Selam KS ahalisi! Diyelim ki sevgilinizle bir mekanda oturuyorsunuz. Derken içeri karşı cinsten böyle cazibeli, alımlı, hani bakanı tekrar baktıracak biri girdi. Sevgiliniz de bir süre ondan gözlerini alamadı. Siz de bunu gördünüz. Ne yaparsınız?Her iki cinsten de dürüst cevaplar bekliyorum..
Sevgilinizin karşı cinsten birini dikkatle süzdüğünü görseniz ne yaparsınız?
Bana odaklı olmasını söylerim. Güzel alımlı biri girdiğinde bakabilir bu normaldir. Hadi 2 defa döndü baktı ama ben yokmuşum gibi bakmaya devam ederse yanından kalkmak durumunda kalırım. Gerçi 2. Bakıştan sonra bende trip başlar o ayrı ama hayatta kalma şansını 3. den sonra kaybeder.
Sessizce yüzüne bakarim.. Gözlerinin içine.. Öylece incelerim yüzünün her bir zerresini.. Beni farkedene kadar.. Beni farkettigi anda hareketlerine odaklanırım.. Üzüldüğümü belli ederim sonra çeker giderim.. Bikac gün de evimden çıkmam.. Ya batarız , ya çıkarız.. Pişmanlığını sezebilirsem belki çıkarız.. Hiçbir emek uğraş yoksa eğer, bitmesinde de bi sakınca yoktur..
Bozulurum tabiki, birde benden güzelse vay gele başına... Ona o günü rezil ederim. Tamam bana çaktırmadan baksın okey ama böyle bahsettiğin gibi, öküzün trene baktığı gibi bir bakma hiç masum sayılmaz. Yaptıysa bunu bedelini öder, ben gayet kıskanırım böyle şeyleri.
Hani ilk önce sorarım ya ne var yani diye tabii ki böyle aşırı derecede kaba bir üslup kullanmam ama hani ne var o kadında da o kadar çok uzun uzun baktım diye sormadan edemedim ben
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Aslında yorumum şu. O ona bakarken bende onun gözlerine bakarım, gerisi açıklamaya çalışır ama tabi ben o açıklamayi duymam. Sonra yorum okurken şu aklıma geldi, masada içecek ne varsa üstüne yüzüme dökmek ki kendine gelsin😉Bu daha iyi fikir. Sen ne yapardın peki?
Ben uğraşmam o kadar. O zaten bir daha benim gibi birini bulamayarak cezasını fazlasıyla çekecek ve bunu ancak benden ayrıldıktan sonra anlayacak. Bu ceza fazla bile..
O an tepki vermemekle beraber ilişkimi daha sonra şöyle bir gözden geçirir artı eksileri düşünür karşıma alır konuşur ne yapmaya çalıştığını sorar sence bende misilleme yapmalı mıyım hayatm derdim empati sistemi devreye girsin die?