Sorumluluk
Tercih
Zorunluluk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sadakat benim için olsa olsa sorumluluk olur. Zaten sorumluluk bilinci yüksek bir insanım. En ufak bir şeyde bile acaba kul hakkına girdim mi diye içim içimi yer. Eğer ben karşımdaki kişiden sadakat bekliyorsam önce ona sadık kalmayı başarmam gerekiyor.
Her insan tercihlerinin sonucunu yaşar. Ben aldatmam veya aldatılmam diyerek büyük konuşmak bile hatadır. Aldatmak veya aldatılmak tek taraflı da olmayabilir. Ortada bir sebep var olabilir veya olmayabilir.
Cevap
4Cevap
Sorumluluk en yakın tabir gibi geldi bana. Sadakat zorunluluk eylemi değil çünkü zorla yapılabilecek bir şey değil gibi. Ama tercihte değil o kadar basit değil yani. Sorumluluk sahibi olmayanlar işten atılıyor gibi bir durum.
Sadakat karşındakine karşı sorumluluğun, yaptığın tercih, ilişkinin yürüyebilmesi için ise bir zorunluluktur. :)
Sadakat, karakterin kanıtıdır. Sadakatsiz birinde -kimse kusura bakmasın- ben karakter olduğuna inanmıyorum. Çünkü karakteri oturmuş birisi ihanet etmez, aldatmaz.
Ama burada ne adalet var, ne de sadakat.. Hal böyleyken buna ancak karakterin arkasında bıraktığı iz diyebiliriz ๑
Zorunluluk mu sorumluluk mu?
Bence sadakat seven/sevilen kalbin borcudur!
Sevdim bunu
Tercih. Hayattaki tüm tercihlerin senin karakterinle ilgilidir
İki kişi arasında yaşanan duygusal ilişkilerde, taraflardan birinin gerçekleştirdiği aldatma adı altında ihanet, ne zamandır seçim haline geldi hayret?
Aldatma adı altında ihanet, karaktersizliktir seçim değil!!!
Aldatmak kesinlikle bir hata değil bi bunun telafisi asla olmaz
Zorunlu sorumluluk diyorum. Kimse yanlışlıkla soyunmaz
Zorunluluk ya da sorumluluk olarak görmemek lazım. İnsanın içinden gelmeli. Tercihtir bence.
Sorumluluk en uygunu burada.
Sorumluluk uygun düşer buna. Saygıdır.
Zorunluluk. Aldatmak ise Hatanın kralıdır.
Sadakat sorumluluktur
Sorumluluk
Sorumluluk.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?