Ben de bunaltılmaya gelemem. Bunun sevmekle ya da sevmemekle ilgisi yok. Hayatımda biri de olsa nefes alacağım, ara sıra kafamı dinleyebileceğim küçük alanlarım ve zamanlarım olsun isterim ki senin sevgilin de muhtemelen tam olarak böyle. Çok fazla üstüne gidersen bir süre sonra senden uzaklaşmaya başlayacak. Normal olarak sevgisi de azalacak. Bunu yapma. İlginin de bir dozu olmalı, aşırısı karşı tarafı sıkar.
Valla eğer sevgi böyle bi şeyse kimse beni sevmesin lütfen. Bu nasıl bir konuşma tarzıdır Allah aşkına. Kusura bakma da neden daha hayatına beş gündür aldığın bir insanın seninle böyle konuşmasına müsade ediyorsun ki? Yol ver gitsin işte. Ayrıca şimdiden böyleyse ben bir ayı tamamladığınızda düşünemiyorum halinizi 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Yol vermek yanlışta sana bu uslupta konuşmasına müsade etme uyar bu şekilde olacaksa yürümez bu ilişki de zaten niyetini belli eder hemen seviyorsa sorunun düzelir sevmiyorsa da anlaşmalı bi ayrılık olur ama asla alıştırma saygı çerçeveni koru
Yani senden hoşlanıyor ama sevdiğine emin değilim bir de seviyor dahi olsa sanki bir ilişkiyi yaşama şekilleriniz farklı. Eğer ki 5. Günde yani ilişkinin en heyecanlı zamanlarında böyleyse bence yol yakınken sen vazgeç bu ilişkiden emin ol kayıpta olmayacaksın sinir krizi geçirdiğin geceler olmaz en azından
Yahu sorguladığın şeye bak... Seni seviyorsa ne değişecek? Seninle bu şekilde konuşan birisini hayatında mı tutacaksın? Sevdiğine karşı böyle konuşan birisinin sevgisi batsın... Seninle böyle konuştuğu için terkedeceğin yerde, acaba seviyor mudur diyorsun. İlk işin ayrılmak olmalı.
Dur tahmin edeyim karşıdaki çocuk kesin yengeç burcu ondan sonra yaş olarak kesin senden biraz büyük daha sonra sen kesin seviyorum dedin ilk önce sana kesin inanmadı daha sonra inanmaya başlayınca böyle davranmaya başladı anlamsız bir şekilde nasılsın diyorsun diyor ki beni daraltma beni bıraksal beni diyor sana ne olacağını söyliyim mi birkaç gün sonra büyük bir kavga edeceksiniz ve hepten senle iletişimini kesicek bu senaryo bana çok tanıdık geldi Allah Allah tuhaf
Ne kadar saygısız ve ucuz bir insanmış.. Hâlâ iletişime devam edip, beklentiye girmene inanmak çok güç.. Bu tür insanlar ne değeri hak ediyor ne de sevgiyi.. Kendine saygın olsun biraz.
Verdiğin değeri haketmeyen birine yapabileceğin en büyük iyilik, o değeri verdiğin gibi geri almaktır.. Eğer geri almamakta diretiyorsan bunun adı da ahmaklıktır..
Lann oğlum diyerek ve böyle bir tepki veren kişi sevmiyordur nett! Seven insan sevdiğine böyle horr davranır mıı? Ben bu muameleye 5 dk dan fazla katlanamam! Herkesin bir kalbi, gururu onuru var, insan olarak bile saygısı yokmuş belli ki “ODUN”!!!
Gerçekten bu tipleri nasıl sevebiliyorsunuz? 😕 Şu üsluba bak öncelikle, lanlı lunlu, oğlumlu, bilmem neyini çıkartmaz falan… Kullandığı kelimeler ne kadar da kişiliğini ortaya koyar tarzda. Böyle bir insan seni sevmiş olsa bile, sana ne verebilir ki, ya da ne katabilir? Saygı yoksa, sevgiden bahsetmek çok uzak geliyor bana. Ki zaten hiç de değer veriyor gibi ya da seviyor gibi bir tavrı yok. Değerinizi siz belirlersiniz. Sizleri değersizleştirenlerden uzak durun derim ben naçizane fikrimce…
Ohhhhhhhhhhhhhhjhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh buldun yakışıklıyi beş gündür sevgili ol bakalım ben sana çıkma teklif etsem sen kimsin be hoduk aynadan haberin yok mu el aynası vereyim kullan gottumun ikizi dersin reddedersin beni kendine mi layık gördün diyip hayata küser topukları kıçına vura vura vura vura kaçarsın çünkü çirkinim boyum kısa diye beni kimse sevmez anca olbot bor gon sononde olor diye nasihat verir oysa ki bu yaptıkları trilyon kazanan birinin asgari ücretliyi teselli etmesi gibidir
Tipsizim diye böyle diyosunuz dimi yakışıklı olsam ohhhhhhhhhhhhhhjhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh seni her gün görmek istiyoruz yakışıklı aslanım döşü kıllı kociş adayım derdiniz bilmiyo muyum sanki
@Saraaltin90 akran zorbalığı nedeniyle psikoloğa gittim yeni mezun genç bayandı bana kız arkadaşın varmıyı sordu cevap vermedim neden sordunuz dedim öylesine sordum dedi yok deseydim hahaha senin gibi tipsizi kim napsin zaten ön görülerimde yanılmadım diyecekti uzman bile olsanız siz kadınlar bana karşı aynısınız
Bunu ben döverim ya ülkeyi terk etsin i, t herif sana tecrübelerime rağmen şunu söyliyeyim bu çocuk seni sevmiyor gram sevmiyor senden alıcağını alıcak gidicek bide senle video çeker Twitter a koyar anana babana da göstercem der seni tehtid dahi eder benden demesi al sana başına gelebilecek olayları max. 1 yıl içinde olacakları yazdım iyi düşün. beni buradaki adamlara benzetme sözümü dinle pişman olmazsın bu adam canı sıkılınca yazıyor sana sen fazla ilgili iyi bi kızsın hep temiz kal böyle i, tlerin oyuncağı olma ileride evleniceğinde aynı yerde yaşıyorsanız başına bela olur en kötü ihtimalle Anadolu çevresinde yaşıyorsan genellikle arkadaş arasında istemeye gitçem şu şu kızı der seninle evlenecek olan başka oğlan çocu oda der şimdi ki berke o benim elimden geçti der orada ya kavga çıkar ya da adam seni istemeye gelmez belki lafa bakar geleceğini yakma sonra çok pişman olursun hemen ayrıl. geçen güzel olsun😉🌹💪🏻
Valla bunaldığımda ben de nezaket kurallarını takmam. Seven darlar ne ayrıca ya. Sevgili olunca insanlar size görünmez zincirlerle bağlanıyor falan mı sanıyosunuz. Öyle bir şey yok.
Siz beş günlük iken böyle iseniz, ileride kim bilir nasıl olursunuz? Karşı taraf sevmiyor seni belli zaten. Davranışlara bak ya, bence sen buna yol ver. Bu ilişkiden bir cacık olmaz.
Gereksiz bir racon kesme var ve sevgili olduğunuzu bilmesem arkadaş falan sanardım. Sevgili olalı 5 gün olmuş ve bu vaziyettesiniz, ileriyi düşünemiyorum.
Yemin ederim varya bok arama dedektörü icat edilse önce bayanlar alır çünkü günlük buldukları tamam az geliyor ulan adamin adi berke yasida en fazla ya 20 ya da 22 ne bekliyosunuz neee. Sen inaniyormusun gercekten daha gtünü yıkamadan macırt mucurt bokla gezen birinden sadakatli bir iliski yürütüleceğine yav bırakin allah askina
Birini nasıl alıştırırsan öyle gider alıştırmakta bi yana ilişkide saygı olmalı ben sevdiğime darlasada bu şekilde konuşamam ama uyarırım güzelce aslında uyaracakta bir şey yok bi kız neden darlar ilgi görmek için ilişkinin yılı günü farketmez cilveleşmek ister konuşmak ilgi görmek ilgi göstermek ister bakın darlıyorsun kelimesi çok farklı işi olsa işim var yazar ama darlıyorsun dediğinde konuşmak istemiyor demektir. Bu ilişkide saygısızlık hat safhada olur ve biter ve mantıklı olanda budur saygı göremiyorsan zorlamayacaksın ipleri erken keseceksin belki hatasından döner dönmezse de kendi kaybeder ilişkim bitti diye de üzülmem bir ömür köle gibi saygı görmemektense bi kaç gün canımı sıkarım. Kendi görüşüm bu şekilde farklı düşünenlere saygım sonsuz ve sana da böyle düşün veya yap demiyorum senin ilişkin senin kararların.
Bir insanın diğerini darlamasının nedeni muhtaçlığıdır, sevgisi değil. Darlamaya devam edersen terk edilirsin. Seviyorum da yapıyorum bahaneleri ile ancak kendini kandırıp avutmaya çalışabilirsin. Başka kimse bu bahanaleri yemez.
Ayrıca darlayan insan sevmiyordur. İnsan gerçekten sevdiğine nefes alacak alan bırakır. Darlayan insanlar, sadece kendi istek ve ihtiyaçlarına odaklanmış, karşı tarafın istek ve ihtiyaçlarını zerre umursamayan, bencil insanlardır.
Bence sen onun ne konuda olursa olsun üzerine gitme mesela beni neden aramıyorsun neden mesaj yazmıyorsun gibi şeyler deme seveceği varsada vazgeçer kool ol mesafeni koru seviyeli ol sabır gerekiyor ona 40 yıllık sevgilin gibi davranma daha 5 gün olmuş burada bu soruyu sormandan bile belli sabırsızlığın
Sevgisi yalan, bırakmazsan ilerde çok başını ağrıtacak.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Seven insan sürekli darlamanı ister emin olabilirsin. Bide 5 günlük sevgiliyiz diyorsun. Daha cicim zamanlarınız. Bu zamanlarda tatlı tatlı konuşmanız, birbirinize daha çok zaman ayırmanız gerekir. Bence böyle konuşan biri hem sevmiyordur hemde ciddi düşünmüyordur.
Şizofrensiniz. Karşı taraf sana erkek kavgasındaymış gibi konuşuyor, sen garipsemiyorsun, ayrıca kötü davrandığını da kabul etmiyor, idrak edemiyorsun, üstüne adam sana dalaman deyince, seven insan darlar diyorsun, ikiniz de şizofrensiniz.
Saçma davranmissin seven darlar ne ya darlar demek boğar sıkar nefes aldırmaz demek bir gururun olsin ya sen de ne rahatsın adamın etmediği laf kalmadı sen maşallah buna böyleyse darladigin konusunda emin oldum şu an
Daha iliski basinda boyleyse bu yurumez soyleyim sen sevgili oldugunuzu saniyosunuz. Yol ver boylr yspip kiracaksa hevesini kursaginda birakacaksa uzak dursun iki kelime edip darlayamiyosan sapkasini alsin nerde ne istiyosa onu yapsin seni haketmiyor
Lan oğlum diye konuşma tarzına sahip birisin ne kadar güven verir ne kadar sahiplenir inan bilmiyorum. Seven insan merak eder, sahiplenir, kıskanır, merak ettiği herşeyi sorabilir, anlamak ister, konuşmak ister, zaman ayırmak ister.
Bu nasıl konuşma üslubu yaa 🤦🏻♀️ Tilt oldum şu an... Sen onunla güzel bir şekilde konuşmaya çalıştıkça neden öyle davrandığını sordukça hâlâ aynı üslubuna devam ediyor... Kendini ezdirme... Ve üzgünüm ama bence sevmiyor...
Seni olduğun gibi sevmiyorsa yol ver gitsin ilişkinin başında bunu yapıyorsa daha sonra hiç katlanmaz seven kadın kıskanır şimdiki erkekler fazla özgürlükçü
Seven darlarmis yok oyle bir sey cok yanli bir dusunce. karsindakini ne kadar cok darlarsan o kadar cabuk kaybedersin. sevgini ilgini hep yeteri kadar gostereceksin fazla ilgi sevgi vermeyeceksin
Genel olarak konusuyorum yanlış anlama Bakın kızlar Iyi erkekleri nazınız ile kaçırıyorsunuz Sonra bir abaza gelip Nazınizi çekip amacına ulaşıp çekip gidiyor
Asla sevmiyor lan, oglum bunlar nasıl laflar saygısız neden böyle şeyler söylemesine izin veriyorsun böyle biriyle olmaz bir an önce ya düzgünce konuş belki düzelir olmuyorsada ayrıl
Fazla ilgi gösterme az alttan al 5 gunluksunuz daha çocuğun gözünü korkutma tamam hoslanirsin seversin ama herşeyin bı zamani var sevginin de ilginin de abartmış olabilirsin biraz
Hayır sevmiyordur gayet açık. Sevgi olmadığı gibi saygı da yok. Konuşma şekli berbat. Bence gerçekten daha fazla konuşup vaktini böyle bir insana harcama
neden bu kadar darlıyorsun? tamam bu da öküzce karşılık vermiş ama darlama sevgili olmak pranga takmak değildir ayrıca her duygu haddi aşarsa zıttına dönüşür yani bu kadar boğma sıkma
bence bu arkadaşa yolu ver bi ilişkide saygı olması lazım bu sevse ne olur sevmese ne olur sende ona çok ilgi çok değer verirsen o seni bırakır o yüzden hiç yazma ona bak köpek gibi nasıl geliyor peşinden erkeklere fazla değer fazla ilgiyi bırakın artık her şey daha güzel olcak derken iyice bok ediyorsunuz farkında değilsiniz
Kötü davranmadıgını söylediği hali buysa kötü davrandıgı halini düsünebiliyor musun? Hayır ben anlamıyorum böyle insanlarla sevgililiğe devam edip bir de evleniyorsunuz. Sonra haberlerde "kadın cinayetleri". Biraz kendi değerinizin farkına varın Allah aşkına ya. Seni annen baban bu yaşa kadar neden o kadar zorlukla büyuttu. kendini bilmez bir erkegin sana kötü sözler söylemesi için mi? Sevgililik bu degil. Engel at gec buna haddini bilsin
Sen biraz yerlere bakarak yürü belki gururunu bulursun. Ablacım aşk meşk geçici bunlar saygısı olmayanı hayatınızdan çıkarın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Vay arkadaş konuşma şekline bak. Ben sevgilimle tartışırken bile en naif kelimeleri seçiyordum kırmamak için. Yine de makbule geçmiyordu, geçmedi ayrıldık. Demekki sevmeyen, ayrılmak isteyen her türlü bahane buluyor.