5 Yıldır platoniğim ona nasıl açılırım?

Merhaba değerli dostlarım. Benim kardeşim dediğim bir dostum var. İşte ben kardeşim dediğim insanın kardeşine aşığım. Ben bu kızı çok seviyorum fakat dostuma ayıp olmasın diye hep bu duyguyu içime attım fakat aklımın uçsuz bucaksız kanyonları bile bu su damlası kadar küçük düşünceleri içime atmaktan doldu. Her düşüncem bu kız oldu. Ben öyle ortamcı, sürekli kızlarla görüşen bir adam değilim. Öyle ki instagramda falan açık saçık kız fotoğrafı gördüğümde bile bakmadan geçerimm. Kim geçer ki bunları? yani sizin karşınıza çıksa bi göz atar geçersiniz. Ama ben utanıyorum arkadaş! sırf bu kız yüzünden ya beni böyle görürse veya ben onu o kadar severken başka kızlara bakıyorum düşüncesi geçiyor aklımdan. böyle saçma sapan bir çok durum söz konusu. Sırf bu kız yüzünden hayatımda dinlemediğim şarkıları dinliyorum. Ortamlarda sık denk geliriz fakat ben onun için 3. kişiyim. Hani ortamlarda ortak arkadaşınız var da o yüzden ikinizde buradasınız gibi. Ben bu kıza artık açılmak istiyorum çünkü benim hayatım olumsuz etkileniyor. Sizce ne yapmalıyım? Böyle bir anısı olan nasıl deneyimler edindiğini ve nasıl bu konuyu yendiğini anlatabilir mi?
5 Yıldır platoniğim ona nasıl açılırım?