AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Kendide para katsın ne bu ya. Kızlar iyice kendilerini prenses sanmaya başladı
Aklın varsa vazgeç kimsenin oyuncağı olma birini sevmek demek eşeklik etmek demek değil
böyle bir kızla evlenmeyimi düşünüyorsun hala ailecek seni dolandırıyorlar kusura bakmada
nasıl bu kızla devam edebiliyosun hiç mi gururun yok
Senden önce sevgilisi olmus mu, baskasiyla opusmus mu
Yani seni beta erkek pozisyonuna yerleştirmiş ve sevmiyo olabilir ama tam tersi de olabilir
Bence sevgilin seni finansal bir köle olarak görüyor
Almam... Cünku evlilikler cikar amacli olmamali herseye gogüs germeli birbirine destek olunmali yoksa o evlilik olmuyo bitiyo
Almam gözü senin paran da evlenirsiniz hemen boşanma davası açar nafaka tazminat ve altınları alıp boşanır
Senin yerinde olsaydım beni enayi yerine koyduğunu düşünüp onunla ayrılırdım
Ondan*
Yok artık burada sormana dahi gerek yok ayrıl direk
babanın parasıyla evleniyorlar silkelen kendine gel
Hala orada misin kac kurtar kendini sen bu kızın ne nefsini nede karnını doyurabilirsin..🤷♀️
Enayi miyim neden alıyım kaldı ki evlendiğim zaman da hemen öyle ev araba maraba almazdım ben olsam
yok bence kurtul hemen o kadindan seven insan bu kadar maddiyata onem vermez
Keriz diye bağırasım var
Kendisi alsın evlenin madem bu kadar çok istiyor?
Nedir bu kadın bulunmaz hint kumaşı mi
Abi ben seninle evlenirim, güzel yolunuyorsun.
Senin değerin paraya biçiliyor
Ben olsam kabul etmezdim
Herkes ortak cevabı zaten vermiş, gerisi sende...
Bu zihniyetteki bir kızı nasıl sevebildin?
Kim kaybetmiş evi , arabayı da
Sen bence iliskini gozden gecir
Evet sen almayacaksın da kim alacak
Boş konuşma ya senin neyin eksik kadın olarak daha mı aşağıdasın? Kendi kazansın alsın
Defol o zaman sen
Babası alacak. Bu zamana kadar babası araba almamış otobüse binmiş şimdi mi aklına geldi arabaya binmek.
Defol mal babası alacaksa sen köpek olmaya mı yarıyosun
Babasıyla mı yatıyor da babası alsın
Tam bir trol ya nasıl da delleniyor.. kuzum madem öyle bu yaşa kadar ailesi neden alamamış. Enayi mi arıyorlar..
Ailesi zengin olmayabilir? Çocuk zengindir. Ki ailesi alsaydı bile adamın yine gurur yapıp sahip çıkması yeni ev alması lazımdı.
Sanırım 10 yaşındasın ya ahah nasıl da zorunlu tutuyosun adamı. Hayat sana yılın golünü atar da anlayamazsın böyle devam et.
Ben adam felan tutmuyorum😃Senin tutamadığın kadını başkası tutunca görürsün sen golü.
Birisini yakalamaya ihtiyacım yok sevgi vs karşılıklı olur. Çıkar ilişkisi olan zaten benimle olamaz
Karşılıklı olur işte erkek adam olur kadın kadın olur
Kadın erkek faketmiyor. Herkes çalışıyor ve meslek ediniyor. Kadına 3 erkeğe 10k verilmiyor sonuçta yani senin bakış açına göre tüm maddiyat erkekte olmalı ama o orta çağda kaldı.. herkes zengin olmuyor.
Ne 10ksı ya zengin erkek değilsen hiç zaten tartışmaya gerek yok. Ben zengin erkekten bahsediyorum. Maaşlı erkek tek başına evi geçindirsin demiyorum tabiki, ama onun bile parası karısının hakkıdır.
İşte burada anlaşalım. erkek kadını doyurmak zorunda olmamalı. Evet evini geçindirsin ama birlikte olur rahat olur. Tüm maddi yükler erkeğin görevi gibi bahsedilmesi yanlış.
Kadın, erkek değil. Kadınla kendini bir tutmamalı bir erkek.
Hayatım kimse vazgeçilmez değildir. Senin memenden, 0mından, g0tünden daha daha güzelini, daha güzel huylusunu, şuhunu bulabilir. Kendini parayla satın alınacak bir şey olarak gösterirsen senden daha güzel bir objeye sahip olabilir. Kullanır sonra da yenisini alır. Evlilik denilen şey tek eşliliği gerektirir. Sürekli tek bir insana tahammül edebilmeyi gerektirir. Vücudun belli bir ömrü var ve değişiyor çöküyor ama karakter huy yedisinde neyse yetmişinde de aynıdır. Yani tüketilebilir şeylere bu kadar para harcamak, uzun vadeli yatırım yapmak aptalca. Senden daha güzelini daha seksisini satın alabilir. Karakter desek sende de olmayan bir şey. Yani o yatırımı hak etmiyorsun.
Kimse parayı bi meme için vermez kuş beyinli. Aşık olduğu için kıymet gösterir. Ne malsın ya hayvanda olur anca bu kadar akıl
Veriyorlar işte. Seven insan da bu kadar maddiyat odaklı yaklaşmaz.
Bir meme için en fazla kahve parası verirler sen mal kesin erkeksin. Bi insan aşık olunca heralde herkesin şeyi var diye etkilenmez. Ronaldo’ya bak bi istersen o meme bulamaz mıydı? Kasiyeri karı etti kendine ve kadını kendiyle aynı şartlarda yaşatıyor. Zavallı ab@za hasta düşünce yapın var.
Erkekler de aptal değil. Hiçbir zengin erkek, parayı kazanmasını, katlamasını, elinde tutmasını bilen erkek hiçbir kadına ömür boyu yatırım yapmaz. Sen erkekten maddi beklentin varsa onun da senin etinin güzel olmasını bekleme hakkı var. O yüzden de vücudunun genç diri olduğu zamana kadar değerin olur karşı cinste o da tükenince yaşlanınca öyle kalırsın. Hem yalnız hem de yoksul.
Ama sen aptalsın.🙂Kadınlara ancak asalet ve şeref sahibi erkekler değer verir. Senin gibi ezikler herkeste meme arar 100 kişiye bakar.
Ronaldo diyorum Ronaldo’dan akıllı veya zengin erkek Türkiye’de bile yok. Ömür yatırım yapmış 5 yıldır birlikte olduğu kıza🙂Zaten anca öyle akıllı, kadınla ezik gibi yarışmayan erkekler para kazanabilir.
Erkek değilim kadınım. Ronalda zengin ünlü olmadan önceli tipiyle sabah akşam mastürbasyon yapan bir adamdı. Zengin olup estetik yaptırdı. Fiyakasını düzeltti zengin oldu. Sonra kadınlar ona geldi. Erkekler kendisine maddi olarak yaklaşan kadınlara uzun vadeli para vermiyor. Kimse sağılacak inek olmadığını biliyor 😂😂😂
Daha Ronalda yazan bi mal ya. Sen bu mallıkla sağılacak ineksin merak etme. Mal mal açıklamalar, fakir erkek yaşlanınca seni isteyecek mi sanki? Biri kuyruk sallasa anında seni o fakir evinde tek başına bırakacak. Mallığınla yaşa gerçekten çekilmez çirkin şey.
Türkiye’nin en zengini de Acun Ilıcalıydı, böyle ünlü zengin erkekler babalık duygusunu tatmak için bir kadınla evlenip çocuk sahibi olup, o çocuğa da inşa ettikleri aile ortamı kurup sonra da boşanıyorlar. Kimse öyle 15-20 sene 30 sene evli kalmıyor.
Erkek olduğun net bu arada. Ronalda mastürbasyon yaparken yanında mıydın? Adam 18inden beri ünlü zengin ve dünyaca ünlü modellerle olmuş biri ama o akıllı ve seçici olduğu için hepsini elinin tersiyle itti ve aşkı seçti. Türkiye’nin en zengini acun mu ksjsjjs Adam listede bile yok. Sen bu mallıkla varlıklı kaliteli seçici insanları anlayamazsın mümkün değil.
Ronaldo yazarım/Ronalda yazarım/Renelde yazarım seni hiç ilgilendirmez. Sen de para verilip verilip s1k1lip bırakılıp tek başına öleceksin. Ben üniversite mezunuyum. Senin gibi bir erkeğin yarrrrağının dalına koala gibi sarılmıyorum. 😂😂😂😂
Ben senin gibi zengin erkek listesine bakmıyorum. O herif zenginliğiyle çok gündemde olduğundan demek ki o zengin diye düşündüm yazdım. Olaya vakıf değilim 😂😂 Adam aşkı seçmiş olabilir ama o aşka nail olan sen olamayacaksın. 😂😂😂
Ronaldonun aşkına Nail olmak istediğimi kim söyledi? Zengin erkek dedin uzun ilişki yaşamaz dedin ben de alasından örnek verdim ezilince kudurma
Zengin erkek listesi değil o cahil yaşadığın ülkeden haberin olsun koçların Sabancı’ların değil mi her taraf her yerde Ülker gofret yok mu en basitinden? Ekonomini bilmezsen kandırırlar
Hiçbir şeye ezilmedim ezilen sensin. Ronaldo kim sen kim nasıl bir narsistlik bu 😂😂😂😂 sen hiçbir zaman gerçekten sevilip aşkı yaşayamayacaksın. Çünkü kendini parayla satan bir kadınsın.
Parası olan, zengin olan erkek parasını verir kullanır atar.
Ezik şey bana zengin erkek evlenmez dedin sana evlenmiş erkek gösterdim eziiikk
Onlar çocuk için evleniyor sonra da parasını verip yolluyor. Bu evlilik sayılmaz. Yine seninle de hiçbir erkek evlenmeyecek. Sadece uzun sevgililikler yaşayacaksın ama evlilikle devam etmeyecek. Eğer bu yorumlardaki gibiysen ilişkilerinde.
Hahahahh ezik abicim hadi devam et bay bay
Ezik şey gereksiz erkek seninle akıllı güzel hiçbir kadın evlenmeyecek. Ronaldonun zaten 3 çocuğu vardı mall. Ezik ezik ezilmeye devam et😍İt ürür kervan yürür
Boyle birini anında birakacaksin
Alma alınır mı öyle insana
Çok bişey istememiş sanki
Geriye ne kaldı sence?
Görmemiş gibi sanki bütün işini sana kitliyor seni sevdiğine emin misin?
böyle talepleri olan biriyle anına ayrılırım
Saraydan kız alma sen de
Kimse saraydan biri değil ve daha çok ekleyeceklerim var da neyse buraya yazmak istemiyorum.
Yok bu yalancı saraydan gelme yalancı prenses
Ay baneller valla bu ne
Sevgili bile olmam. Ne evlenmesi.
Ayrıl kanka seni seven para için sevmez
Bu kızdan hemen ayrılın
Başını alırım sadece
Ben senin yerinde olsam evlenmezdim.
Bundan sana eş olmaz
Seni kullanıyor
Almam
Ayrıl
Şaka yapıyor olmalı.