Daha önceden erkek birini sevmiştim ve baya sürmüştü yaklaşık 3 yıl kadar, şimdi kızlardan da hoşlandığımı düşünüyorum ve bununla bir sorunum yok ama iki cinsiyetle de sevgili olmayı düşünemiyorum sebebini de bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ozguven ve guven eksikligi
Öyle mi dersiniz
Aynen cift taraflı hrm kendinr hem de karsi2tarafs guvenmiyorsun
Evet büyük ihtimalle öyle ben de öyle düşünüyorum
O zaman demrk ki iliskikere aşırı anlam gukluyirsun ve beklentin yüksek. Yani ani yaşayan birisi değilsin.
Evet öyle denebilir gerçekten sevebileceğim ve güvenebileveğim biri ile sevgili olmak istiyorum yoksa olmak için hayatta çıkmam kimse ile öyle bir insan değilim
Aynen tahmin ettigim gibi. Buyuk ask ve işin sonunda evlilik beklentin var.
Yani evlilik benim için önemli değil ama kalbimi tek bir insana vermek istiyorum çünkü sevince gerçekten kalpten seviyorum o kişinin de benim için aynı şeyleri düşünmesini istiyorum o zaman karşımdaki de uygun görürse evlilik düşünebiliriz tabii
Sen bu hayatta mutlu olamazsın benden söylemesi
Olsun ya olmasam da olur kalpten sevicek biri olmıcaksa hiç sevmesin daha iyi
Her sey sevgiye odaklanamaz bu hayatta. Gereksiz bir takıntı
Benim odağımda da sevgi yok zaten demek istediğim hayatımda biri olacaksa uzun süre sevicek biri olsun diğer türlü ben yapamam olmuyorsa da yapıcak bir şey yok hayatıma devam ederim
Bu takintilar gereksiz biraz akışına bırak hayatı.
Denemeye çalışırım
Ani yaşamayı öğrenmelisin. Seninkisi evde oturup tren gelmesini beklemek gibi
Sanmıyorum ya ilişki hariç her konuda hayatı yaşıyorum aslında sadece bu konuda takıntılıyım biraz
Tamam da asil onri boktayi atliyorsun. Sonucta kadinsin ozel ihtiyaclarin var. Ve bunlar karsilanmadigi icin de mutsuz ve huzursuzsun
Emin olun hiç eksiklik hissetmiyorum hayatımda bir sürü insan kaybettim çok sevdiğim insanlar belki o yüzdendir ama birisini daha sevmekten çok korkuyorum o yüzden herkesle çıkmak istemiyorum eğer bağ kurarsam çok üzülürüm diye korkuyorum
Bağ kurma o zaman sen de zevkine bak
Bağ kurmadan cinsel çekim hissedemiyorum 🙂
Bag derken ask anlaminda yaa tabi ki arada arzu turku begeni olacak onlar olmazsa seksin bir anlamı olmaz ki
Yani evet ben de öyle düşünüyorum zaten şu an bunları düşünmek istemiyorum akışına bırakıcam yoksa işin içinden çıkılmıyor
Eee yani bak sonunda hakli oldugumu kabul ettin :) aslinda ayni sehirde olsak iki iyi arkadas ve partner olabilirdik seninle
Haklısınız belki olabilirdi benden 12 yaş büyük olmasanız 🙂
Yaşın bir önemi yoktur bu işlerde. Onemli olan karşılıklı begeni arzu tutku ten uyumu ve güvendir ama tabi en önemlisi ayni şehirde olmaktir. Sen neredensin?
Hatay
Uzakmışız maalesef ben de antalya.
Hımmm diğeri ile seks yaptın mı?
Hayır 3 yıl platoniktim kimseyle çıkmadım yani hayatımda
Seks yapamadan bilemeyeceksin
Düşünmüyorum şuanlık sevdiğim biri olmadan yapmam
Hiç mi yapmadın
Hayır yapmadım
Ee o zaman kozlardan ya da erkekten hoşlandıpını nasıl anlaycaksın
Hoşlanmak sadece cinsel iletişim ile mi oluyor beyfendi ben duygularımdan bahsediyorum
Kesinlikle duyguyla oluyor ama lezbiyen va oldupuna seksten aldığın keyfe göre karar vermelisin
Benim sorduğum soru ile sizin konuşmanızın manası ne çözemedim ben burada lezbiyen miyim diye sormuyorum ki
Tahammülsüzluk olabilir
Büyük ihtimalle olabilir
Sence başka ne sebep olabilir
Güvensizlik diye düşünüyorum birileri beni kırıcak diye çok korkuyorum o yüzden sevgili olmaktan korkuyorum sanırım
Geçmişinde bir travma mi yasadin
Güvensizlik problemlemim ile ilgiliyse evet bir travmam var ama o kişiler arkadaşımdı eskiden sevdiğim kişi ile ilgili bir travmam olmadı
Bence bu bilinçaltında gelen bir olay
Ne yapmam lazım
Bence düşüncelerinden arınmayı dene içinde bitirdiğim çok şey var diye düşünüyorum
Deniyeceğim çok teşekkür ederim bu arada yanıtınız için mantıklı yorum yazan tek insan sizdiniz diyebilirim
Estağfurullah rica ederim umarım düşüncelerden arinirsiniz çok düşünmek insanı soğutur
Öyle gerçekten düşündükçe insan yoruluyor cidden
Yorar insanı düşünceler düşünmemeye çalış hatta anlat içindekileri biriktirme bir bardak doldu mu tasar insanda sıkıntılarından tasar anlatarak bosaltabilirsin
Aslında düşünmemeye çalışmak benim için çok zor uyandığım andan uyuyana kadar düşünüyorum bu beni çok yoruyor cidden ne zaman düşünmemeye çalışsam daha da düşünüyor halde buluyorum kendimi nasıl çıkıcam bu işin içinden inanın ki bilmiyorum
Neyi düşünüyorsun peki
Her şeyi hayatı geleceğimi geçmişi ailemi kaybettiklerimi iş hayatını yaptığım yapmadığım söylediğim söylemediğim şeyleri kısacası her şeyi düşünüyorum
Düşündüğün her ne olursa olsun sana ne kazandırıyor ne kaybettiriyor
Çok haklısınız düşünmekle bir yere gelemiyorum zaten bundan sonra biraz daha olsun kendimi yormamaya çalışıcam
Bence en doğru karar ama yine de anlatmaya ihtiyacınız olursa dinlerim
Tabii ki teşekkürler
Rica ederim
Belki bağlanmaktan korkuyorsundur
Olabilir biraz korkuyorum denebilir
Biseksüel eğilimin var. Belki yaş veya şuanki konumundan dolayı sadece cinsel ihtiyaçlarının giderilmesini yeterli görüyor olabilirsin. İleride de duygusal açlığın olacak o zaman birilerine bağlanmak isteyebilirsin. Çok büyük bir problem değil ya
Cinsel istekle ilgili olduğunu düşünmüyorum ya hiç öyle bir endişem veya aşırı bağımlılığım olmadı duygusal bir şeyler hissetmekten bahsediyorum burada aslında sorun sevgili olmaktan korkmam
Hımm özür dilerim yanlış anlamışım. Hoşlandığın kişilerle flört falan takılıyorsunuz diyelim. Ne yapıyorsun birden iletişimi mi kesiyorsun sevgili olmamak için?
Yani öyle denebilir hiç sevgilim olmadı o yüzden sevgili aşamasına gelmeden iletişimi koparıyorum gibi denebilir
Ben de senin gibiyim aynı bisex ve bağlanma korkum var ama nedenini biliyorum kişilik problemimden dolayı. Umarım seninki yaşından dolayı falandır veya okuyorsan bunu takmış olabilirsin. Eğer psikoloğa gidiyorsan bunu paylaşabilirsin yardımcı olacaktır
Gitmiyorum şuanlık çok vaktim yok ama belki yaşımdan dolayı olabilir evet cidden güvenebilip sevebileceğim biri olsun istiyorum onun haricinde kimseye bağlanıp kalbimi kırdırmak da istemiyorum bu işlerde çok iyi değilim sanırım
Özetle anladım seni, bence biraz tecrübesizlik de var işin içinde. Çok da takma ya çık biriyle ne olacak
Birinden hoşlanırsam gerçekten bir gün belki cesaretimi toplayıp açılabilirim
Hadi bakalım iyi şanslar :)
Teşekkür ederim ❤️❤️
Sevgililik başka bir seviye. Normal böyle olman
Ben de öyle düşünüyorum
sevişince fikirlerin değişecektir
Bende biseksüelim ama pek takmıyorum olur arada
Umarım geçicidir çünkü kimse ile sevgili olmak istemiyorum aslında istememek değil de düşünemiyorum sevgili olmayı
Seks yaptın mı? Yapmadan bilemezsin
@Cebeufuk evet -_-
@Cebeufuk yapmadım yapmayı da düşünmüyorum şuanlık
Ee erkekten de hoşlandın mı? Toksa lezbiyensinsindir
@Cebeufuk hoşlandım plotaniğim vardı 3 yıl kadar daha sonrasında reddedildim yani kimse ile çıkmadım denebilirim burada hislerimden bahsediyorum birini sevmem için illa sevişmem lazım değil herhalde
@Cebeufuk cidden bilmediğim için soruyorum seks yapmadan cinsel yönelim belli olmuyor mu?
@bugünbiacayipsin oluyor ama bu beyfendi sadece seks ile olduğunu düşünüyor sanırım
@bugünbiacayipsin ipek daralacak ve kızacak ama, erkeklerde özellikle ergenlikte gay miyim korkusu vardır, psuarşarda biliyorsun karşının cinsel organına vs bakılır. Aizin mantığınızla bu ergenlerin hepsi gay.🤷♂️ E zamanki seks yapar, bakar kadın vücudundan etkileniyor gay olmaktan çıkar. Bakar erkekle yapar, etkilenmiyor aorun yok, ondan da etkilwniyor ve öidesi kaldırıyor, o zaman biseksüel olur
@Cebeufuk dediğiniz hiçbir şeyde mantık bulamıyorum nedense seks yapılarak anlaşılabilecek şeyler değil bunlar insan sevişir belki hoşuna gider ama hoşlanamaz o zaman da gay ya da lezbiyen yapmaz o kişiyi duguları o kişinin yönelimini belirler
1990’da Cinselliğin Sosyal Organizasyonu (Social Organization of Sexuality) tarafından yapılan bir araştırma hemcinslerine karşı bir parça çekim hisseden kadınların yüzde 16’sının, erkeklerin yüzde 36’sının eşcinsel ya da biseksüel kimliğe sahip olduğunu göstermiştir.[3] Cinsel kimlik, cinsel yönelimden çok cinsel davranışla yakından bağlantılıdır. Aynı araştırma eşcinsel çekimlere sahip kadınların yüzde 32’sinin, erkeklerin yüzde 43’ünün eşcinsel ya da biseksüel kimliğe sahip olduğunu gösterirken daha önce hemcinsleriyle cinsel aktivitede bulunmuş kadınların yüzde 96’sının, erkeklerinse yüzde 87’sinin eşcinsel ya da biseksüel kimliğe sahip olduğunu göstermiştir. Araştırmayı yapan kuruluş, araştırmanın sonuçlarını inceledikten sonra açıklamasında “Kişinin kendi kimliğinin eşcinsel olarak görmesinin gelişimi psikolojik ve sosyal olarak kompleks bir durumdur ve bu durum sık sık kişisel mücadele, kendinden kuşku duyma ve sosyal huzursuzlukla birlikte zaman içinde sonuçlanmaktadır.” demiştir.[3]
@Cebeufuk Bizim mantığımızla değil aşkım senin mantığınla hepsi gay. Kişi yönelimini kendi belirler. Ergenlik zaten kişinin kendini tanıma süreci. Bana verdiğin örnek biraz alakasız geldi :)
@bugünbiacayipsin son gönderdiğim metni okursan; cinsel kimlik, bitolojşk cinsiyet, cinsel yönelim
@bugünbiacayipsin bence de verdiği örnek de çok saçma zaten her insan hetero değil bunu biliyorum dönemimizde hala ne kadar saçma olsa da kötü görünen bir şey lgbtq+ olmak fakat ben zaten baştan insanların kendilerini belirli bir kesime koymalarını yanlış buluyorum sevmek duygularla olan bir olay insan kimden hoşlanırsa onun cinsiyeti yönelimini belirler, ben kendimden örnek vericek olursam yıllar önce bir erkek arkadaşımdan çok hoşlanmıştım gerçekten aşk olduğunu biliyordum erkeklerden hoşlanıyorum sanmıştım fakat yeni yeni kız arkadaşlarımdan birinden hoşlandığını farkettim bisex olabilirim diye düşündüm birinin bunu farkedebilmesi için seks yapması gerektiğini düşünmek apaçık aptalca
Ben gönderdiği metni görmemiştim şimdi okudum. Sanırım terimlerle ilgili bir problem yaşıyoruz. İleride panseksüel de olabiliriz öyleyse bu tamamen sevmekle ilgili ama şöyle bir şey var mesela duygusal olarak bir kızdan hoşlandın diyelim. Ama seks yaptın ve kaldıramadın. Ahanda yeni bişey xksmksmsöz Lezbiyen mi oluyorsun yoksa... Amaan boş ver kendimizi bir kalıba sokmaya gerek yok
@bugünbiacayipsin tam olarak ondan bahsediyorum ben de sonuçta sevmek bu insanın kendini bir kalıba sokmasına gerek yok cidden ama bana kalırsa birini gerçekten seviyorsan seks de yaparsın midenin kaldırmama durumu gibi bir şey olacağını sanmıyorum
@Cebeufuk allah aşkına bir görüş yazdım bin pişman oldum konuyu başka biryerde mi tartışsanız?
Kusura bakma lütfen ipek beyfendinin dediklerini yanlış bulduğum için karşılık vermiştim rahatsız ettiysem özür dilerim
Aşko ortalığı ben karıştırdım galiba sorry xksmskms
@bugünbiacayipsin bi tık dsjdsojpsrjprs
@bugünbiacayipsin yok yok sıkıntı değil hiç beğendim yazdıklarını
Hayır sadece konu fazla uzadı bencede
Doğru haklısınız biraz fazla uzadı
Sadece beğeni mi
Erkeklere karşı aşk da hissedebiliyorum ama kızlara da ilgim olduğunu farkettim zaten benim için pek farketmez sadece sevgili olma düşüncesini benimseyemiyorum artık
Dozajı arttırarak hemcinslerinle birşeyler dene bakalım
İlaç mı bu neyin dozajını arttırıcam
Anladın sen ayarla kafana göre
Bırlıktelıgın oldu mu
Hayır
Sevısmede mı olmadı
Hayır olmadı
Yas nedır
20
Baska yerden konussak olur mu bıseyler sorabilir miyim sana
Wuuuuu
Farklı duygular :)