Eski sevgilim beni tehdit etti. Amacı ne bunun?

bu benim 2 senelik arkadasımdı sonra birbirimizi sevdigimizi fark ettik her neyse bi iliski basladi. Bu bana iliski baslarinda bagirip aglatiyodu ufacık şeylerden insanların yanında bile bagiriyordu sonrasında isler garipleşti sırf istedigini yapmadi diye bi insanı özel bilgileri ile tehdit etti. Ve benim yakın arkadasıma bi anda sövdü benim allahıma sövüp duruyordu sinirlendikce bagiriyodu zaten annesı uyarmıs kıza bagirip durma falan diye
ona ailemden siddet gördügmü söylemiştim eskiden bna bi özgecan daha vermicez kades indir falan diyip güldü sonra aglicak mısın babandan vurdum dıye falan diyip güldü
sonra isler iyice sarpa sardi ayrilmak istedigimi söyledigimde hosuma gitmeyen bır seyi arkadaslarına atmakla benı tehdit edip özür dilerim de seni seviyorum de falan dedi dedirtti bana
yaptiginin cok onur kırıcı oldugunu soyledim sonra şaka yaptım falan dedi ne tehditi dedi bende ona hakaret ettim bunu yapmadan önce yalan yok cünkü artik cok doluyordum ama max slk m- al falan
neyse bu bana soz vermisti bana zarar vermeyeceigne dair ayrilmak istedigim zaman sevgili olmazsak sözümü tutmama gerek yok falan demisti
arkadasıma küfür ettigi zaman da ayrilmak istedim uzatma senın icin iyi olmaz falan dedi bana
bi kavgamızda numaramı degistirecegimi söyledim ve bana arkadaslarımı biliyosun benim avcumun icindesin pesini bırakmam falan dedi
sonunda bi sekilde ayrildim ama sonrasında bazı şeyler duydum baska kızı göstermis arkadaslarına benle sevgili olmadan hemen önce buna kin kusup engelledim
ben bunu yakın arkadasımdan öğrenmiştim bunun yakın arkadası ile de benim yakın arkadasım sevgili. yani kızdan ogrendigimi gidip arkadasına söylerse araları bozulurdu ve arkadasımla aram bozulurdu
eski sevgilim bunu ble ble sordu yalanladılar ve beni yalancı ilan edip'' kameranı aç kendini camdan at intihar et hadi'' dedi sonra iste ben agladim
''sana acımıcam bu olay burada kapanmıcak haberın olsun'' falan dediben cok kötü oldum sonra arkadasimla aramı bozdu söz vermesine ragmen ve bana igrenc davrandı iste laf arasında sl k mısın dedim buna bagirdi bana düzgün konus her seyine söverim simdi diye bende korktum ozur diledim aferin boyle devam edebilirsin smdi falan dedi ben konusamadım cok kotu oldum neyse sonrasında bnim yalan söylemedigim ortaya cikti bana buna ragmen asik olmasaydın seni sevdigimi mi düsündün dedi ben 2 saat agladim o da duydu bana teselli verdi önce iste üzülme git yüzünü yıka sevdim falan dedı baya teselli etmeye calisti ama ben 2 saat susmdım
neyse ertesi gün ben numaramı falan degismeyi düsündüm bunu da engelledim her yerden arkadasımın numarasını silsin diye aradim arkadasımı da tehdit etti dusunsene seni gece 6 da amerikadan ariorum falan diye zor ikna ettik sildirdik bana kaparken sen zırlagın tekisin dedi ne alaka dedim ses kayıtlarını attirma simdi bana dedi ben aglarken teselli verir gibi yapip ses kaydı almıs ya arkadasıma da arkamdan dalga gecmıs cok eziik hissediyorum napacagim ben icim cok burkuk hala spodan takip ediyo amacı ne
Eski sevgilim beni tehdit etti. Amacı ne bunun?