En az 10 sene önce bana olan davranışlarından benle ilgilendiğini düşündüğüm birisi var ve o davranışlar resmen 2 aydır anlam buldu bende. cunku benim de 10 yıldır ilk kez kalb boş ve o zaman aşka dair bilgim azmis. simdi bunları sormak için ona yazdım ama aynı sınıfta benden başka aynı isme sahip olmayan kişiye hangi x sin sen dedi, okulda bile tek bendim o isimden.
Her neyse mesaj attım diye sevgilisi ile tartışmış. ben de madem yanında sevgilin var, hatta sırf sevgilin olduğun için dahi diyemem dedim.
Tamam dedi, ertesi gün istek attım o da bana attı.3 hafta takiplestik stroylerime falan hep baktı ama mesaj atmadı. ben zaten atamam.
Sildim ben de.
Yana yakıla mesaj atsın diye bekliyorum.
Ayrıca çok utandım. kirildim.
Sizce ne anladı mesajından ve bana mesaj atar mı.
Zamanında onun bana hisleri olduğunu düşünmüştüm.
Sevdiğim biri olduğunu duyunca sürekli onun adını soylerek dalga geçti, öğretmenlere kadar anlatmıştı. hatira defterini vermiştim. elinde yarım saat tutup sadece bı cümle yazmış. vs daha var ama uzun olmasın kısa kesiyorum.
Her neyse mesaj attım diye sevgilisi ile tartışmış. ben de madem yanında sevgilin var, hatta sırf sevgilin olduğun için dahi diyemem dedim.
Tamam dedi, ertesi gün istek attım o da bana attı.3 hafta takiplestik stroylerime falan hep baktı ama mesaj atmadı. ben zaten atamam.
Sildim ben de.
Yana yakıla mesaj atsın diye bekliyorum.
Ayrıca çok utandım. kirildim.
Sizce ne anladı mesajından ve bana mesaj atar mı.
Zamanında onun bana hisleri olduğunu düşünmüştüm.
Sevdiğim biri olduğunu duyunca sürekli onun adını soylerek dalga geçti, öğretmenlere kadar anlatmıştı. hatira defterini vermiştim. elinde yarım saat tutup sadece bı cümle yazmış. vs daha var ama uzun olmasın kısa kesiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
On senede adam artik ilgisini kaybedip, yoluna bakmistir. Zaten kim oldugunu hatirlamamıs gibi yapan birinden alaka beklememk lazim. Kaldi ki şimdi hem sevgilisi var hem sen bagimsiz sayilmazsin. Neden ilgilenmesini bekledin ki? Sevgilisi oldukca da takipten cikmis biriyle ugrasmaz, neden ne olsu bule demez.
Gerçekler çok acı, doğru söylüyorsun. ama çok duygusal biriyim sanırım beklediğim beni merak etmesiydi, zaten 3 hafta uğraştım yazsın diye, ondan çıktım takipten ve onu sildim. belki artık bir sorar diye. sonunda gerçekten vazgeçeceğim zaten şansımı zorlamam
Erkek milleti elde etmek icin deli divane olur ama vazgecti mi de umuru olmazsin. Cok zaman gecmiş, şu an isine gelmezsin;dusunup üzulme, boş ver gitsin.
Çok sinirim bozuluyor, o belki açılacaktı ben anlamadım bı de öğrendi o zaman platonik sevdiğim kişiyi, şimdi konuşsak derdim ben seni de düşünüyordum ama kendime bile hiç itiraf etmeden. onun öyle benim şimdi bu şekilde içimde kaldı. unutmak zor şimdi olsaydı güzel olabilecek şeyleri😔
Belki de sabretmeliydin, sevgilisi olmadigi zaman bakisi farkli olacaktir
Sabretmek te ne zormuş,3 hafta zor dayandım, baktım üzülüyorum beklentiye girdikce sildim. sanirim o benden mesaj bekliyor, belki sonra derim demiştim, tekrar mesaj atıp herşeyi söylemesem mi
Olumsuz karsiliğa hazirsan kafana takmak yerine icindekileri soyleyip rahatlayabilirsin tabi. Ama olay, sanki sen kafanda kurmussun bir seyleri, buna psikolojik olarak ihtiyacin varmıs gibi görünüyor. O yuzden durumu karsi tarafin gozunden degerlendirip karar versen iyi olur.
Bu ihtimale de hazırım, zaten şu saatten sonra gidip te sevgili oluruz diyemiyorum. demem. o zaman da benim tarzım karakterinde biri olmadığı için benle ilgilenmiş olabileceğini düşünmedim. beni en çok keşke dememek icin bu konuyu halletmek istiyorum. yillardir ruyalarima girmesine bile ilk kez anlam verdim. evet gururum kırıldı, şimdi tamamen kırılır ama ben de emin bir şekilde keşke olmadan sıfırdan devam eder yeni bir insana saklarım hislerimi
Dogru diyorsun, kafada kalması cok fena bir şey.
Arkadaşım artık kendimi ateşe, yazdım. daha cevap gelmedi, konuşursak özet geçmeye gelirim. beklentisiz olunca daha az heyecanlandım. umarim cuvallamam.
Bırak gerisini de o düşünsün. İster istemez fikrine düsersin de secimi ne olur bilinmez.
Ben ona senden hoşlandım diyemedim.😒 zamanında bana olan tavırlarını hatırlattım söylediklerini hatırlamıyorum bile dedi, oysa ilk mesajda hangi x sin dediğinde ssevdigim y ile dalga geçerdin deyince gevsekce gülmüştü, bugün de bunu hatirlamadi. bem de eminsin yani zamanında bana Ilgın ya da merakın olmadığına, benim kuruntummus dedim. evwt aynen sen tamamen yanlış anlamışsın dedi. ben de 10 yıldır rüyamda seni bu yüzden gördüğümü düşünüyordum en azından bu konu netlesirse belki rüyalar sona erer, bir daha rüyama girmezsin umarım dedim. kendine iyi bak dedi gitti, ben de içim rahatladı umarım mutlu olursun sen de kendine iyi bak dedim. yani bu kadar ruhsuz cevap verdiği için hislerimi sakladım☹️
Emin ol zamaninda vardir bir seyler ama erkek milleti isine gelmiyorsa yok sana oyle gelmiş, hic hatirlamiyorum vs. ayağina yatar. Sevgilisi olmasa her şey daha farkli gelisirdi. O zaman en ince ayrintisina dek ne anilar su yuzune cikardi, şaşarsin. O yuzden yanildin sanma ama onemi kalmadigini kabullen. Umarim artik umursamamayi basarirsin.
Basaricam, artık içimde kalan bir şey yok. bu yüzleşme beni aşırı rahatlattı, sana da cokkk teşekkür ederim ☺️ bu süreçte destek oldun bana iyi geldi👍
Rica ederim. 🙂
Dün ben buna canım gibi yazdım, dedim ki senden sonra bütün gün üzüldüm, nesne bana o kadar ciddi davrandin arkadaşça konuşabilirdik. neden rahatsız oldun dedim?
Bana bu saatte (saat gece 1) yaziyorsun, benim ilişkim var ben bunu ona nasıl acikliycam dedi.2. de neden hala 10 yıl önce onun hatırlamadığı birşeyi uzatiyormusum. ben de başka bir şey daha diyecektim senin yüzünden diyemedim, seni sildiğim için mi yapıyorsun dedim. alakasi yok hoş olmayacak ama seni engelleyecegim dedi. beni engelledi, gittim öteki hesaptan yazdım onu da engelledi. madem bu kadar sertti ne demeye ilk başta iki hesabima da istek atıp 3 hafta beni takip edip storyme varana kadar baktın, ben onu sildikten sonra ve mesajda ona açılmadim diye bu kadar sinir oldu galiba. nasil sinirliyim umarım terk eder sevgilisi bunu😠
Gecmis icin dogru soyledigine inanma ama şu an cok sert tepkiler verecegi belliydi. Cok belli ki seninle bir maceraya kalkişmaktan, iliskisinin bozulmasindan cok korkmuş.
Ona senden hoşlanmaya başladığım için sildim seni, sevgilin varken sana takilacak degilim de dedim bu arada en son, bu mesajı okumuş öyle engellemiş, umarım birgün karşılasiriz da bu yaptığından utanırsin dedim, ama iyi ki iyi ki açılmadim, ben ilk başta madem sevgilin var ne yaziyosun dedigimde arkadaşça konuşmakta ne var, sınıf arkadasimsin demişti ama, şimdi 2. mesajda sevgilisine ne hesap vereceğini düşünmesi çok saçma, anlatma madem de dedim. ben onu sildiğim için engellediyse sebebini öğrendiği için kaldırır engeli belki, kendimi aşağılanmış hissediyorum ya. benden intikam aldı heralde ama inşallah gerçekten ayrilir sevgilisinden çok üzdü çünkü
Senin bunca sene sonra niyetini anlayamamış, soylediklerini dogru yorumlayamamıs korkmustur. Takma kafana, icinde ukde olmasindan iyidir.
Eğer engellemeden aşağıdaki mesajları okusaydi zaten ben baştan özetlemistim herşeyi. seni kötü bir zamanda rüyalarımda gördüğüm. icin yine aklıma düştü, eski davranışlarından benimle ilgilendiğini çıkardım belki rüyalar bundan mi dedim, sana bunu sordum sonra takiplesince hoşlanmaya başladım senden, kaptirmiyim diye sildim seni, sevgilin var çünkü ve senle ben farklıyız zaten olmazdı vs yazmıştım. o da güzelce peki falan dese belki ben bu kadar uzulmezdim
Peki dese de uzulurdun, cunku senin itirafa ihtiyacin var. Evet, eskiden vardi bir seyler ama geride kaldi desydi en azindan uzulmeden kabullenmen kolay olurdu. Ne yazik ki erkekler bencil oluyor boyle konularda. O sadece basina is almamaya bakmis. Yine de belki sen de onun ruyalarina girersin artik, o da bu rahatsizligi tatsin biraz.
Biliyo musun bana evliyken bile benim ona geldiğim şekilde gelse yazsa, asla onun gibi bir tepki vermezdim. cok şaşırdım neden ben de bilmiyorum derdim. ama benim kocam var sen napiyosun ya ben kocama ne diyecek şimdi bu saatte yaziyosun seni engellerim demezdim. ustelik kendisi de bana istek attı,3 hafta storylerime baktı, paylasimlarimi beğendi hayatımı izledi resmen. ama mesajlarda ki bu adam nedense nefret ediyo gibi haller. ilk başta uzak durmak istese beni merak etmese isteği geri çektim diye profilini herkese açık yapmazdı, ben ne zaman onu takip ettim profilini geri gizledi. istegimi kabul etti, eski yazdığım hesapta 360 gönderi var oraya kabul etmediğim halde istek attı. sevgilin varken söyleyemem madem sen de sevgilin var neden yazdım cevap verdin diyince sınıf arkadaşız diyor. ama dün sanki aşk meşk konusmusuz gibi sevgilime ne diyecek ben diyor. ona bana arkadaşça. konusabilirsin dediğimde yapıyor bunu. onu sildim diye intikam alıyor gibi. ama söyledim senden hoşlanmaya başladım diye sildim ilgincsin dedim. bunu okudu ve engelledi. hic mi gelmiyorum aklına. bi ton şey yazdım beni lise arkadaşını aşağılık duruma düşürdün yazdım eski hesaptan, okumadan sildim hepsini kusura bakma burdan da engelliyorum yazmıştı. cok kırgınım çok içim acıyor
Birak biraz o düşunsun. Nasil gözukurse gozuksun, insan dusunen hayvan. Belki de gecmisin hincini aldi. Senin umursamaz gozukmen lazim.
Benim bugün aklıma ne geldi, ben ona yazınca neden ertesi günü sevgilisine hesap vermek zorunda kalsin normalde. eger kendi söylemese sevgilisi nasıl bilecek. demekki instagramina giriyo bu kız. belki benim mesajlarima o cevap verdi özellikle engellerken. kusura bakma derken bile kb demiş. benim dikkatimi çeken onun çok ciddi olmasıydı. simdi parçaları birlestiedim, çocuk sevgilisi okuyacak diye içinden geldiği gibi konuşamadı. ve sonunda kizin isteğiyle engelledi beni. takiplesirken bilmiyordu belki de hesabımi, ilk mesajı eski hesaptan atmıştım. baska açıklaması yok olanların ve b bu şekilde her şey yerine oturuyor. ben mecburen sessizce unutama veya karşılaşma ya da o bana sevgilisinden ayrılıp yazana kadar bekleyeceğim.
Muhtemelen oldu bir olaylar aralarında. Dediğin gibi zamana bırakacaksın, belki bir şeyler değişir.
iyi yapmışsın
Bence de
severse atar
Sevgilisi varsa bile mi, ben evli ve çocukluyum ama eşime boşanma davası açtım aylar önce. bunu ona açıkça diyemeyecegim için. sana ulaştığımi. kimseye söyleme beni evli sanıyorlar dedim. bu bir sorun olabilir belki onun icin
olabilir tabiki sorun evlenmiş boşanmışta sıkıntı yok ama çocuk olması sıkıntı
Heyecan arama
Arıyorum valla, en azından uzakta değil. yakinlarda ariyorum
Üzülme de sonra yeter
Üzüldüm bile iş işten geçti, şimdi beni üzdügu için o bana mesaj atsın gününü göstereyim istiyorum
Kandırmasın dikkat et
Bilmiyorum, bir kere büyük kandirildim zaten o da eski eşim. ama bu kişiyi 13 yıldır rüyamda görüyordum ben, o zaman bile anlam yüklememistim bı kader ortaklığımız var gibi geliyor, ondan belki bu israr
Hatalardan ders çıkarmak gerek ama
Açılamadim ki ben daha, diyemedim bile sen bana son sene böyle böyle davranmıştın ya ben canım hiç bir şey anlamayan bı aptal olduğum. icin anca hayatımdan 10 yıllık bir enkaz çıkınca farkına vardım diye. sevgilisi olan adama sorulur mu sen benden zamanında hoşlandın mi diye, bence sorulmaz ondan sormadım ama anlamış mıdır sizce, sevgilin var diye söyleyemem hassas şeyler diyecektim dedim