Kem kum etmeden sen, ben diyebiliyor muyuz kuzu 🤷😅 Bence bunun formülü açık, bazı insanlar söyler, bazıları söylemekten korkar, bazıları ise cevaptan emin oldukları için elde ettikleri arkadaşlığı da kaybetmek istemezler.
Açıkçası özgüvenli güçlü karakterli bir duruş sahibiyim. Birine karşı hislerimi asla gizlemem gizlemek istemem doğrusu. Taktikle işim olmaz benim.. pat diye dedim diyorum demeye de devam edeceğim. İster karşı taraf şımarırsın ister egosu okşansın ister affedersiniz kıçı kalksın bu onu ilgilendirir onun karakteri ile ilgilidir. Ben söyleyeceğimden sorumluyum onun ne hissettiği düşündüğü nasıl davrandığı beni ilgilendirmez..
Bunun için tedirgin olmamın sebebi sadece duygularımdan emin olup olmam olurdu.. Zordur benim için bazı şeylerin oluşması.. Karavana gitsin istemem.. Ve artık soru işaretleri kalktıysa, demir atma zamanı gelmiştir o yüreğe.. Hissettiklerimin içimde kalmasına gerek yok.. Ki durmaz da zaten.. İliklerime kadar haykırabilirim..
Evet ben demiştim jxjcjc zaten hayatımda tek bir kişiye seni seviyorum dedim onu da direkt söyledim zaten yani benim sana karşı ilgim var diye 😂 Oda biliyordu zaten bilmiyor değildi Ama ilki şaşırmış gibi yaptı djjfkfk
valla olsa biri derim, pek utangaç biri değilim (kabul biraz asosyal olabilirim de o insan sevmediğimden, etrafımdakiler konusunda seçici olmayı çocuk yaşta öğrettiler sağ olsunlar) ama yok ki, he birde ben öyle daha yeni tanıştığım kıza açılmam çok gördüm hızlı giten atın malum şeyinin seyrek düştüğünü, en minimum bir ay (o da en minimum) tanımam yakınlaşmam öğrenebildiğim her haltı öğrenmem lazım ki bakalım güvenilir mi, bir geleceğimiz olur mu, uyumlu muyuz yani bizden olur mu, ha dersen ki ya o süreçte başkası kaparsa diye, e o kadar kolay tav oluyorsa zaten benlik değilmiş zira ben aklı aşnada fişnede oynaşda olan flört meraklısı bir kızla zaten olmak istemiyorum, bana uygun olmadığının kanıtı olarak görür yoluma bakarım.
Ama onunda sana karşı boş olmadığından eminse söylenir aksi takdirde aşık olduğun kişiden olumsuz yanıt almak çok korkutuyor aşıksa insan kedi kesilir oda onun gibi normalde olsa sallamazsın bile 😄 Sana açılan insan korkar senden ben sende biraz fena biri gibi hissettim minnoşsun falan ama bıçak faln taşıyon 😅😅
Orası kesin ama tek fark var alkol sigara olmucak kötü alışkanlık karşıtıyam 😄 senin gibi deli olsa farketmez daha güzel olur Ama sağlıklı bi yaşamı olsun 😀
Olduysam, etkilendiysem derim. Neden kem küm edeyim. Tabi önce onunda benden etkilendiğinden emin olmam lazım. Kendimi riske atamam. Reddedilmek bana göre değil. Psikolojim çok bozulur, kabullenmem. Depresyona felan girerim Allah korusun. Ama dediğim gibi eminsen o atsın ilk adımı diye naza da çekmem. Herşeyi erkeklerden beklememek lazım öyle değil mi?
Arkadaşlar 2 gündür bu sitedeyim, sayenizde 3 hafta açılma girişiminde bulunup sustugum kişiye sevgilin varsa var ben seninle konuşmak istiyorum diye mesaj attım, benimki ilanı aşk değil ama benzer, hadi hayırlısı.
Ben kem küm bile edemem sjsj Daha önce böylesi başıma gelmedi belki aşkından ölürsem yataklara düşersem söylerim. Bana karşı ilgisi varsa da söylerim ama platonik takılıyorsam söyleyemem heralde tepkisinden çekinirim
Açık sözlüyüm gözümü karartırım söylerim isteyenin bir yüzü istemeyenin iki yüzü kara olsun nolucakki ölümmü var ucunda teklif ederim benim olsun hıhh 😒
Karşılıklı veya karşılıksız olsun farketmez söylerim, çünkü duygularımı gizleyemiyorum. İçimde tuttukça taşıyamıycak hale geliyorum, nefessiz kaldığımı hissediyorum itiraf etmek daha kolay geliyor..
Evet :))) etmiştim biri vardı aslında hemdenona etmiştim kendisinin biraz sorunları vardı kişisel sırf hissetsin diye kendimi açtım oysaki simarirlar diye söylemezdim şımarmak güzel ama dediğim şımarmak kendilerini vaz geçilmez sanmaları
Yok artık , sana taaaah 2 ay önce sen çok hoşuma gidiyorsun falan dedim ya , sen de az ötede yasa dedin 🤣 tam olarak kelimeler bunlar değil de ana fikir buydu