Çocum ben erkeğim, gittiğim her yerde dikkat çeken biriyim, istemediğim halde. Tüm hemcinslerim bana düşman. Benimle yarış halindeler ve Türkleri bırak yabancı kadınlar sırnaşıyor o derece. Yine de kendimi yakışıklı bulmam çünkü ben farklıyım sadece abartmanın manası yok. Kadınların çoğu da artık birbirine benziyor ondan popolarını açma yarışındalar, çünkü bir farklılık yok. Aslında farklı olan benim gibi adamlar ama onlar da kendilerini abartmayı sevmiyorlar
kendini abartmak değil mesela kendini aşagiliyor kendini çirkin varlık gormelerini anlamıyorum kızlar neden bu şekilde kendini bu modun içine sürüklüyor
Neden biliyo musun? İnsanlar mutsuz. Ruhun beslenmesi gerekir önce. Ruhu besleyecek şey sevmek, sevilmek ve güzel yaşantılar katmaktır zamana. İnsanlar birbirine güvenmiyor bırak sevmeyi? Herkes çıkarcı herkes sırtından vuruyor birbirini. İnsanların 2 değil 4 yüzü var artık. Mutsuz bir ruh kendini güzel göremez.
Sevilmemek değer görmemek hiçbir ilişkisi adam akıllı yolunda gitmeyince ben çirkinim diyosun mutsuz olduğunuz ve sevgi görmediğiniz ilişkiler öyle hissettirir. Kimi de öyle hisseder ki sevildiğini mutlu olur. Mutlu insan da güzel insandır
Güven eksikliği, güvensizliğin empoze edilmesi, çevreden duydukları, özellikle ergenlik dönemi tramvaları.. En çok çevre suçlu bunda. Halbuki her kadın güzeldir…
sitede çok fazla görüyorum kendini çok çirkin gördüğünü söyleyen kadınları gerçekten çok haklısınız her kadın güzeldir ve özeldir ama kim ne derse desin bu fikirleri değişmiyor çirkin buluyorlar kendilerini
beni beğenip begenmemesinden bahsetmiyorum KS de sürekli görüyorum çok çirkinim vs vs diyenleri kendini zerre beğenmeyen bir sueu kadın kompleksi var ve özgüven sıfır bunların sebebini merak ettim
bende muşluyum ondan sordum evet güzellik nedir dimi ama sitede çoğu kadın guzelken kendini çirkin görmesine anlam veremiyorum halbuki bütün kadınlar güzeldir