim yalvardım ama istemiyorum diyor 3 gün oldu ayrılalı artık elim kolum bağlı beni hiç bırakmazdı ama bıraktı
Soran+1 yılAilemle kavga etmek istemiyorum artık en azından sevgilim olmazsa bana ne zaman istemeye gidiyoruz diye baskıda yapmazlar dedi ailesi köylü cahil insanlar
Soran+1 yılBen suçlu muyum sencr kötü hissediyorum kendimi onu çok seviyorum 😭
Soran+1 yılKendimde suç arıyorum hep 😭 anlıyorum gitti işte benim icin çok çabaladı hayatımda kimse onun gibi yanımda olmamıştı annesiyle konuştu beni bıraktı. Ailem birini bulur evlenirim dedi bana artık her şey bitti dedi😭 haklısın gidiyorlar böyle işte
Zaman ver. Seviyorsa yazar illa. Bıkmış gibi geldi bana
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet bıktım dedi
Soran+1 yılÇok mesaj attım detayda yazanları okudunuz mu iki gündür bir sürü mesaj attım annesine akıl danıştıktan sonra beni bıraktı annesi evlenmesi baskısı yapmış benle evlenmesini istemiş ben istememişim okulu bahane etmişim işe giricem demişim anneside zorlama boş ver demiş 😭 bitti diyor geri dönmüyor ağlarken nefesim kesildi bıraktı beni dayanamıyorum bugün 3. Gün
Soran+1 yılEvet annesi düşünmüyor her gün oğlum sevgilini ne sama sama istiyoruz artık zamanı geldi diyormuş annesi babası çok anlayıssız insanlar o da sıkıldım artık bitsin dedi bu baskıdan yoruldum dedi bahane olarak gördü okulu işi ben bahane uydurmuşum evlenmek istemiyor muşum
Soran+1 yılEvleniriz dedim ama işim okulum var 5 ders vermem lazım daha dedim okul bitmedi dedim Hayat şartları zor dedim babam bize yardımcı olur evlenince dedi bana ben dedim ki olmaz bende çalışırım ikimiz yuva kurarız dedim baskasından para alamayız ilelebet dedim ben bahane uydurmuşum öyle dedi işin olsada evlenmezsin dedi sen benle evlilik düsünmüyorsun dedi
Soran+1 yılBen haksız mıyım ailesi ona hergün ne zaman kız istemeye gidicez diye sormuş bende evlilik istememişim öyle diyor bana bıraktı ben bir şey yapmadım ona sevdim aşık oldum halen aşığım
Soran+1 yılAynen öyle
Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı. Sen de kendini ne kadar naza çekmişsin. Mutsuz sonu kendin hazırlamissin.
09 Yorumla
Soran+1 yılÇok mesaj attım detayda yazanları okudunuz mu iki gündür bir sürü mesaj attım annesine akıl danıştıktan sonra beni bıraktı annesi evlenmesi baskısı yapmış benle evlenmesini istemiş ben istememişim okulu bahane etmişim işe giricem demişim anneside zorlama boş ver demiş 😭 bitti diyor geri dönmüyor ağlarken nefesim kesildi bıraktı beni dayanamıyorum bugün 3. Gün benden asla vazgeçmezdi asla benim için ağlardı beni çok severdi ailemin evlen baskısından kurtulmak istiyorum senle bitsin kimse baskı yapmaz en azından evlen diye dedi
Soran+1 yılSen bana dedi ara verelim dediğimde hayır olmaz bile demedin dedi 3 gun bana yazmadın bile dedi bitti dedi hersey bitti artık dedi
- +1 yıl
Ee okudum ve okuduğumu anlayabilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum ayrıldıktan sonra yazman bir anlam ifade etmiyor maalesef öncesinden bahsediyorum sana ne dese iştir okuldur vs bahane etmişsin herkesin kendine göre bir yaşam politikası var. sen olumlu bakmamissin ki ne ara verelim dediğine hayır demişsin ne evlenelim dediğine yeşil ışık yakmışsin.
- +1 yıl
Yahu kimin nesi vardı evlenince aç mı kalan oldu? Kaç tane evli çift sokakta yaşıyor veya açlıktan ölmüş? Tamam illaki vardır belki istisna olaylar fakat genel anlamda yok okuldu yok iş vs bunları dile getirmek yerine daha içten daha samimi cevaplar verebilirdin ve şuna inan çocuk seni çok seviyor ki evlilik olayına bu denli takılmış. Bir an önce devreye birilerini mi sokuyorsun ya da isteklerine olumlu cevap mı veriyorsun bilemem ama bir şeyler yapmak zorundasın
Soran+1 yılNasıl cevap vericem söyle ne diyeyim okul iş dışında
Soran+1 yılGeçim sıkıntısı çekmeyi kimse istemez babamdan yardım alıcam evlendiğimizde dedi bana sence babasından yardım alırsak ailesi eve gelip herşeye karışmaz mı hayatımıza evliliğimize ben kimseden yardım istemiyorum onun babasından da
Soran+1 yılBen onu çok seviyorum ama bu yeterli gelmedi 😭
+1 yılNerden çıktı bu bozukluk bir şey mi duydu bir şey mi gördü telefonunda bir mesaj mi farketti
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır görmedi hiçbir şey detayı okuyun anlarsınız
- +1 yıl
Bence o onun ürettiği bir bahane asıl sebep baska
Soran+1 yılÇok mesaj attım detayda yazanları okudunuz mu iki gündür bir sürü mesaj attım annesine akıl danıştıktan sonra beni bıraktı annesi evlenmesi baskısı yapmış benle evlenmesini istemiş ben istememişim okulu bahane etmişim işe giricem demişim anneside zorlama boş ver demiş 😭 bitti diyor geri dönmüyor ağlarken nefesim kesildi bıraktı beni dayanamıyorum bugün 3. Gün benden asla vazgeçmezdi asla benim için ağlardı beni çok severdi ailemin evlen baskısından kurtulmak istiyorum senle bitsin kimse baskı yapmaz en azından evlen diye dedi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılfazla sırt dönerseniz öyle olur
01 Yorumla
Soran+1 yılSırt dönmedim
+1 yılİyi fikir arkadaşlarını ara
011 Yorumla
Soran+1 yılYüzlerce mesaj attım dün geceden beri istemedi beni ne desem istemiyor bugün 3. gün bana dedi ki sen benimle evlenmek istemiyorsun sen beni istemiyorsun dedi ben evlenmek istemiyorum demedim asgari ücretle ev geçinmez ikimizin çalışması lazım dedim okulda vermem gereken derslerim var onları da vermeden hiçbir şey mümkün değil dedim sen bahane yapıyorsun dedi bana annesine de anlatmış dediklerimi anneside zorlama demiş ben umursamaz mışıl ben onu istememişim umursamamışım öyle dedi bana annesine de umursamıyor beni demiş benim hakkımda sonra ailesiyle kavga ettiğini söyledi hergün ne zaman istemeye gidicez diye baskı yapmış ailesi o da artık annesiyle babasıyla kavga etmekten yoruldum evlilik konusunda ve sevgilim olmazsa en azından sormazlar artık çok yoruldum dedi engelledi beni heryerden benden asla vazgecmedi 4 sene boyunca ilk defa bitti dedi bana ve gitti napıcam bilmiyorum ne dediysem anlamadı napıcam?
- +1 yıl
bir şey diyeyim mi? Hiç takma uğraşma ve okulunu hallet. Ona tek mesaj yolla 5yaşındaki gibi davranmayı kesmesse beni aramasın de. Okulunu bitir o da askerliği yapıp olgunlaşınca bakarsınız.
Soran+1 yılO askerliğini yaptı 26 yasında yaşı gelmiş evlenmek için ban öyle diyor ben duramam yaşım geldi diyor ben çok üzüldüm işte benim daha vermem gereken 5 tane alttan dersim var ben ağlamaktan helak oldum beni terkedince
- +1 yıl
Hiç takma kapına gelip yalvaracak okulunu bitir.
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😭
- +1 yıl
Ya ağlamayı bırak birazcık güven tecrübe konuşuyor 😊 kibarca diyorum kuzu kuzu gelecek yüz verme‼️
Soran+1 yılTeşekkür ederim benden vazgecemezdi hep ağlardı benim icin dediğiniz gibi olacağını umuyorum üzülmemeye calısıyorum yemek yiyemiyorum üzüntüden yeni oldugu icin olaylar ama kafama takmamaya calısıcam bugün üç uzun mesaj yazdım cevap vermedi artık yazmam
- +1 yıl
O uğraşsın otur güzelce yemek ye şimdi ve dediğim gibi ararsa işim var şimdi de kısa kes🙂
- +1 yıl
Ve unutma değer anlayana verilir.‼️
Soran+1 yılEvet teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim sakin sakin.
Hak etmişsin
02 Yorumla
Soran+1 yılailesi beni istemeye gelmek istiyordu ben dedim ki bak 5 tane alttan dersim var onları vericem ayrıca asgarı ücretle bir ev geçinmez benimde işim olucak dedim anca öyle bir yola gireriz dedim ben 24 o 26 yasında ama anlamadı beni annesi babası hergün ne zaman istemeye gidiyoruz diye baskı yapıyormuş o da bu durumdan sıkışmış ailesine bir şey diyemiyormuş bahane olarak görmüşler dediklerimi ve annesi zorlama istemiyorsa demiş erkrk arkadasımda ailemin evlen baskısından yoruldum sende istemiyorsun beni evlenmek istemiyorsun dedi heryerden engelledi bitti son kararım dedi mesaj attım nolur yapma etme dedim yalvardım ama istemiyorum diyor 3 gün oldu ayrılalı artık elim kolum bağlı beni hiç bırakmazdı ama bıraktı
Soran+1 yılEvlenme yaşı gelmiş artık olması lazımmış birşeyler öyle dedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılboş ver gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok mesaj attım detayda yazanları okudunuz mu iki gündür bir sürü mesaj attım annesine akıl danıştıktan sonra beni bıraktı annesi evlenmesi baskısı yapmış benle evlenmesini istemiş ben istememişim okulu bahane etmişim işe giricem demişim anneside zorlama boş ver demiş 😭 bitti diyor geri dönmüyor ağlarken nefesim kesildi bıraktı beni dayanamıyorum bugün 3. Gün
Soran+1 yılGeç kaldın artık bir şey istemiyorum senden diyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimle aramızda kötü bir şey olmadı ama aramız bozuldu heryerden engelledi napıcam?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım