+1 yılEvli olduğun halde kocanı aldatmışsın. Aldattıktan sonra pişman olmanın hiçbir anlamı yok. Zaten yaptığın şeyin yanlış olduğunu biliyordun ve sonuçta pişman olacağın da ortada olan birşeydi. Eşine söylemelisin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl3 çocuk var diyorsun, eşine söylersen seni asla affetmez, en iyi ihtimalle boşanırsın...çocuklarada senin annelikten uzak ailesine ihanet edip aldatmış, aşağılık ahlaksız bir kadın olduğun söylenir ve tahminimce bir daha çocuklarda senin yüzüne bakmaz... kocana yaşatacağın acıyı geçtik diyelim üstüne o Çocuklara yaşatacağın büyük travmayıda düşün kimbilir ne yaralar açıcan... Aileleride hesaba kat... kendi ailen bile sana kollarını açmayacak ve ömür boyu yüzüne vurmasalarda belli edeceklerdir... O kelimeyi ise sana yakıştıracaklardır... Söylememen lazım ve kendi içinde ömür boyu bu pişmanlığı ve vicdan azabını çekip yaşaman ve tanrıdan af dilemen lazım... yok eğer ben duramam gene aldatırım diyorsan başka bir bahane bul veya şiddetli geçimsizlik yarat boşan daha iyi ama adamı bir daha aldatma... Yoksa sen bu travmaları yaşamaya ve yaşatmaya hazırmısın... Hazırsan ve bilmek hakkı diyorsan git söyle sana kolay gelsin...
00 Yorumla
Doğruyu söylemek cesaret ister
Yani her ne olacağını bilsen bile
İster söyle ister söyleme
Söylersen ne olacağını tahmin bile etme
Söylemezsen bir şey olmaz saklamış olursun ama 1 sene önce oldu demişsin söylememen daha iyi 1 sene olmuş söyleyip hayat, yuva mahvolabilir sana kalmış
Her şeyi göze alıyorsan söyle00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. Gerçekten pişmansan söyleme, vicdan azabı çeksen de onu çekmeye devam etmelisin. O artık ömür boyu yükündür. Şayet eşine söylersen o evlilik biter, çocuklar perişan olur. Evlilik bitmezse de evlilik olmaktan çıkar.
Bu sefer daha çok pişmanlıklar yaşarsın. Söyledikten sonraki pişmalığın ise dönüşü olmaz.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Hata yaptığının farkındaysan ve bir daha yapmayacağına eminsen söyleme. Çünkü ya evliliğiniz biter eğer evliliğin iyiyse olan çocuklarına olur. Ya da cinayetle sonuçlanabilir çünkü erkekler aldatılmayı kabullenemez. Eğer affetse bile sana saygısı biter, eve ve sana ilgisi biter. Kendin vicdan muhakemeni yap söylemek istersen de herşeyi göze alarak yap.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. Sen aldatarak evet hataların en affedilmezini yaptın pişmansın kabul belki bir daha yapmayacaksın kabul ama nolursa olsun bunun kararını vermek eşine düşer. Eşin seni affedene kadar yaşadığınız hiç bir an gerçek olmayacak hep bir kirli olacak.
En azından ben böyle düşünüyorum. Eşinin bilmeye hakkı var ve sende o ne karar verirse ona saygı duymalısın.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen cezalandırılmak mı istiyorsun. Sonucun neler doğuracağını bilmiyorsun. Pişmanlığın tövbeni gerektirir. Tövbe et sadık kal tövbene ve seviyorsan eşine. Tek taraflı pişmanlık duyup oluşacak sonuçlara çocuklarını sürükleme bazen ateş seni yakmalı ormanı değil.
Allah affetsin...10 Yorumla
+1 yılya ben sana ne diyim ki inşallah troll sün dür, sen zaten bittin kul hakkının affı yok zaten bari adamdan ayrıl da yaptıklarının kefareti olarak adama gerçek bir insanla hayatını sürdürme şansı ver çık git hayatından bütün bağları da kes.
00 YorumlaEşinin ve çocuklarının yüzüne bakmaya utanmalısın, Rabbim en büyük ateşlerde yaksın sizi, eşinizi ve çocuklarınızı da tez zamanda sizin gibi karaktersiz birinden kurtarsın inşallah, kısa sürede gerçek yüzünüzü görmeleri dileğiyle...
00 YorumlaHatanın farkına varıp pişman olup bidaha yapmayacağına söz verdiysen kendine söyleme eğer mutluysanız mutluluğunuzu bozma büyük bi hata yapmışsın eve ama belliki pişman olmuşsun eğer cidden pişman olup daha yapmayacaksan söyleme yok yine yaparsan söyle ve bitir ilişkini
13 Yorumla
Soran+1 yılBi sence önce oldu ve bidaha yapmadım şu an eşimle çok mutluyuz
Soran+1 yılKesin boşar beni çocuklarımda babasız kalır
Hayır.
Vazgeçtiyseniz, bir daha yapmayın.
Hatalar bizim için. Ben de çok defa evli hanımlarla birliktelik yaşadım, hepsi pişman oldu sonradan.02 Yorumla
Soran+1 yılEvlimisiniz
Zamanla kurtulucaksın. Bir hevese kapılıp bir hata yapmışsın. Yapacağın tek şey. Eşine ve çoçuklarına iyi davran. Kendini eskisi gibi onlara ada. Tövbeni et. Zamana bırak.
10 Yorumla
+1 yılBilmek tabii ki de hakkı. Onun sizi aldattığını ve sakladığını düşünün; hoşunuza gider miydi? Ne olursa olsun, böyle bir şeyi bilmek karşı tarafın hakkı.
01 Yorumla- +1 yıl
Anlamıyorum, bu soruya yorum yapan çoğu kişi söyleme demiş ama kendileri aynı şeyi yaşasa öyle düşünmezler. Bu hayatta kadınlar da dahil kimseye güvenilmez.
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. canım mısın?
Bunu eşine soylemek onu mutlu mu edecek sence!!!
Asla söyleme. Pismansan bir daha yapma. Kendine çeki düzen ver ve koçanı mutlu etmek için elinden geleni yap.10 Yorumlasakın eşine bunu söyleme kim de derse desin takma dikkate alma benim dediğimi dikkate al sadece çok öncede bir kadın bir peygambere demiş ki kızım zina yaptı ama şimdi çok pişman onu evlendiriyorum evlendirdiğim kişi bunu bilmeli mi? peygamber de demiş ki eğer kızın pişmansa tövbe etsin bir daha tekrarlamamak kaydıyla temiz bir kız gibi evlendir kızını... eğer sende gerçekten pişmansan tövbe et eşine sakın söyleme SAKIN SÖYLEME SAKIN !
10 YorumlaSöyleme, durduk yere alevlendirir bu ilişkinizi. Sen vicdan muhasebesi yapıp kafanda bitirdiysen ve beraat ettiysen Allah'a sığın ve unutmaya çalış.
13 Yorumla
Soran+1 yılBilmek onun hakkı değil mi
+1 yılEğer gerçekten pişmansan söyleme, güveni sarsılırsa sana eskisi gibi olmaz araya soğukluk girer belkide ayrılır.
12 Yorumla
- +1 yıl
Tabiki hakkı ama ortada üç çocuk var o sebeple bilmesinin uygun olmadığını düşünüyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı. 3 çocukla böyle fanteziler yapıp pişman olcağını düşünmedin mi hiç
11 Yorumla
Soran+1 yılBi anlık hatayıdı bi kere oldu sadece
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın söyleme pişmansın sus otur aşagı kimseye anlatma Allah'a sığın. O günah senin Allah affetsin eşine yansıtma
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDeğil senin hatan günahın onu ilgilendirmez
Soran+1 yılOnunda günahına girdim ben
Cevap sahibi+1 yılOndan mühim 3 çocuğun var onların hayatını mahvedemezsin
Soran+1 yılEvet çocuklarımın hayatını da mahvetmiş olurum
Bence söyler senin 3 çocuğunla beraber senin kapı dışarı eder söyleme içinde sır olarak sakla
119 Yorumla
Soran+1 yılSaklayamıyorum
Soran+1 yılOna yaptığım hata ne olacak
Soran+1 yılSöylesem daha iyi
Soran+1 yılİyi söyleme diyorsun güzel diyorsun da bu ona yaptığım ne olacak 1 yıldır bunu bilmeden benle birlikte oluyor bu ona haksızlık değil mi
Soran+1 yıl1 yıldır adamı kandırıyorum
Soran+1 yılAhirette öğrenmeyecek mi
Soran+1 yılHayır daha söylemedim
- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılsaçmalama vicdan yapıp söylersen kendini kapı önünde bulursun
her insanın ufak tefek sırları olabilir10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 876 cevap paylaştı. Hiçbir sır gizli kalmaz. Söylersen yuvandan olursun belki, söylemezsen o şeytan sana buda yaptiri o hatayi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılbence söyle sis evlenince ahitlestiniz sen ahde ihanet etmişsin söylemesin ya da gereğini yapıp ayrılmalisin
00 Yorumla Hayır söyleme.
Seni iyi hissettirecekse Allah'tan af dile, tövbe et
Tekrarlama.12 Yorumla
Soran+1 yılTekrarlamadım bilmek onun hakkı değil
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. pişmansan ve çocuklar eşinizdense tövbeni et ve gizle.çocukların hayatını bitirme.
12 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki çocuklar eşimden
Söylersen işler boka sarar. En iyisi tövbe edip hayatina devam et
10 Yorumla20 den fazla evli kadınla ilişkim oldu pişman olan çıkmadı atma pişman falan değilsin
00 YorumlaAldatan bir daha yapar derler hep. O anı, o hazzı ve çekimi tekrar yakalarsan yapar mısın?
00 Yorumla
+1 yılTekrar aldatma düşüncen yoksa söyleme 3 çocuğa yazık
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Söylersen ben eşin olsam seni direk bosarim en iyi haliyle
00 YorumlaSöyleme pişmanlığını cezan olarak kabul edip çocuklarına iyi bak yeter!
10 Yorumla
+1 yılbence halen aldatma duygusu ve isteği var sende çünkü seks hayatın güzel değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Soyleme adamada yazik. Pismansan soyleme bosuna bi faydasi yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Söyle tabiki o da bilsin yaşadığın vicdan azabını...
00 Yorumla
+1 yılöncelikler kişisel gelişim kitapları pdf indir oku ve benim annemde yapmıştı ama onu seviyorum mecbur kalmıştı o tabi babamla kawgaliydi ama lütfen sizde yani yapmayın
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnen bidaha yaptı mı
Gizli Üye(25-29)+1 yılPismansan tövbe et asla yapma birdaha söyleme bence g
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok şey değişir ve bazı adamlar buna tahammül edemez bozar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöylersen sonu felaket. Söylemezsen ve eşin bunu öğrenirse sonun yine felaket.
Her tarafı pis değnek seninki00 Yorumla
+1 yılsöylemeden boşanmalısınız..
aksi takdir de çocuklarınızı dahi göremezsiniz..00 Yorumla
+1 yılSakın oyle bisey yapma derim hayatinin en buyuk yanlisini yaparsin bence senin bitis noktan bile olur an dedim sana han eyer adamla bir iliski yasamaissan oda var iyi dusun cevabini bekliyorum
00 YorumlaVicdan azabı çekiceksen niye yaptın ki söyleme bana olan saygısı bitsin diyosan şöyle
07 Yorumla
Soran+1 yılBen ona büyük bi kötülük ettim
Soran+1 yılNe diyorsun ya ne erkeği ne kadını
+1 yılSöyleme icem ama eşinin aklını okuyamam belki oda istiyodur öyle bişey :)
00 YorumlaAllahtan samimi tövbe et, ve bunu içinde sakla, yuvanı kurtar
10 Yorumla
+1 yılSöyleme sende unut gitsin
12 Yorumla
Soran+1 yılUnutamıyorum bilmek onun hakkı
- +1 yıl
Bu ne işe yarayacak herşeyi daha kötü yapmaktan başka
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılSöylersen kötü olmaz mı
02 Yorumla
- +1 yıl
Valla hakka bakarsan verdiğin gün onun koynuna girmicektin bidaha
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Affedebileceğini düşünüyorsan söyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Susmak bazen iyidir. Tekrarlama yeter
10 Yorumla
+1 yılBence söylemelisin. Anlayışla karşılar belki.
00 Yorumla
+1 yılNe için böyle birşeye ihtiyaç duydun.
00 YorumlaManganmışım sen bi daha yapma kapat mevzuyu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılPeki eşin seni aldattımı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılyil donumunu mu kutlamak istiyorsun
00 Yorumla Dur tahmin edeyim şeytana uydun dimi.
00 Yorumla
+1 yılhanımefendi olan olmuş... bence artık söylemeyin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sacmalama gecmis kapanmis
10 Yorumla
+1 yılSöylersen kapıya konulursun neden aldattın
00 Yorumla
+1 yılŞöyle bilmeye hakkı var
00 YorumlaSöylemelisin
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSakın öyle bişey yapma
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır saçmalama ne söylemesi
13 Yorumla
- +1 yıl
Sakın sakın söyleme bidaha yapma olur biter
Soran+1 yılBen ona büyük bi kötülük ettim bilmek onun hakkı
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşın kaç kiminle aldattın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöylesen rahatlamazsın rahatlasan tekrarlarsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Bazı şeylerin olduğu yerde kalması gerekir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılbence söyleme yazık çocuklara
10 Yorumla Bütün kadınlar aldatıyor boş ver çocuklar kimden
15 Yorumla
Soran+1 yılEşimden
Soran+1 yılÇocuklar eşimden
Soran+1 yılEvet
- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı