Evlenmeden önce ev ve araba isteyen bir sevgilim var. Siz alır mıydınız?

2.5 senelik sevgilim. Her buluşmamızda kendisinin evinin yakınlarına giderim. 2 saate yakın bir süre. Ve her buluşmada da hesabı hep ben öderim. Annesi ve babası istanbuldan ev almak istedik iş yerine uzak olur diye kendi evlerine yakın olan bir yerden bize ev aldirdilar. Bu süreçte çok kotu şeyler denildi. Paran yoksa evlenme ona göre kız bul mahallede bir sürü erkek var tarzında babası 14 gün müddet veriyorum evi aldınız aldiniz dedi. Sevgilim evi almamızdan sonra araba da istiyor ve bunu birlikte alalim dediğimde hayır sen alacaksin diyor. Sebebi De toplu taşıma kullanmak istemiyormuş. Tren vapur otobüs vs kullanmam diyor. Ev aldık babamin üstüne ev bu arada. Kirayı sen alacaksin diyor. Kendisinin annesi babası dibimizde ama benim babamlar 2 saat mesafede bu yüzden kalabilirler dedim 1 2 gün sonuçta yaşlı insanlar yok diyor ben istemiyorum bizde kimse kalmaz falan diyor. Mobilya istiyor, parkeler yeniletmek istiyor, ve daha nicesini istiyor. Düğün olursa da deniz manzarali bir yerde olsun istiyor. Siz benim yerimde olsanız bu insanla evlenir miydiniz? Ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kız arkadaşım açıklama yaptı. Onun açıklamasını sizle paylaşayım çok eksik detay var. Ev alma mevzusunda kendisinin babasıyla 3 hafta tanışıyorduk ve babama gelip 2 haftanız var dedi oysaki Nisana kadar ortalık durulsun alırsınız acelesi yok demişti kendisi. Ayrıca evleri kendilerine 3 km bize ise 55 km. Yakin değil diyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Herkese selam, her buluşmamizda evimizin yanina gelmezsin, sadece kiş aylarinda bu taraflarda avm cok oldugu icin gel derim yoksa seninle Anadolu Yakasinda bulusmuslugumuz da var. Annem babam ev istedi evet cunku ev sartti kiraya vereceginiz parayi ev alin orada oturun dediler kendi evlerine yakin ola isi daha sonra oldu sana ben UskudardanAtasehirden milyon tane ev attim ama bir tane bile begenmedin ayrica bizim eve yakin degil vesaitle gidip geliniyor farkindaysan. 14 gun muddet seyine gelelim
Evlenmeden önce ev ve araba isteyen bir sevgilim var. Siz alır mıydınız?