Erken evlendiğim için pişmanım sizce yanlış mı yaptım?

Ben 22 yaşındayım eylülde evlendim. Bir kaçış yolu olarak gördüm açıkçası. Doğruyu söylemek gerekirse eşimin ve ailemin maddi durumu çok çok fazla iyi. Herşeyi var yakışıklı da. Kendine bakıyorda ondan yana hiçbir sıkıntı yok. Kalbi çok temiz biri. Onu seviyorum ama dediğim gibi aşık olmadım. Benim herşeyim çok aceleye geldi. Arkadaşlarıma anlattığımda herşeyin var mal mısın sen allahtan belanı mı istiyorsun diyorlar. Ama öyle değil son zamanlarda duygusal bir boşluk içindeyim. Ailemi özlüyorum eski kız halimi hiçbişeyim yoktu belki ama yinede güzeldi. Kendi kendime düşünüyorum bütün bunlara ne gerek vardı diye. Aslında biraz daha bekleseydim belki şimdi böyle olmazdım. İlk zamanlar geziyordum tozuyordum alışverişlere çıkıp bir dünya şey alıyordum seyehat ediyorduk yurt içi yurt dışı. Şimdi hala öyle ama hevesim kalmadı. Ben resmen Köyümü Mardini bile özledim. Olan oldu artık nasıl düzelirim?
Güncellemeler
+1 yıl
eşimin ve ailesinin* olacak o
yani artık lüks de sıkmaya başladı hiçbişey zevk vermiyor varlık içinde yokluk çekiyorum. İstanbul'da en iyi yerlerde sosyetelerle de olsam mahalle kızı olduğum zamanları özlüyorum
Erken evlendiğim için pişmanım sizce yanlış mı yaptım?