....ağlıyorumhayatımda tanıdığım enn iyi insan olabilir 2 yıldır konuşmuyorduk ama birbirimiz hakkında her şeyi hatırlıyoruz hakkımda hala böyle düşünmesine çok sevindim, ama ilk başta asla karşılaşmayacağız bile yazısı canımı acıttı. mesajları yorumlar mısınız beynim çalışmıyor da
böyle düşünüyosan gecenin 4ünde neden arayıp gitar çalıyosum neden konuşuyosun dedim ondan sonra en alttakileri yazdı ama üzüldğm öyle demesine, daha önce eski sevgilisi için her hafta antalyaya gittiğini söylemişti
ilişkimiz olmadı ki iki yıl önce çok yakın arkadaştık sabah 8-9 a kadar oyuna giriyoduk karantinada bütün günüm onunla geçiyodu, sonra bi şey oldu küstü şimdi ben adım attım tekrar başladık konuşmaya hiç flört gibi bi şey olmadı ama ihtimal bile vermemesi çok saçma
Ya ilişkiniz olmadığını zaten anladım da uzak mesafe ilişkisine malzeme olmak istemiyor arkadaş işte. Sana karşı boş değil sanırım ama şimdiden reddetmiş.
ama senin için sadece WhatsApp konuşmasıyım beni niye bu kadar önemsiyosun diyo:(( güzel şeyler duymak için mi söyledi yoksa o da mı öyle düşünüyo anlamadım://
ilişkimiz olmadı ki hiç yakın arkadaştık beni yanlış anlayıp küsmüştü şimdi yeniden konuşmaya başladık, ama arkadaş olarak da değer veriyo olabilir öyle biri çünkü (karşılaşmayız diyo çünkü o Ankara'da ben İstanbul
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hemen yorumlucam ikinizin adı hangi harflerle başlıyordu ve burçlarınız neydi
ironi mi yapıyosun gerçek mi
Ciddiyim
benim ismim S ile onunki Y ile başlıyo burcum oğlak ama onunkini bilmiyorum bi bakıyım
ikizlermiş burcu
bende baya seviyor seni kıyamik
arkadaş olarak değer veriyo da olabilir anlayamıyorum hangi amçl yazdığını dün de seni seviyordum çünkü dedi bi anda kaldım öyle:/
Agaaa... Seviyor gibi. Üzdü lan.
niye hiç karşılaşmayız bile diyo ozmn kalbim ağrıyo
Harbi onu neden demiş ben de anlamadım.
böyle düşünüyosan gecenin 4ünde neden arayıp gitar çalıyosum neden konuşuyosun dedim ondan sonra en alttakileri yazdı ama üzüldğm öyle demesine, daha önce eski sevgilisi için her hafta antalyaya gittiğini söylemişti
Siz aynı şehirde misiniz, neredesiniz
ben istanbuldayım o Ankara'da ama şu an konyada okuyo
Ha şimdi anladım. Uzak mesafe ilişkisinden yorulmuş arkadaş. Ondan istemiyor olabilir
ilişkimiz olmadı ki iki yıl önce çok yakın arkadaştık sabah 8-9 a kadar oyuna giriyoduk karantinada bütün günüm onunla geçiyodu, sonra bi şey oldu küstü şimdi ben adım attım tekrar başladık konuşmaya hiç flört gibi bi şey olmadı ama ihtimal bile vermemesi çok saçma
Ya ilişkiniz olmadığını zaten anladım da uzak mesafe ilişkisine malzeme olmak istemiyor arkadaş işte. Sana karşı boş değil sanırım ama şimdiden reddetmiş.
:((((
Keşmiş olsun
bilmiyorum ya fikrini değiştiririm ben lsöxpsmxbğş
Hahshshah hadi bakalım.
teşekkür ederim yorumların için ilerde de ne olur bilmiyorum artık
Rica ederim. Umarım hayırlısı olur. Mok gibi bi ilişki yaşamaktansa hiç başlamaması daha iyidir. Olmazsa öyle düşün.
Çok seviyor bence 🥺❤️
ama senin için sadece WhatsApp konuşmasıyım beni niye bu kadar önemsiyosun diyo:(( güzel şeyler duymak için mi söyledi yoksa o da mı öyle düşünüyo anlamadım://
Büyük ihtimalle ona aslında sadece WhatsApp konuşması olmadığını söylemeni istiyor
ilk başta sorunca şaşırdım böyle mi düşünüyosun cidden falan dedim onun en alttaki ssde yazdığı gibi sebepleri yazmadım bugun yazsam saçma mı olur
Saçma olmaz en azından kendini açılamış olursun
ben de öyle düşünmüştüm teşekkür ederim yardımın için♥️♥️
Rica ederim ❤️
Kaç yaşındasınız?
ben 19 o 21
Seviyorr 🥺🥺
aşık mı arkadaş olarak mı anlayamıyorum
Amlamicak ne var be çocuk seviyor ciddi ciddi. Önceden kötü bi ilişkiyi olduysa korkuyor olabilir. Ondan bir daha karşılaşamayız demiş olabilir 😪
ilişkimiz olmadı ki hiç yakın arkadaştık beni yanlış anlayıp küsmüştü şimdi yeniden konuşmaya başladık, ama arkadaş olarak da değer veriyo olabilir öyle biri çünkü (karşılaşmayız diyo çünkü o Ankara'da ben İstanbul
Arkadas olarak da veriyor olabilir ama devam ettirebilirsiniz. Aranızda mesafe varmış ya aşık olduysa ve daha fazla tutulmak istemiyorsa
Hayır