net hayır, yaşattığım için bile her gün yatıp kalkıp rabbime ve beni büyüten ananın güzel kalbine şükretmesi gerekirken bir de açıklama mı dinliycem, yahu biz millete şunu anlatamadık, nasıl tecavüzün bahanesi, sebebi, açıklaması olmazsa aldatmanın da olmaz, ayrılmak çok mu zor geldi derler insana diycem de aldatabilecek kadar karaktersiz kişiyi insan sayamıyorum, bir aldatma vakasında her zaman aldatan kişi suçludur, aldatılanın hatası aldatılmayı hak ettiğini göstermez nasıl bir kadının veya adamın hatası (veya çocuğun ) tecavüze uğramayı hak ettiği anlamına gelmiyorsa, aldatmak bir tecavüzdür (karşı taraf buna rıza bile göstermiş olsa, hoş gösterenin de psikoloji nasıl bir durumdaysa artık) ve kul hakkının en ağırıdır, çünkü bir insanın duygularına, gururuna, sevgisine ve güvenine ihanet ediyorsun, aldatan kişi en büyük ihaneti kendine yaptığının farkında bile değil kendi karakterini, halsiyetini, namusunu iki paralık ettiğini bile bilmiyor veya umursayamayacak kadar ruhsuz ve midesiz, aldatan kişinin yeri ebedi cehennemdir.
Hayır, kalsın içinde. Saçma sapan sebepleri dinleyecek kadar dahi vakit vermek istemem, ki zaten onunla geçirdiğim her saniyenin çöp olduğunu farketmek fazla can yakıyor. Ne anlatılabilir ki? Neyin açıklamasını yapacak yani, bunu bir kere ciddi ağır şekilde yaşadım, devamı da olmuş fakat insan hissediyor yahu. İstediği kadar açık vermesin karşı taraf... Açıklamasını dinliyorsan eğer zaten bir şeyleri kabul etmiş oluyorsun, ki bir anda duygular bitmediği içinde affetmeye daha çok meyilli oluyor insan ya da sadece inanmak istiyor ve duymak istediklerini duyuyor. Sonucu değişmeyen tek şey bu galiba, aldatıyorsa sevmiyordur ve sevmiyorsa da aldatmaya devam edecektir, bu hiç şaşmayan bir gerçek...
Bilmiyorum ki. Dinlemiştim lisede başıma geldi en son böyle bir olay. Dinlemek bir anlam ifade etmiyor ama yine de dinledim. Doğrusunu bildiğim yalanları dinlerken ben modunda dinliyorum.
He deliyim ya bir de açıklama sunacak. Oldu başka? Hikaye mi dinleyeyim? Yalan üstüne yalan dinlemem. Bu kişi ne yapacak? Suçu bana atacak ya da türlü türlü bahane. Açıklama yapar ise valla döverim onu, hele bir de yapan var ise. Aklı olan birisi dinlemez ve yol verir. Bu konu benim için hassas zaten. Ve inan sağım, solum belli olmaz.
S. alak gibi izin veriyorum. Sanki kendi karakter bozulduğu yüzünden değil de benim yüzümden gibi dinliyorum. Galiba geçici bir şok yaşıyorum. Ne yaptım ya ben sana diye düşünüyorum. Ne yaptım da bunu yaptın diye düşünüyorum. Yakıştıramıyorum. Öyle ya hepimiz hemen farklı kollara atalım kendimizi. Zaten aklımız, bir irademiz yok. 😂Zaten karşımızaki Bay Mükemmel.
Okuduğum bölümle ilgili bir huy yazıma dikkat etmek. Edebiyat öğretmenleri ve Türkçe öğretmenleri bu konulara biraz takık olur ya benimki de onunla ilgili bir sorun. 😊
Düşüncesi bile kötü hele ki deli gib sevdiğin aşık oluduğun birinden bu darbeyi yemek Ölmekten beter heralde Aldatmasın açıklaması olmaz yanlış anlaşılmalar genelde filmlerde olur böyle zamanda zor inanmak Sen olsan napardın sende kesici alette var kesin doğrarsın 😅
Tabii ne kadar allaha havale edip ne hali varsa görsün desekte o anı yaşayıp bilemiyoruz ne tepki vereceğimizi düşüncesi bile bu kadar kötüyse rabbim yaşatmasın diyeyim
Aldatmış daha neyi açılayacak kii? Canı cehenneme olsun o saatten sonra! Onun yaptığı şeyin ne izahı nede telafisi yok bende, ben dinlemem.. sırtımı döner giderim
Aldatmanın açıklaması olmaz. Aldatan insanı dinlemeye karar verirsen zaten yalan söyleyecektir. Bunu bile bile onu dinlersen illa ki yumuşarsın ona karşı ve duygularına engel olamazsın. Nefret de etsen içindeki duygular birden açığa çıkar bu yüzden asla izin vermezdim.
Ne diyecek ki en fazla sarhoştum derler. Başka da geçerli bir bahane üretemez bir insan. Aşkım senin için aldattım çünkü kadın bana onunla yatarsam 100 bin vereceğini söyledi ben de bu parayla düğün masraflarımı çıkar diye düşündüm. Tamamen bizim için yani diyecek hali yok ya 🥴
Hangi açıklama yaptığının bir bahanesi olabilir ki. Kusura bakma istemeden oldu diyecek hali yok. Bu ben de dahil kimsenin anlayış gösteremeyeceği bir konu. Hiçbir konuşma ya da açıklama da bunu hafifletmez. Asla konuşmam, konuşmasına da izin vermem, hayatımda hiç olmamış sayarım. O ve ona dair her şeyi çıkarırım hayatımdan. Anlayış ve empati gösteremeyeceğim tek konudur bu. Ne ben ne de başka biri bunu yaşamayı hak etmez.
Saçmalıkla başlayacak olan, zekice yalan bir hikaye mi? ikna edilmeyi mi beklediğim için mi?
NE den? Ve ne gerek? Bırakınızda , kaybedilen zamana üzülelim, geçelim... Hatıralaştırıp... Bir kenara hızla bırakmaya, durgun bir su gibi dinlenmeye çekilelim... Çok şey değil... Hiç değil...
Neyini dinliycem sebep olarak yetersizlik mı gostericek yoksa farklı biseymi aldatmasa bunları düşünse bile ilişkiyi kendi kafasında bitirmiştir ağzını açarsa yüzüne tükürüp bı tokat atmadan gitmeyeninde ne bilim...
Hmmm... Onu dinlerdim. Sebebi merak ederdim, belki benden kaynaklı sorun mu oldu diye. Tabiki hiçbir sebep aldatmayı haklı çıkarmaz ama kendimi eleştirmek adına onu dinlerdim. Ama asla affetmek gibi bir durum olamaz, net.
Ben yaşadığım ilişkide kadınım ile aramda hiçbir konuda mesafe olmasına müsaade etmem Buna rağmen beni aldatmışsa kesinlikle açıklamasını isterim ama affetmek için değil